Отговори
# 540
 Фея-кръстница, коментарът ми не е в смисъл "за" и против", всеки си знае лайфстайла и условията. Да гледаш чуждо куче, наблгам на куче, не беше  лесно занимание за мен, въпреки старанието. Не бих дала никому съвет. Обичам животни.

# 541
  • The QC to be!!!
so what? филма са го махнали, а коментара от СНН все още се отваря.  Този клип явно създаде не чувани политически и етнически разправни щом го махат от всякъде.  Crazy

# 542
So what?, аз само споделях... Peace

Що се отнася до гледането на чуждо куче за месец и половина, нямам ни най-малко съмнение, че изживяването е било стресово, колкото и да си се старала. Не знам аз дали бих се наела да правя подобна услуга. Чест ти прави, че си подала ръка.

Днес записах малката на спортна гимнастика. Исках художествена, ама няма никъде в радиус от 200 км.  Sad Нищо де, детето се кефи, а и определено му се отдава.

# 543
Куче ще имаме, когато имаме време да сме с него. Иначе и ние не ходим до България често и за дълго.

# 544
Днешен разговор с малката:
- Мамо, знаеш ли защо Russia се казва Russia?
- Не. Защо?
- Защото никой не я харесва и всички rush out of there.

# 545
- Мамо, знаеш ли защо Russia се казва Russia?

Grinning Grinning Grinning

Ъм, да си призная, че онази реклама в моята глава е много повече сексистка, отколкото расистка! При всички положения обаче ЕС беше създаден за отпор на американско (американски) и азиатско и индийски икономическо влияния е Европата, та продължавам да мисля, че рекламният клип си беше съвсем по темата  Laughing

И аз спя... като ме тръшне нещо серизоно единственото лекарство сигурно е да спя, 20-30 часа и съм като нова; и обратното - като ме разтресат нерви и стрес сънят е първото, което губя....

Руми и друг път съм се усещала, че Иво и Анджи много аналогично реагират и съм се смяла доста  Joy да са ни живи и здрави всичките!

Да ви покажа агентчето с кодово име "льо президон" (тези 2 дни му се събраха повече снимки, отколкото последните 6 мес; забележете бузите!!!)

# 546
"льо президон" е голм чаровник, ще ви тропат по вратата.  Агент, свеки отлетя ли?

# 547
Агенте, пу-пу-пу! Simple Smile

# 548
Агентката, г-н Президентът е голям сладкиш, та и с глазура по бузите Simple Smile

Последният кадър, в ъгъла на креватчето е страхотен портрет. Брава, рагаца!

# 549
Аууу, колко е чаровен малкия Агент пу -пу- пу. Агент, прекрасни деца създавате, не спирайте Wink

Куче 100 паунда у дома си имам. Обичам го безкрайно и на хотел няма да си го дам даже. Грижите не ми тежат, само космаците... за един пуловер седмично. Доста прахосмукачки счупихме и купихме от както е с нас, но любовта, която ни дава не се сравнява с нищо. Имаме баба за по- дълги ваканции, че друг едва ли би се навил да влезне у дома когато ни няма  Mr. Green

Бейби, клипа и на мен ми се видя малко ту мъч, но 3- ма Американци го гледаха (мъжът ми единия) и тримата ми казаха, че съм прекалено чувствителна и нямало нищо расистично  Stop

Ева, честито тупкащо сърчице  Heart Eyes

# 550
  • The QC to be!!!
Aget бъдещият президент е бонбон   love001 Така ли ми се вижда, или има димпълс? Тежко ти как ще го опазиш и сега от каките и после от момите.  Flutter

Ванх, растистки мож еи да се класифицира, но в никакъв случай не мисля, че е негативно. Аз до като не видях думите на слайда, си мислех, че расистски в положителен нюанс - от където и да сте, нищо, че идвате с бойните си петльови танци и сте войнствени, на нас не ни пука, добре сте дошли, заедно сме...  Да ама не, последният слайд омаза всичко. Както и да е, това е явно нещо което се потули много бързо тук в ЕС и явно бая народ по върховете се намеси да изтеглят всички възможни копия.  Confused

# 551
Куче 100 паунда у дома си имам. Обичам го безкрайно и на хотел няма да си го дам даже. Грижите не ми тежат, само космаците... за един пуловер седмично. Доста прахосмукачки счупихме и купихме от както е с нас, но любовта, която ни дава не се сравнява с нищо. Имаме баба за по- дълги ваканции, че друг едва ли би се навил да влезне у дома когато ни няма  Mr. Green

Къв е тоз дзвер, че космите му прахосмукачки чупят? :O Нашият пуска косми като човек, ама иска ежеседмично grooming. Което и за него, и за мен е релаксираща терапия.

Baby*, значи филма вече го няма никъде по нета? Ся ще е весело, ако някой е свалил видеото от Тубата и го постне отново }:)

Айде, пак ще спим с час по-малко. Мразя смяната между зимно и лятно часово време!

# 552
Фея-кръстница,  Laughing не са от желязо космите, не. Честото чистене на най- ниско положение на четката, високи килими, 2- 3 седмично поне и... Немска Овчарка е дзвера 12 месеца в годината си сменява козината мда.

# 553
Немска Овчарка е дзвера
Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile Нищо чудно, че чужд човек не може да ви влезе в къщата, докато ви няма Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

В понеделник ми пристига поръчката от Wen. Ще се включа с отзиви.

# 554
Шоколад президент? Агент, да е все така засмян Simple Smile

От една седмица се събуждам 1 час по- рано и не ми тежи. Пролетта тук дойде и съм много радостна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт