Отговори
# 555
привет момичета, как сте? wavey
изчетох последните 10тина страници и съм в крак с темата, може да се каже. Предстои ми скоро да се прибирам от вашата страна на океана и се настройвам подходящо.

много новини съм пропуснала, честито на майките на чисто нови бебета, много да ги радват!

МисНели, честито и на тебе! Много полезни неща беше написала за козметиките.

Агент, много е сладък Крис, приличат си с Анджи много!

в България май още не са сменили времето, а ако са го сменили не съм разбрала  newsm78

# 556
Мина ли рожденият ден на З, Лени?

# 557
Мина ли рожденият ден на З, Лени?

Не беше ли на 15-ти, не би трябвало да е минал  Wink

# 558
ей, Клер, ти ме уби с памет  Shocked
Ники, на 15ти е, но е толкова дребна, че изобщо не прилича на бъдещо 1 годишно.

# 559
в България май още не са сменили времето, а ако са го сменили не съм разбрала  newsm78
Не, не са още. На 25-ти март ще го сменят.

# 560
Паметна дата за счетоводители Лени  Simple Smile и 15 април Simple Smile Нежна е девойката.

Пуснаха току що климатиците  Laughing . До края на седмицата ще стигне 73  Simple Smile

# 561
  • The QC to be!!!
Пуснаха току що климатиците  Laughing . До края на седмицата ще стигне 73  Simple Smile
Блазе ви. Тук си е студ, но грее слънце.  Sad

# 562
Лени, много ми е драго да те видя.

Търся елегантна обувка за офиса с лек до среден ток, тип мери джейн, да не е бабешка и да е под $100. Примерно в сиво. Много ли искам?

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 01:43 от Hear Again

# 563
Hear Again, Hush puppies имаха намаления на техните обувки, ако харесваш моделите им.

# 564
Е, кога мина година, сякаш вчера честитихме З на Лени.

Агента-президент много порасъл и много сладък, перчема му е супер.

Миз, колко далече сте от нас, бихме бейбиситвали куч оф, пиша глупости обърках ти местожителството с това на блажка. Crazy

Сега дайте акъл. Simple Smile Детето иска парти за рд в клуб, според мен само защото на такива е бил. За мен това е най-кошмарният вариант, храната може и да я преглътна, но мръсотията и ужасната декорация - не мога. У дома най ми изнася, но с тия родители никога не съм си говорила, ако бяха минало-годишните нямаше проблем, т.е. не искам да ги каня и тях. От каква възраст се приема за нормално децата да ходят на РД без родители?
 Ако са още малки, моля споделете идеи къде другаде? В близкият музей партитата са за по-големи деца, сетих се за пикник, но в околните паркове няма отделени места за такива и се съмнявам да се навият да карат по-далече. Помагайте, моля.

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 01:52 от benson10

# 565
  • usa
хубав президент ще си имаме един ден Simple Smile.

бенсън, мерси за предложението Simple Smile. свеки дали ще се навие? тя ми е май по-близо Simple Smile.
4-5 годишни се съмнявам да ги оставят сами на рд. pump it up имате ли на близо? там май са били най-`безболезнените` детски партита, на които сме ходили...

# 566
bre dokato зацепя че З е абревиатрура за име,а не цифра,дзверя се тук кога Джена роди 3то,че и на година да е станало Mr. Green
*
дайте да стиснем едни палци на Солей за леко раждане на богатира им
*
бенсън-ако парк е опция хич не бих се чудила;карат до всякъде с подходящ нотис; сами на рд аз пускам след 5 при това с условия; в къщи макс 5-6 деца,повече става тотално зоо (поне в моя опит).Едва ли ще оставят децата си сами,та това по 2 и става грр. Та паркът Laughing е чудесен вариант за мен,1 дете имам чийто рд позволява и веднага го употребих
Инак можеш да помислиш рд в много тесен кръг на специално място (арт музей,театър,някакъв спорт) или на ролкови кънки ринг (гадна храна и мръсновато,но най-приемливо за мен) или мола в тип билд-а-беър /лего магазин

# 567
Търся елегантна обувка за офиса с лек до среден ток, тип мери джейн, да не е бабешка и да е под $100. Примерно в сиво. Много ли искам?

В тоя списък http://www.endless.com/s/ref=nb_sb_ss_i_2_9/182-3718705-5347859/ … 11%26pageCode%3Ds аз видях поне 3 модела, които отговарят на изискванията ти. Еле па тия http://www.endless.com/s/ref=nb_sb_ss_i_2_9/182-3718705-5347859/ … 47%26pageCode%3Dd

Солей, включвам се в палцостискането!

# 568
 Grinning Bre! Тема за едно бебче пуснах, 3 ще дочакаме и честитиме  Grinning Grinning Grinning

Солей, да е леко, бързо, смешно!

Благодаря ви! Както каза и Солей много ме радва това дете, много интелигентни бели прави! А най ме радва голямата любов, която цари между двамата, макар, че създава известни усложнения  Crazy

# 569
Миз, Анет, благодаря.  bouquet

Пъмп ит ъп няма да е, там се натрови Ейдж с пица преди известно време, а и доста екстравагантно откъм цена за 4-5 годишни, според моите разбирания.
Навън някъде ще търся, няма как да събера 20 човека у дома. Хубави идеи ми дадохте, мерси  отново.

Стискам и аз палци и се ослушвам за новини. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт