Отговори
# 570
спам- tezi mesta са ми сред най-ужасните на мен,имаме 3 варианта околовръз и там поинт бленк отказвам да ходя; води ги баща им и после си почива с дни Mr. Green
бенсън,само не забравяй да вземеш нож да тортата в парка че си е проблем да се реже с джобно ножче Joy
Ти какво реши за момичешкия трип?Питам че да не ми е съвест че съм 1 майка дето си почива сингъл (казах ли ви че отивам на ски,съвсееееем сама,на другия край на контитента другата седмица,ми хе-пи!)
*
АП-много ми е драго като чета за любовта ви м=у сиблингска..

# 571
  • САЩ
Бенс и на мен това с родителите ми беше най големия проблем. Хич не обичам да се сошалайзвам на такива мероприятия, а като гледам и другите хора са така. Гледат да си изтърпят мъчението от 2 часа и да си ходят без много, много приказки. Та по тази причина не ми беше удобно да каня деца от градината в къщи и да редя маса за непознати родители. Алекс също след като ходи на няколко рожденни дни по клубове много искаше и неговия да е така. Е, направихме го в един клуб, поканихме 15 деца, дойдоха 6. Те си прекараха чудесно и Алекс въобще не го прие навътре че не са дошли всички, но мен честно казано ме хвана яд. В крайна сметка платихме солидна такса за клуба, огромна торта, пици, гуди багс и т.н., а накрая половината не дойдоха, че дори и не се обадиха. Както и да е. Предупредила съм че това беше в клуб. От тук нататък я в парк, я в двор, ако живот и здраве до догодина сме в къща. От друга страна пък в клуба има кой да ги забавлява и всичко протича по план и искат, не искат след 2 часа всички си тръгват. Ходихме на рожден ден в къщата на едно дете, ееее той като се проточи не е истина просто. Бях по гроги от Алекс без да съм скачала на батута. Та всичко си има предимства и недостатъци и цена разбира се.

# 572
  • Чикаго / София
Агент очарователен е малкия бъдещ президент!  Heart Eyes

Бенси в парка си е най-добре. На Лъчка РДто го правим все в пар и е супер. Е, естествено тя пък иска да  е в клуб, ама за сега всяка година успяваме да я убедим, ще видим тази как ще се справим.

Анет завиждам за ските, и сама - е-хееее. Как го постигате това, хора? Аз не мога да се измъкна да съм сама за повече от 3 часа някъде. 

Сега лятото ме очакват 3 седмици сама в нас, докато мъжа ми е в Бг с децата, ами направо ме е срам дса си призная, че си очаквам тази почивка с нетърпение. Crazy Е, естествено, че ще ми стане мъчно накрая, ама имам билет за Ред Хот през това време, смятам да се отдам на плажуване, спане, четене на книжки, излизане с дружки, спане, спане, спане ..

Хитруша и аз бих се ядосала ако от 15 деца дойдат само 6 и то без останалите да са предупредили. А иначе и за мен тези РДта са леко мъчение. Изтърпявам 2та часа и се омитам от там. Само ако сме си близки приятели, 2 часа ми се струват малко, но със съучениците им от училище, колкото по-кратко е събитието, толкова по-добре.

На Деница последния РД го направихме в Боулинг зала - много добре се получи. Поиграха децата 1 час боулинг, хапнаха торта и си разотидаха. От едно подобно място да съм доволна. Нямаше блъсканица, двете ленти си бяха само за нас -на децата им беше забавно.

Мис Нели честито! Чакаме подробни разкази.

И на Солей палци стискам!

Куче няма да си взимаме, макар децата да искат. Не мога да се чудя какво да го правя като тръгнем някъде дори и за 2 дни. Не навсякъде можем да го вземем. Искам си свободата.

# 573
Голям съм заплес- Мис Нели, честито!

Хитруша, едно от другите ми притеснения е точно това, че може и да не дойдат повечето от децата. На поканите уж пише ASAP да се отговори, но явно не всички го правят.

Ирка, какво завиждаш с твоите 3 седмици свобода. Laughing

Анет, и аз не издържам на такива места, веднъж ходих миналата година на РД с 30 деца и стига толкова. Мъжа ми го води, поне имат интернет и той си носи работа, как я върши в този шум ми е непонятно. Записвам си за нож. Simple Smile

За трипа не съм се отказала, но сега пък не можем да нагодим дати покрай бизнес пътуванията на мъжа ми, а и сестра ми живее в момента у нас, търси работа и ако намери в друг щат трябва да ходя с нея да и помогна с квартири и подобни. Трябва и до west coast да стигнем някак си това лято. Може би есента.

И да знаете няма недостиг на медицински сестри както се говори, има работа, но не искат да спонсорират за работна виза, не искат и да наемат за една година без да трябва да вадят визи, а без нея(годината) няма да се признае образованието, от тукашен университет, на сестра ми никъде другаде.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 17:01 от benson10

# 574
Стиснати палци за Солей  Praynig да е леко и с усмивка!!!

Честито на мис Нели!!!

# 575
  • САЩ
Ние пък ходим двамата по рожденни дни, че да можем да си говорим по между си  Grinning Бенс като спомена за 30 деца и се сетих, че на рождения ден на Алекс имаше едно дете чийто рожден ден беше такава лудница. Та когато на Алекс дойдоха само 6 деца и се ширеха сами, майката се изказа че така било супер найс и релаксинг отколкото стреса на рождения ден на сина и. Та зависи от кой ъгъл гледаш нещата.
Успех на сестра ти!

# 576
Ах, че съм...

Бенс, успех на сестра ти и успех с партито  Heart Eyes

# 577
Бяхме на няколко рождени дни напоследък в зала - в "жълтата", "зелената", "оранжевата" стая. Родители и деца натъпкани здраво заедно за тортата и пицата. Обяснявах на един приятел отвън, че искам да отида на самотен остров за седмица поне.

# 578
  • USA
Трудно понасям детски РД дни в зала и засега не бих си го причинила. Може би като тръгне на училище ще правим, но засега сме твърдо в парка. Също удържам фронта за клоуните, евентуално на скачалка бих се навила. Нашите РД са малки сватби, но винаги много приятни и за големи и за малки. Добре, че времето е хубаво почти целогодишно. Парти в боулинг, музей етц.  също ми звучи добре.

# 579
  • САЩ
Оле Уинкс като каза малки сватби, та се сетих. Ходихме на един рожден ден на едно индийче което ставаше на 3 години. Беше в клуб, само индийци и ние се белеехме изпомежду  Laughing Както и да е, говорим си с таткото и той сподели че много хора не дошли и се ядосваше понеже заради тях не можал да покани много други. При което ние така  Shocked понеже на това парти имаше поне 50-60 човека, а той каза че поканените били 100 и то само защото клуба им сложил този лимит. Сподели че ако не поканел определени хора щели силно да се обидят. Ние с мъжа ми му разказахме че нашата сватба беше към 75 човека, а той вика че сватбите били по 1000  Crazy Стандарти, какво да правиш! А каква люта салата кусахме (не ядохме, кусахме!) там и Алекс като каза огън, гори, бяга към тоалета, плиска вода на устата, да се смееш да плачеш ли. После преди да куса нещо ни караше първо ние да пробваме и тогава той  Laughing

# 580
  • The QC to be!!!
Опит за партита за деца не мога да споделя. Знам, че повечето познати с деца организирваха такива в Чъки Чииз.

Стиснати палци за срещата на Солей с юнака.  Praynig

Бенс, вдигна ли ли са забраната за наемане на чуждестранни мед. сестри в щатите?  newsm78 По едно време пуснаха такава забрана щото нямаше вече недостиг и се оказа, че новозавършили мед. сестри не могат да си намерят работа към цяла година даже, сестри с опит 4-6 месеца.

# 581
Мерси за стиснатите палци, не ги пускайте, моля!

Четиво за правописа

# 582
  • USA
Solley, успех! Сигуна съм, че всичко ще е супер!  Hug

# 583
  • The QC to be!!!
Toва за мен ли е  Blush

Палци няма да пускаме докато не се похвалиш, а ти ходи носи кофи с вода, че юнака да се покаже по бързо и лесно.  Wink Това съм го чула от няколко мами, че работи безотказно.

# 584
Солей, стиснати палци и от мене! Второто раждане е пийс ъв кейк Hug

Бенс, успех на сестра ти!

Хитрушке, ние обещаваме, че ще дойдем, ти само ни покани  Grinning

Уинкс, и аз се оказах член на 'махалата' във ФБ, та ви следя... вие изобщо не пропускате празник за събори! Сигурно и с рд е така...завиждам

Общи условия

Активация на акаунт