Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо родителите купуват куки за момичета скаути?
Колко време след раждането на бебе в САЩ може то да пътува в чужбина?
Как мога да изпратя лекарства до САЩ на моя приятелка, която живее там?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо родителите купуват куки за момичета скаути?
Част от приходите от продажбата на куки за момичета скаути се използват за благотворителност, част покриват производствените разходи, а останалата част отива в командата. Родителите не са длъжни да купуват, но тяхната подкрепа помага да се финансират различни дейности и програми, които подкрепят момичетата скаути.
-
Колко време след раждането на бебе в САЩ може то да пътува в чужбина?
След като се роди бебе в САЩ, то може да пътува в чужбина, но е важно да имате предвид паспортните изисквания и задължителните имунизации. Имунизационният календар може да бъде попълнен или с ваксинации, направени в България, или по-късно. Препоръчително е да се консултирате с педиатър и да проверите изискванията за пътуване с дете в чужбина.
-
Как мога да изпратя лекарства до САЩ на моя приятелка, която живее там?
-
Как мога да помогна на детето си да спре да гризе ноктите си?
-
Какво е значението на перления прах?

Е, естествено, че ще ми стане мъчно накрая, ама имам билет за Ред Хот през това време, смятам да се отдам на плажуване, спане, четене на книжки, излизане с дружки, спане, спане, спане ..
да е леко и с усмивка!!!
Бенс като спомена за 30 деца и се сетих, че на рождения ден на Алекс имаше едно дете чийто рожден ден беше такава лудница. Та когато на Алекс дойдоха само 6 деца и се ширеха сами, майката се изказа че така било супер найс и релаксинг отколкото стреса на рождения ден на сина и. Та зависи от кой ъгъл гледаш нещата.
По едно време пуснаха такава забрана щото нямаше вече недостиг и се оказа, че новозавършили мед. сестри не могат да си намерят работа към цяла година даже, сестри с опит 4-6 месеца.

Това съм го чула от няколко мами, че работи безотказно.