Отговори
# 345
Миз  Hug

Niki, Van  Hug Hug

Ирка  Hug Hug Hug всяко зло за добро! Следващата да е по-хубава, по-интересна и по-платена!

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 03:00 от Agent Provocateur

# 346
Мартеници няма да правим, още се възстановявам от правенето на картички за св. Валентин за 20 деца, които въобще не планирах. Явно в училището нещо са ги нахъсали, не ме остави на мира докато не започнахме, но след минута беше готов и аз довърших. А и съфорумка Heart Eyes от БГ миналата година ми изпрати много хубави, но дойдоха късно и ще ги използваме тази година.
Иначе вчера донесе една кутия боклуци, избра си няколко бонбона и картичките от любимите му приятели и друго каза да го изхвърляме. Има светлина в тунела. Simple Smile

Ирка, мъжа ми така го съкратиха(2008), защото беше от последните нает, но година по-късно му се обадиха да го канят да се върне. Успех в търсенето на нова работа!

Ние всички сме с настинки плюс  мъж с пинк ай, а Ейдж повръща за първи път( тъпа пица от парти) и беше много уплашен, три дни не яде след това.

# 347
  • USA
Niakoi uspia li da nameri kredora v novia interface?

# 348
  • САЩ
Bens i Alex imashe da pravi 23 kartichki, no tozi pat sam si gi pravi sas savsem leka pomosht ot men. Znaeiki che i negovoto tarpenie ne e goliamo, gi zapochnahme niakolko dni po rano ot due datata. Pravi gi 3 dena, no uspia sam da gi nalepi sas stikeri i da nadpishe imenata na decata i svoieto po tiah. Obache se chudia zashto kato pishe "donesete kartichki" naroda masovo razbira "donesete de shto namerite evtini bonbonki". Donese i toi palna torba snoshti ama si izbra 3-4 shokoladovi i dr. sam gi hvarli.

p.s. kredor i az ne namerih, a i Shift + Windows ne raboti, ta sorry.

# 349
Irka, dano myzhyt ti skoro nameri rabota, oshte po-hubava. Uspeh!

# 350
  • The QC to be!!!
Vanh аз съм ползвала iHerb и amazon.co.uk. Но погледни и amazon.fr, тези не би трябвало да откажат да пращат до Бг.

Ирка  Hug всяко зло-за добро. Стискам палци да си почине, и точно когато е готов да се покаже новата работа.  Praynig

Кредор не ползвам, не го и виждам.  Rolling Eyes

Титина, найстина би ми било много странно да чуя, че в Щатите задават въпроси за семейно положение.  Thinking Аз съм имала доста инвервюта (>30 поне) и никога не ми се е случвало даже да се намекне на подобна тема. За малко бях и мениджър и взимах курсове за HR и такъв треининг и промиване на мозъците е в това отношение, че чак досадно и дразнещо не ами и кошмарно.  Crazy Но, найстина, ако ти поведеш темата, те няма да я игнорират.

Да не ви шашкам в това отношение, но в Бг. както и в Инидя § Арабският свят, е съвсем нормално да задават критерии като ръст, тегло, външен вид като коса, очи и т.н., години, семейно положение, и това за доста работи, не съвсем за най-старата професия. Снимката на СВ-то е задължителна и то в цял ръст. Лично аз съм работила мн. малко в Бг. и когато кандидатствах, искаха само СВ, никакви от тези днешни дискриминационни истории нямаше. Та явно много са се променили нещата в Бг. Но според мен, в това отношение, на много зле.  Sad

# 351
Сега си спомних, че при едно интервю в голям хуманитарен нон-профит първият или вторият въпрос беше "Are you flexible? Do you always have to leave at 5?"

# 352
  • USA
Някой може ли да пусне линк към мартениците с pipecleaners?

# 353
Това помня от блога на Тандури: http://artcraft.anniesartbook.com/2009/02/martenici-martenizi-2009_11.html

Ей, какъв талант има това момиче, пу-пу, на мога да ѝ се нарадвам.

# 354
  • USA
Много благодаря  Hug

# 355
 Яна, слуша ли бебето? Замразената храна върши ли работа?

Мартеници няма да давам в училище, не знам как ще се възприеме, но на детето си вързвам винаги.

# 356
Имам една чуденка и да се допитам до вас Simple Smile

Бихте  ли отишли сами на ваканция за няколко дни(3-4), в посещаван от вас град, но нямате приятели/ познати за поне едно кафе по време на престоя?

# 357
  • The QC to be!!!
Бихте  ли отишли сами на ваканция за няколко дни(3-4), в посещаван от вас град, но нямате приятели/ познати за поне едно кафе по време на престоя?
Да.  Peace

# 358
Бенс, да. Даже имам нужда.

# 359
Бенс, без мъж и дете също, ДА, ДА, ДА Simple Smile Имам нужда от 2-3 дена моминстване.

Топчетата, които Тандури е показала не могат да се залепят с обикновено лепило. Особено рошавите (мислех да ги шия с игла и конец за някаква фигурка). Другите с мъка, ако ги задържите слепени с щипка да кажем няколко минути, но след това лесно могат да се разлепят.

Общи условия

Активация на акаунт