Отговори
# 360
Благодаря за отговорите.  Simple Smile
И аз уж съм на това мнение, но когато ми се предложи нещо започнах да се разколебавам.

Бубка, забравих по-рано, честита нова работа, много професионални успехи!

Сигурно сте чули, но споделям за всеки случай:
http://abcnews.go.com/GMA/t/video/arsenic-found-organic-baby-for … eal-bars-15673722

Ебаси побъркаха ни, въобще остана ли нещо сейф да се яде.

# 361
  • САЩ
Снощи Алекс ми се разкашля едно такова лаещо. Сякаш изведнъж се появи това нещо. Малко онзи ден се оплака от болки в гърлото, после каза минало, и сега тази кашлица. Прочетох сега че това лаещото е круп и се сетих че наскоро мисля на Руми детенцето имаше такова нещо, та да питам патилите. Дали има смисъл да се прави инхалация с небюлайзер? Знам че тези инхалации са повече за дълбока кашлица а тази е суха и лаеща, та не искам да правя неща ей така ако не са нужни. Дайте съвет плиииз, че много гадно звучи това нещо!

# 362
  • WA, USA
Хитруша, ние се оправихме за два-три дни, явно беше много леко. Не съм ползвала небюлайзър, само сложихме големия хюмидифайър в спалнята - стаята е малка, а той е за цялата къща, можеше да се усети влажността само като влезеш. Бях капнала и малко евкалипт. Доколкото разбрах кашлицата е в гърлото, възпалението е там, не в гърдите, така че може би няма смисъл от небюлайзъра.
Павел не беше отпаднал или нещо повече от кашлица, така че го оставих само на влажния въздух. Но казват че ако не се подобрява, редуване на студен с топъл въздух би трябвало да помогне.

# 363
  • The QC to be!!!
Сигурно сте чули, но споделям за всеки случай:
http://abcnews.go.com/GMA/t/video/arsenic-found-organic-baby-for … eal-bars-15673722
Ебаси побъркаха ни, въобще остана ли нещо сейф да се яде.
Sad Ако си го пройзведеш сам да. Но и земята вече не е това което трябва да е. Но има все още тук там кътчета със сойл в ок състояние.

Къде ли ще сме след 10-15 години имайки в предвид какво става днес?  newsm78

# 364
  • САЩ
Руми мерси! И аз така прочетох и затова се разколебах за небюлайзера. Ще му сложа и аз хюмидифаера довечера с малко ментол и да видим. Иначе и той не е отпаднал и го пратих на градина, ама акъла ми е все там. Дано не се влоши и се размине леко  Praynig Оф да мине и днеска и после 3 дни си е в къщи и ще се гледаме.

# 365
  • USA
Крупът звучи по-страшно, отколкото е. Влажен и студен въздух помага да се облекчи кашлянето. Няма нужда от небюлайзър. Обаче си е доста заразен, аз не бих го пуснала на детска градина, въпреки че съм сигурна, че там ще е добре самият той. Крупът се влошава вечер и вторият ден е най-тежък. Това по лични наблюдения. Кристиан е изкарал поне 5-6 крупа.

# 366
Болните, бързо да оздравяват.
Честита нова работа на Бубка.
Ирка,  Hug.
Имам? през март мислим да ходим до Вашингтон и искам, да отидем и до Белия дом, да влезем вътре , да обиколим. Така да като ще е гарга да е рошава. Спомням си , че преди много време някой беше писал, за това как може да се влезе, знам само, че не става искам да вляза и готово newsm78

# 367
MVK, нямате много време, но може да опиташ. Тряба да се обадите на вашия конгресмен и от този офис движат нещата. Трябва да е поне 21 дни преди посещението. Спелвай си внимателно името на служителя, че на нас май заради това ни отказаха, не бяха ми записали правилно фамилията.

http://www.whitehouse.gov/about/tours-and-events

# 368
Мацки казвайте мазило за заличаване на прясно появили се стрии, ужас имам доста по краката Rolling Eyes

# 369
  • Чикаго / София
Миме мазило за стрии не знам. Моите така си и останаха.

Бенс бих отишла на подобна кратка ваканция без да се замислям.

Хитруша дано бързо оздравява Алекс. Явно има някакъв вирус. И Деница и Лъчезара го изкараха. Два дена с магарешка /лаеща кашлица, Т и отпадналост. Давам само сиропа който правя с лука и меда, ефизол за смучене /нося си всяка година от Бг, че моите други хапчета за гърло не признават/ и пръскане в гърлото с едно лекарство пак от Бг.  Деница вече е добре, сега Лъчезара пое щафетата, ама и тя е на оправяне вече.

И ето я хубавата част на това мъжа ти да си е в къщи - гледа децата, води ги на лекар, че и ми готви.Направо тези два дни ме засрами с нещата които прави за вечеря. Аз с моите супи и мусаки има да му дишам прахта от обувките само. Laughing

А и не знам споменавала ли съм, но се научи да прави бира. Снабди се с всичко необхдимо и сега си пиеме домашна бира в нас. Много добра става. Ама с нея скоро няма да отслабна. Laughing

Хайде наздраве и приятен уикенд! cheers

# 370
Влад е герой! Нямам търпение да опитаме бирата домашно производство!  Grinning

# 371
 Миме, трудна работа е с вече появили се стрии, дано агенткатасе появи, тя е веща в мазилата за тяло. На мен ми е вършило работа мазило на Clarins, но не се сещам как се казва, ако отидеш на щанда на кларинс и питаш за серум за вече появили се белези ще те насочат. Не купувай олиото против стрии, много е хубаво, но то е за преди да се появят.

Ирка, мъжът ти с много екстри LaughingКакво ви сготви?
Дано го викнат обратно на работа или да си намери по-добра.

Болните да оздравяват бързо!
При нас много вали, никакъв уикенд, ще сме си затворени у дома.

# 372
Мимето* кърмиш ли? Бели или червени/розови са? Превенцията е важна, вече появили се....много трудно.

Агентке, вземам те за фотографка, веднага! Грабвай децата и идвай!

irka на бирата проблема са повече мезетата и застояването, отколкото самата бира. Ако си склонна да пийваш, докато вървиш на пътечка и хрупаш моркови... Laughing

# 373
  • The QC to be!!!
Mиме ще ти дам мойта рецепта за стрии, но съм сигурна, че няма да ти хареса - наддаваш кг. и готово.  Crazy

MissNellie имаш ли съвет за естевено мазило за мазна кожа - Т зона само, но мазилото да става за цялото лице.  Praynig Колкото по естествено мазилото, толкова по добре, но да попива ту-так-си и да не лъска.  Blush

Ирка - почвайте да правите и продавате бира на черно.  Wink Хем няма такси, хем ще е нещо което явно на мъжо ти му харесва да прави. По хубава работа от хоби май няма а! Grinning

Hitrusha, както Агент-ката беше писала, слагаш го в колата, отваряш прозореца и караш и квартала. Ще облекчи кашлицата.

# 374
Miss Neli да кърмя, и прогресивно наддавам Rolling Eyes
Baby* от твоята рецепта с наддаването май се получиха новите стрии Mr. Green
По краката са и много са ми противни ooooh!
Ирка браво на мъжа ти, моя и у дома да си седи няма да сготви, та по-добре да е на работа Joy

Общи условия

Активация на акаунт