Отговори
# 525
 Grinning Grinning Grinning F.....g фъни! Не съм гледала дискусии обаче! Разкажи ни, плс!

Анет, ти жено 3 деца гледаш, хубави, умни, колеж ги чака! Как така ще те оставяме без работа!!! А и саморазрушителните импулси са твърде дълбоко заложени в човешката природа  Crazy

Обаче за стрес релийф да ви разкажа напоследък какво се хващам че практикувам! Паля колата,  нот со софт рок радиостанция на мах, докато не ми завибрира целулита и карам в стил софийски таксиметраджия, като "подпявам" с цяло гърло! Обаче с Гелето не става, защото не ми дава да пея... "плийз мами, дат'с туу яки" и "ю драйвин туу фаст, ай'л тел тати"

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 05:24 от Agent Provocateur

# 526
За пръв път виждам това видео, Baby*. Не съм чувала да се обсъжда, ама аз и не гледам тукашните новини.

Странно е, че никой от създателите и одобрилите видеото не е забелязал расисткия подтекст...

Агентката, "туу яки" Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Моята нова терапия пък е да разхождам кучето, което rescue-хнахме преди половин година. Страшен кеф и изненадващо персонализирано me-time, когато мога да дишам дълбоко, да гледам звездите или да слушам дъжда, който трополи по качулката на дъждобрана.

# 527
  • The QC to be!!!
Било е качено на уеб сайта на ЕС. Платено е от ЕС и направено от екипа на съпруга на мойта колежка.  Crazy За 1вите 2 часа след като е публикувано е имало над 7К коментара, че е расистко. Веднага го свалили. Аз не го намерих за растистко докато не видях последният слайд с текста.

Ето 1 от коменатарите на СНН: http://www.youtube.com/watch?v=NeLq_RRfKRU По тукашните новини нищо не видях, нито по ББС, но може и да съм пропуснала. Кил Бил не е лош филм, ма сега му лепнаха и на него лоша репутация...  Whistling

Агент - препоръчвам ти ментов чай в слонски дози. По здравословен е от карането под инфлуенс на рок концерт.  Wink

# 528
... Аз не го намерих за растистко докато не видях последният слайд с текста.

Агент - препоръчвам ти ментов чай в слонски дози. По здравословен е от карането под инфлуенс на рок концерт.  Wink

... какво му има на текста Wink "съединението прави силата" е стара мъдрост Wink

Ох, мента недолюбвам във всякакъв вид  Thinking Май май към осиновяване на куче вървя, децата ще обезумеят от кеф! Grinning

# 529
  • WA, USA
на мен ми се видя расистко определено, ама какво ли ми разбира на мен мозъка.

Агент, и аз така релаксирам, след работа обикновено, в редките моменти когато не съм с деца. Иначе Павел грачи с мен, а Иво ни моли да спрем Laughing Лика прилика са си с Гелето.

# 530
а така!-чудесен тон даде АП да си говорим за методи за релакс вместо за диети..аз спя..ма много спя,повече от бебето Mr. Green и чета...май така само релаксирам;ходене/гимнастики/пилатес и пр. ги броя към "спорт"-а ; в изкуствата/пеене ме няма хич и не практикувам
*
на саморазрушителя му осигурих каишка (тази с к учих брат му да кара ски,бая яка и дъъъъълга),сега е оставен да пасе на един шнур разстояние..имаме и каски пак от ските,ако продължава да се прави на кинг конг му слагам една и шапка на тояга
*
днес Стефан ме уведоми че ако съм му била купила "ай фон" както иска за рд/коледа нямало да трябва да викам като изтървана "закускатаааа...закъснявамееееееее" а съм можела да му се обадя и той веднага щял да дотича..сестра му пък поддаква,че прав бил,можела съм да ги "Ай-Ем" -на дори.. Twisted Evil

# 531
  • САЩ
Ох, Анет, с това последното седя и се кискам тихо без глас  Laughing Ама смея се аз, но знам че и у нас е същото. Сега ми предстои смяна на телефона и си представям каква драма ще настъпи като разбере че за него няма да има телефон. А на въпроса за какво му е, ми отговаря да съм можела да му се обаждам  Crazy

И да уведомя Агентката и който друг има мерак, че нейния Крис си има конкуренция за президентството. Онази вечер Алекс реши че иска да стане президент и всичко започна от един малък ... самолет. Пита ме кой се вози на този самолет и аз взех че изцепих "президента" и така, реши че не е лоша идея и той да е президент. Ама като ме почна с въпросите, лелеее ... На въпроса как се става президент, отговорих че трябва много да учи и после хората да го харесат (не са смейте! на много въпроси се чудех какво да отговоря. ) И нашия каза о, ми аз съм вери смарт и всички ме познават и харесват в градината. Е, викам и това е старт... Високи цели има детето, няма да го спирам я!

# 532
  • У дома
Агент, мерси.

Ох, Анет, и аз ги слушам подобни приказки вкъщи и засега отбивам напора, но да видим до кога.

Има ли причина принтера ми изведнъж да започне да принтва със симпатично мастило? Чисто бели излизат листите, не се оплаква, а и скоро поднових няколко цвята. Чудно

# 533
Не мога да почивам. Постоянно чувам детски глас да вика. Ако съм в банята изключвам вентилатора и отварям вратата (опитвам се да почивам във ваната). Гледам да свърша пране в петък сутрин преди да отида на работа, в събота ММ ми помага и за 1 час къщата свети. Сядам да чета докато детето спи и ми е терсене. Вдигам главата - подът чист, прането сгънато, 2 манджи приготвени. Акълът ми щъка...трябва да пропускам нещо. Чета книга...цък, цък, цък...трябва да се обадя на нашите, да напиша нещо на С, да гледам филм, да направя картичка за РД на Х....цък, цък, цък......ааааааа...времето ми свърши!

# 534
Агентката, взимай куче! 'Найш колко е хубаво някой да те слуша без да трябва да му повтаряш амнайсе пъти едно и също? На мен дори не ми се налага да говоря на псището. То ми чете енергията и мислите, изпълнява команди, дадени с жестове и ходи с глава до лявото ми бедро по време на разходки. Cesar Millan и clicker training са таткото и мамката на всяко Buddha Dog.

# 535
Не мога да почивам. Постоянно чувам детски глас да вика. Ако съм в банята изключвам вентилатора и отварям вратата (опитвам се да почивам във ваната). Гледам да свърша пране в петък сутрин преди да отида на работа, в събота ММ ми помага и за 1 час къщата свети. Сядам да чета докато детето спи и ми е терсене. Вдигам главата - подът чист, прането сгънато, 2 манджи приготвени. Акълът ми щъка...трябва да пропускам нещо. Чета книга...цък, цък, цък...трябва да се обадя на нашите, да напиша нещо на С, да гледам филм, да направя картичка за РД на Х....цък, цък, цък......ааааааа...времето ми свърши!

Същата. Опитвам се да се уча от мъжа си. Може спокойно да си чете нещо без да го тормози един куп чинии и още един куп пране.

И аз искам куче...

# 536
  • usa

не, не искаш. не е за дървета без корени като нас. айде за тридневен уикенд приятели на децата живеещи наблизо му поемат разходките и водата, храна може и да не му дават, щото докато ни няма той хич и не яде от мъка, но като затръгваш за ваканция на някъде за по-дълго, където не можеш да вземеш куче, в чудо се виждаш какво да я правиш животинката - и за него страдание, и за нас. като няма наоколо близки хора, на които хич да не ти трепва, че може и да не им се гледа чуждо куче две седмици и те да не могат да ти откажат, дори да не обичат животни, си е сериозен проблем. да не говорим че в чисто приключение се вкарваш с куче като реши цялото семейство да отива до бг. абе обичам си шнауцера много, обаче на моменти дълбоко съжалявам, че го взехме Sad.

# 537
 Гледах месец и половина куче на прители, нама такъв тормоз за животинката и за нас.

За почивката, на мента-глог и валерн съм си отдавна.

Цонна, от кога те чакам.....най-после

Защо не мога да гледам филма в ютуб? Нито коментара?
Анет, весело е при теб Grinning

# 538
И аз съм бейбиситвала куче и коте на приятели. Ние имахме морско свинче, като затръгваме нанякъде го пращахме по приятели. Не мога да преьивея втори път такова нещо, то си беше като член на семейството. Сега за куче на причтели съм ОК, но не за посточнно в къщи.
Онзи ден се чудех, как като ходех на работа се справях с задачите в къщи, а сега не ми достига времето.
Само искам да се наспя сутрин, за работа ставах в 5, викам си аийде сега ще спя - е няма такава игра. Днес малчо се е събудил в 7 с бое вик за поалетна и ядене

# 539
Ние не сме от най-пътуващите. В БГ не сме си ходили от 5 години, а на почивка сме за седмица в годината. При това ходим на места, където приемат кучета.

Когато решавахме дали да вземем куче, въпросите, които си задавах бяха други. Какво ще е процентното съотношение на времето, което песът ще прекара в щастливо съжителство с човешката си глутница (в лицето на нашето сем) спрямо времето, през което ще е объркан заради това, че е в кучешки хотел? По-добре ли ще е за него да е в приют/да бъде евтаназиран, понеже никой няма да го иска на неговите почти 6 години (за куче с неговия размер това си е на границата на пенсионната възраст)? Мога ли да му дам сигурността, грижата и структурата, от която има нужда кучето, за да е щастливо? Ще бъде ли от полза за децата присъствие на куче в живота ни? Ще загубя или ще спечеля от времето, което ще трябва да отделя за кучето (ежедневни разходки, grooming, вет.)?

Знам, че е възможно да се наложи да го оставим в кучешки хотел, но знам също така, че кучетата живеят в сегашно време и тъгата от временната ни раздяла ще бъде забравена от кучето в момента, в който се съберем отново.

Смятам, че само сме спечелили от присъствието на псето. Пък и както казват, "Every child deserves to have two things: a dog and a mother who lets him have one" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт