Отговори
# 495
  • У дома
Агент, може ли сайт за хумата, моля. Отдавна се каня и аз да пробвам.

# 496
... ще има тепърва да научвам тоооолкова много. Зачетох What to expect When You're Expecting и всичко ми е една голяма и хубава каша.

Като го пусна това не реагирах на четивото ти, но сърце не трае.  Whistling
http://www.slate.com/articles/arts/books/2012/03/the_mean_girl_a … e_expecting_.html

Агент, ползвам хума,  Peace но за други цели, по-малко цапащи. Не'ам нерви да мия банята през ден.  Naughty

# 497
 hahaha и аз нямам и се скатавам и накрая пак до хума опирам - за моята мазнееща косица е благодатна!

Аталанта, заповядай!
http://www.iherb.com/Aztec-Secret-Indian-Healing-Clay-1-lb-454-g … 1&sr=&fr=

Bentonite clay и по Амазон го има, гледайте обаче количествата и цените, че някои го прайсват като луксозна стока  hahaha
(има и различни видове, цветове, подходящи за различни кожи, ако някой задълбае дотам; но която и да съм ползвала недоволна никога не съм била)

# 498
  • The QC to be!!!
MissNellie ЧЕСТИТООООООООООООО!!! И горчиво, за щастлив семеен живот.  Wine Glass

# 499
Оrchidblossom - добре дошла на седянката  Grinning

Упсссс, не се представих! Приятно ми е - мама на 7,5 месечно момче Мишо. Все още сме от Европейската част на океана, но след около 2 месеца ще сме от Американската!   bouquet  bouquet  bouquet

# 500
Днес получих най-прекрасния подарък за рождения си ден - видяхме сърчице на ехограф!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не съм била по-щастлива никога!
Пийнете едно винце вместо мен по случай двойния празник, моля.

MissNellie, честито!

Момичета, благодаря ви за мненията за мазилата, много полезно инфо.

Солей, излиза, че чета неправилните книги, мажа се с боклуци, мия си косата с химии - изобщо май нищо не правя какво трябва както трябва? Здраве да е, все ще оцелеем с бебо, надявам се.  Grinning

# 501
Агентката, ползвала съм хума, ама нИ мЪ кефи. След миене с хума косата ми е като вещерска метла, а аз искам да е гладичка и мека, да се реше лесно, да изглежда и да се чувства здрава.

Пробвала съм миенето с оцет, след което мириша на зелена салата.

Сода за хляб съм ползвала при баба ми, като бях малка. Имам усещането, че содата ми изчегъртва косъма.

Та затова търсех алтернатива...

Ева, разплака ли се? Аз си поревах при първо виждане на сърчицето и с двете бременности.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 23:23 от Фея-кръстница

# 502
Поплаках си малко, да. Много емоции ми се събраха в две седмици. Още не мога да повярвам, че в мен расте човече Grinning

# 503
Айде, от сега нататък - само сълзи от щастие, Ева!

# 504
все ще оцелеем с бебо, надявам се.  Grinning

Със сигурност.   Mr. Green
Честит рожден ден и честито бебешко сърце.  Grinning

# 505
На Мис Нели - горчиво!, на Ева - две честитки и само хубави мисли, на Орхидеята - добре дошла!

# 506
Анет, никога не съм знаела каква е мярката за "прекалено отслабване" - за нормално знам, че приемаха до 3 кг/мес; но при всички положения предполагам значение имат и изходните кг?
На пациенти които идват да лекуват болестно преяждане и затлъстяване казваме че целта е паунд/паунд и половина на седмица. Това се постига с редовно хранене до 5/ден и хигиена на спорт,сън и стрес. Диети от никакъв характер не подкрепяме философски или практически. Това е мантрата ми и у дома,цифрата сама по себе си не значи много ако е извадена от контекст,целим  "здравословност" в много по-обширен смисъл.

# 507
Наистина, цифрата сама по себе си не е положителен или отрицателен показател. При редовни физически натоварвания (комбинирани с правилно хранене) тлъстината намалява, а мукулната маса се увеличава. Пък за единица обем мускулът тежи повече от лойта, нали?

# 508
 Grinning Обещавам публично повече да не ползвам думата "диета", която предизвиква доста емоционални и отрицателни визии, а само "здравословен хранителен режим", макар в моята глава двете са са равностойни  Grinning

И все пак никакъв спорт и никакво натрупване на мускулна маса (особено у жена) не могат да компенсират липсата на "здравословен хранителен режим". Затова и резултати (дългосрочни) идват само при комплексен подход към проблема "залежаване със рупане"  Grinning

Фейо, а оцет слагала ли си в хумата, не съм чувала да стрипва толкова здраво косъма  Thinking

Ева, честито сърчице!

Минах покрай Ромни тази вечер, а нямаше как да остана и да слушам, че Гелето на клас. Яд ме е, малко политпропаганда щеше да ми дойде освежаващо...

# 509
Не, оцет в хумата не съм слагала. Ще взема да пробвам и това.

Междувременно поръчах Уен, па да видим ще има ли файда.

Общи условия

Активация на акаунт