Отговори
# 120
  • САЩ
Мале, мале, чета и се пуля за осведоменоста ви по въпросите за козметиката. Аз съм в отбора с пъпките. Пораснах и така и не се отървах от тях. Току ги има, току ги няма. Преди сто години си правих хормонални изследвания и излязоха добри. Кожата ми е мазна и в момента само се мия с Нитроджина гел и след това почиствам с лусион. Когато ще съм повече на слънце мацам един лусион с фактор да не стана като рак и това е. Откакто сме тук на влагата установих че без крем съм по добре че иначе много лъсках. От гримовете слагам само червило. Пробвала съм спирала и сенки няколко пъти, еййй имах чувството че усещам тежест в очите. Абе луда работа.
Много ми се иска да се консултирам в някой магазин със щанд за по скъпа козметика обаче само като гледам лицата на продавачките какви са безупречни, а моето ужасно и ме е срам да се доближа, а камо ли да ги оставя да се взират в мен. Ще трябва май да се престраша и да стисна зъби някой ден.

# 121
  • usa
А за изборите, ако глупостта продължава и номинират примерно Нют, ще гласувам за Обама, казах.  Peace

a za kogo ot republicancite bi glasuvala??? vsichkite sa  ooooh!... maccain beshe pone umen i obshto vzeto decent, a za tova, koeto se predlaga na tezi izbori chovek moje samo da sedi s otvorena usta i da se chudi ot koia dupka e izpulzialo... no za kazanoto ot teb shte te durja otgovorna i shte nastoiavam Simple Smile.

# 122
  • У дома
Никой ли не ползва беър минералс? Аз съм много доволна.
Перлен прах - не съм стигнала до там. Той е главно калций, та мисля да изсуша яйчени черупки в дехидратора и да започна с тях.
Кремчета и процедури - записвам си прилежно препоръките от разни специалисти в предаването на Др Оз и така скипвам всичко прайси.

Днес ще съм на гости на малката в училище, в петък пак. Много съм любопитна какви ги вършат по цял ден, защото за толкова месеци училище един лист домашно не съм видяла до сега.

# 123
  • У дома
Миз, как за кого, само за Рон Пол.

# 124
Вероятно няма да рискуваме значи.  Wink А какво значи "в досието"? Че влиза в сила някаква присъда или просто те слагат в някакъв "черен списък"?  Thinking

Информацията се събира от митническите служители. Попадането в този "списък" или "досие" че си направил нарушение на закона, и в 80% от случаите означава задлжително сканиране на следващи колети или физически контрол при преминаване на граница. Предполагам че при сканиране на документите ти при преминаване на граница излиза някакво съобщение, казвам предполагам, защото не съм го виждала лично.

# 125
Момичета, мерси!

Ники,  Hug

Аз съм клиничен случай по отношение на неизползване на каква да е козметика. То ми и личи де.  Mr. Green

# 126
Аз съм клиничен случай по отношение на неизползване на каква да е козметика. То ми и личи де.  Mr. Green
ми три:)много сме 'убави,не го мисли ; цанила съм една дружка кипра да учи Ния като/ако се наложи,аз макс го докарвам до лип глос против изгаряне на ски
*
гледахме ;има го в нетфликс,прелюбопитно  и поучително
http://www.usabit.com/fotos/8876.jpg
*
получвам бележка от школото-уважаема Анна,моля не се карайте на стефан че има Б+/ 82% по четене;това е резултат от тест за 1 клас,който той държи една година предварително и е чест бла бла бла..Викам аз диването и питам=що е това? Ти-казва-обясни на Ния че който има по-малко от А по математика и английски ще спи навън и няма да вечеря ( Mr. Green), като видях че имам Б помолих мрс Х да ти напише какво става защото нас не ни слушаш..пффффффф,медалът за лоша майка за тази седмица е оооооллллллл майн

# 127
хаха Анет и аз имах такава бележка, но ме извикаха и ме помолиха да не я препшървам така и да ми обяснят, че В не било лоша оценка  Laughing

Пъпки не съм имала никога, суха съм като змия. Ползвам само естествени не алергизиращи кремове и се мажа както е обяснила Бубка- след всяко миене, къпане и т.н. Ако пропусна имам чувстваото, че ще се напукам и кръв ще потече. Знам, знам, ще се сбабичосам рано  Laughing . Използвам пюрминералс (4 in 1) козметика за лице, спирала и гланц за устни. Румка 5 минутки е моето Simple Smile

Яна, много ви се радвам  Hug

# 128
  • The QC to be!!!
MissNellie  Hug   bouquet Реших да го пробвам и е точно както го описваш. Върши работа, доволна съм.  Peace А още по доволна съм за отеделното време да ми обясниш и за това, че не ми подмина питанката.  Hug   bouquet

Тези с пъпките - пробвайте да спрете сирене, кашкавал, пр. мляко, извара, масло. От млечните, само кис. мляко оставете в менюто си, и това поне за месец. Направете си този експеримент да видим на кого дейстива.  Peace Друга идея - пробвайте фар инфраред сауна, 2 пъти в седмицата. Резултата ще ви хареса.

Сега ще търся да гледам речта от вчера. Ако някой има под ръка линк, моля споделете.  Praynig

# 129
И аз се чудех какво да спра, за да ми се изчисти кожата, мислела съм за млечните, но докато бях в БГ не им бях фенка и въпреки това....., но ще се пробвам, ще пиша, като реша Simple Smile

# 130
На последната среща с учителките на Дени ги зашеметих, като им обясних, че за нас Б, пък било то и с +, не е хубава оценка  Laughing. Започнаха да се оправдават, все едно държа тях отговорни за Б+ по сайънс  Mr. Green, това "руснаците" ( Crazy) сме били много строги възпитатели. Майтапим се, че сега не смеят да и пишат Б, за да не си тормозим детето  Laughing.

Бубка гласува локално, знам аз Simple Smile. Най- много се опасявах, да не изберат Хънтсмън за кандидат на РП, сега потривам ръце на възхода на Нют-чо и си мисля, че на изборите хората не могат да стигнат до там, да изберат един злобен чичка- лобист с кредитна линия в Тифани'с и Степфордска съпруга за президент.  

# 131
  • USA
Стела, и аз чакам с нетърпение да гласоподам Laughing и много се радвам на Нют.  Mr. Green

Анет,  Joy. Стеф много ме впечатли с напредничаво мислене и организацията на ресурсите.  Laughing
Аз имах един колега в град скула, който веднъж получи В и го беше страх да се прибере вкъщи, защото жена му му казала, че в тяхното семейство не може да има В-та  Mr. Green. На 30+ беше човекът, жив да го ожалиш, почти се разплака тогава.

# 132
Мацки я кажете как е на английски грухано жито, това дето се прави за разнасяне(варено жито) в църква? hulled wheat ми го превежда чичко Гугъл, но дали по магазините е така?

# 133
  • USA
Така е.

# 134
Малее какви сте tiger moms значи. Simple Smile

През пубертета спирането на захарни изделия, шоколад и бял хляб ми помогна за изчистването от пъпките.

Общи условия

Активация на акаунт