Отговори
# 510
  • USA
Ева, честито сърчице и Рожден ден!

Солей, а шампоани изобщо ли не ползваш? Аз си мия понякога косата със сода, но все си мисля, че трябва от време на време сапунисване или греша newsm78.

Мис Нели, честито!

С хума пробвах като бях ученичка, но не съм слагала оцет и някак си не можех да я измия добре от самата хума.

За стриите не знам дали е ген, но имам опит с такива, когато бях на 18-20 години и то само няколко качени кг. През бременността качих 20, имах огромен корем и нито една, никъде. Всичко ми миришеше и се мазах с вазелин Mr. Green, само той ми понасяше (тогава не знаех, че е вреден).

Имам въпрос относно получаване на зелена карта по пощата. Майка ми пристигна преди точно месец и все още не е получила поздравително или каквото и да е писмо, както и зелена карта. Обадихме се преди седмица и казаха, да изчакаме месец да стане( за ЗК). Преди години така стана с моята карта и се оказа изгубена и сега много се притеснявам пак да не се окаже същото. Има ли някой опит с изгубена карта или какво може друго да направи, освен да се плати за нова Sad? Никак не ми се дават пак толкова пари. Много ви благодаря!

# 511
Grinning Обещавам публично повече да не ползвам думата "диета", която предизвиква доста емоционални и отрицателни визии, а само "здравословен хранителен режим", макар в моята глава двете са са равностойни  Grinning
И все пак никакъв спорт и никакво натрупване на мускулна маса (особено у жена) не могат да компенсират липсата на "здравословен хранителен режим". Затова и резултати (дългосрочни) идват само при комплексен подход към проблема "залежаване със рупане"  Grinning
Laughing
Съвсем не са равностойни или поне в съвремения език където "диета" не значи "хран.режим",а  изроден такъв-само месо,само моркови,бебешка храна за 25год жена и пр. Смехът настрана, ефектите на "диетите"биха могли да бъдат наистина трагични (при редица други условия,разбира се),особено за сем.к гледат деца и градят модели. Здравосл.хран.режим Е начин на живот и нищо не бива да го компенсира; като му добавим хубавини като редовен сън,спорт,стрес контрол,емоц.ред и ме оставихте без работа Grinning

# 512
Уау! Човек винаги има какво да научи. Но поо не съм чувала, нито чела.

Мис Нели честито! И аз чакам снимки  Grinning

# 513
  • The QC to be!!!
Eва честито ти тупкащо сърчице...  Peace

maimun77 аз имах проблем с мойта карта, но да ти кажа вече не помня дали се забави много или се беше "изгубила", но не по пощата, а по бюрата им. Но си спомням, че им се обаждах и те ми се обаждаха няколко пъти докато се разбере какво и къде и що. Нямам спомени да съм плащала повторно за каквото и да било.  Thinking

поо не съм чувала, нито чела.
И аз.  Blush Не, че козметики ме вълнуват...

# 514
Anette, като видях, че имаш второ момченце, при това на година, си дадох сметка колко дълго не съм писла във форума...

Да ти кажа, по-добре е ние да не ти създаваме работа. Предполагам и без друго си имаш достаъчно. Бебешка храна за 25-годишна жена?! Божкееей, малоумни колкот' щеш!

# 515
  • usa
Минах покрай Ромни тази вечер, а нямаше как да остана и да слушам, че Гелето на клас. Яд ме е, малко политпропаганда щеше да ми дойде освежаващо...

мани го ромни! за качествена политпропаганда по-добре си пусни малко rachel maddow  Wink.

ева, честит рожден ден и още повече честит подарък за рождения ден! много положителни емоции от сега нататък!

# 516
Баба ви Клара Цеткин ви поздравява с настъпващия Международния Ден на Жената! Айде още един повод за пиене на американска земя!

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 07:15 от Цонна

# 517
Anette,......Да ти кажа, по-добре е ние да не ти създаваме работа. Предполагам и без друго си имаш достаъчно. Бебешка храна за 25-годишна жена?! Божкееей, малоумни колкот' щеш!
Амин на първото! Бейби фуд диет е много "хип",що народ се изреди с нея..
*
отекоха ми отново дните на четене докато децата са на  катерушките..майнуна 3 е от най-опасните такива,мята се с главата надолу де що види дупка,това стълбите са препятствие имагинерно и пр..как хората раждат и гледат деца над  43,честно не знам..

# 518
Баба ви Клара Цеткин ви поздравява с настъпващия Международния Ден на Жената! Айде още един повод за пиене на американска земя!
Clara Zetkin mit longe Zöpfchen, както го учехме по немски.

Честит да е празникът на всички, които го тачат!

# 519
  • The QC to be!!!
Леле Цонеееее ти се появи  Hug Де се затри бре девойко?

anette1104 това с децата - на кой когато му е дошло... казват, че по възрастните мами гледали деца не толкова палави, та там ще да е ключа.  Wink Баба ми е гледала бебе на 44 и е работила на полето и е имала и няколко годишно момче. Сама си ги е гледала, и тя и те са оживели. Е никога не съм я чула да каже, че ѝ е било тежко, или пък трудно, или пък много работа е имала...

# 520
Застъпвам тази седмица, Бейби. Laughing

# 521
Честит празник на всички жени, майки, любими, които празнуват днес Simple Smile

(не ми е особено приятна цялата тази истерия с цветя и картички, но пък хич не ми допада и отричането и скачането против празника).

Чувствам се млада и силна още, макар и не на 43 Simple Smile

# 522
Baby*  ,не само баба ти,много примери подобни има и все +; за палавостта на децата не знам ,за мен си обаче лично мога да кажа че на 36 не е туй дето беше на 22..и за зло и за добро..та да си изокам беше 1 цел на казаното по-горе,инак-респект от-до за всички майки по всичките земни кълбета,без значение възрастта им..

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 21:03 от anette1104

# 523
  • usa
честит международен ден на жената, дами! покрай цветя, картички и наздравици не забравяйте, че това всъщност е ден за отбелязване на борбата на жените против дискриминацията срещу тях.

# 524
  • The QC to be!!!
Дами, колко от вас са гледали дискусиите по локалните ТВ канали за това видео: http://www.youtube.com/watch?v=VUlNgJfJip4  Thinking Голяма пара се дигна с него, но като, че само зад границите на ЕС. СНН интернашънал не го дискутираха, но гледам СНН в щатите да...

Общи условия

Активация на акаунт