Отговори
# 60

so what? , какво стана с детенцето на колегата ти?
Добре е детенцето, бъбреците се възстановяват, за сега около 70-80%, все още е на лекарства за високо кръвно, но всичко върви на добре.

# 61
... Добре е детенцето, бъбреците се възстановяват...

Praynig Praynig Praynig

... ровя си аз из разни блогове и чакам Гелето само да заспи на дивана и изведнъж попадам на любимата си инструкторка по йога, изтипосана в стайл-блог  Grinning
http://www.beyondbostonchic.com/2011/11/30/omgal/
(споделям с вас малко Бостънски стил, така да се каже)

(ако ви е изкефила мадамата я вижте и в нейния: http://rebeccapacheco.com/omgal/)

... в събота сутрин опитайте това за добро утро  Mr. Green
http://q.equinox.com/articles/2012/01/yoga-arm-balances

И да пиете за здравето на бебка Агнеса в петък вечер, ей!

# 62
ianajar, честита ви Агнеса   bouquet, да е много здрава и усмихната  Hug. На теб бързо възстановяване   bouquet

Аз най-много да обърна чаша кефир за Агнеса, в него имало 1% алкохол казват  Wink

# 63
so what?, радвам се много!
Това за добро утро в събота, отсега го почвам.  Mr. Green Шегата настрана, но не можах да отделя поглед.  #Crazy
Аз пийвам винце.
Мъж ми не мож' се прибере от Чикаго - сняг, отменени полети, сняг, отменени...  ooooh!

# 64
ianajar честита рожба!Да ви е жива и здрава и много да ви радва!!!  bouquet

# 65
  • WA, USA
Agent, това са добро утро дето го пусна ми докара инфаркт почти, цъках като стара баба и се тюхках как ще се изплющи това момиче у стъклото и ще се изпотроши.  Crazy
Много хубаво иначе, не знам обаче колко години трябва да тренирам че да го постигна това. Аз като вървя на два крака не мога да пазя равновесие, пък камо ли на ръце да стоя.

Со уат, браво за детенцето че се оправя!

# 66
  • The QC to be!!!
So what? хубави новини. Все така да продължава до пълно възстановяване.  Praynig

Агент... нема начин.  Crazy

Имам ?с към тези от вас с козметичните познания от всеки ъгъл. Дайте моля мнение/коментар за URTEKRAM shampoo, и по точно този: http://www.violey.com/en/urtekram-seaweed-shampoo-organic_p_2092.html

# 67
Янажар, да ти е жива и здрава дъщеричката, а на теб бързо възстановяване   bouquet

# 68
  • usa
аз да си направя редовния тематичен запис, че като ми отпуснат свободно време да мога да ви намирам по-лесно...

честито рождение на агнеса! по агентска препоръка ще употребя неизвестно количество червено вино да поощря попътния вятър в земния и път. пропуснах петъчната вечер за тази дейност, но ще я извърша в неделната и в последващите няколко вечери, ако няма възражения...

лека и безпроблемна на солей и juturna! много радости и приятни вълнения с предстоящото!

агентурка, ако нямаш нищо против, ще пропусна усилията на твоята любима йогистка и ще последвам примера на не-знам-кой-се-успива-в-леглото-зад-нея. не съм добра в баланса на ръце, виж синковецът се справя по добре, него мога да ти го отпусна като последовател. кажи ако се интересуваш, че да го заангажирам, че не му е съвсем свободен календара.

чудесно е човек да има по-големи деца,правим всякаки неща заедно вече, единственият минус е че не щат да спят следобед съвсем,но с повечко финт и ние успяваме да му дремнем

анет, а като започнете и да имате еднакви истински житейски възгледи да видиш какъв е кеффффф! аааа, купувам на албена всичките си любими книги с изключително удоволствие и си дискутираме феминистки и атеистични и всякакви подобни теми в неочаквани дълбочини. идея си нямаш колко отплащащо всички усилия е усещането.

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 06:15 от миз

# 69
  • Чикаго / София
Ехааааа, нямах време да се добера до компютъра тези дни, и каква новина съм изпуснала!

Добре дошла на Агнеса! Много хубаво име, наистина  Simple Smile Да ви е здравичка, поспалива и неплачеща. С много късмет и щастие надарена, и безкрайно много да се разбират двете  сестрички. Hug
Честито янажар  и леко и бързо възстановяване   bouquet

Добре е детенцето, бъбреците се възстановяват, за сега около 70-80%, все още е на лекарства за високо кръвно, но всичко върви на добре.

Браво, много хубава новина! Дано скоро се възстанови всичко на 100%!

Мъж ми не мож' се прибере от Чикаго - сняг, отменени полети, сняг, отменени...  ooooh!

Мммдааа, тук в петък беше доста снежно, но днес заръмя един дъждец и снега доста се постопи. Не мога да се оплача от зимата до тук. Много прилично се държи  Simple Smile Предполагам Марлелка, че мъжа ти отдавна вече се е прибрал. А следващия път да дойдеш с него и да ни осведомиш преди това Simple Smile

анет, а като започнете и да имате еднакви истински житейски възгледи да видиш какъв е кеффффф!

миз, наистина предполагам, че е голям кеф. Чакам го с радост този момент, но и с голяма доза страх, това си означава, че ще са ми пораснали децата вече а това ми е малко плашещо  Rolling Eyes Аз за сега им се наслаждавам, че вече са достатъчно големи да са ми компания и да се забавляваме задно, но в същото време и достатъчно малко да ги мачкотя и лигавя.

# 70
Нямате проблеми, irka. Hug И нас днес ще ни издави дъжд.

Помогнете ми с препоръки за възглавници. Търся ниски и сравнително твърди. В масовия магазин са едни високи, да си изчекне човек врата. И не безбожно скъпи разбира се. Мерсиииии!

# 71
  • Boston, MA
Ох, Супербоул, ох!!!

Моите супер прикрепени към мен момчета порасват, и почват да прекарват повече време с баща си, ски, футбол, бейзбол, все нещо мятат уикендите. Следващата зима ако качим и Боби на ски, не знам какво ще правя с цялото ми свободно време  Wink.

Агентке, йога инструкторката ти е прекрасна, сайтът Бийонд Бостън Шик е много постен обаче, по улиците гледам много по-интересни хора и все му се ядосвам на този. Трябва двете с теб да обикаляме, ти да снимаш, аз - не знам какво да правя, да ти правя компания  Laughing.

Бенс може ли да се яви, да каже как била стриймлайннала (ха? спелинг!) козметиката, защото имам проблеми.

# 72
... Трябва двете с теб да обикаляме, ти да снимаш, аз - не знам какво да правя, да ти правя компания  Laughing.

Е, Буб! как какво!?! от теб криейтив селекшън и стилистичен коментар  Grinning ей, пак хванахме с теб улиците, форумът вече не знае какво да си мисли за нас!

Стриймлайн на козметика май може да стане само като гръмнем целият бюджет по "тежката артилерия". Една приятелка ми подари La Prairie - скръб, маска, очен гел и за лице... гледам и не вярвам на очите си, на човек приличам... обаче да им имам и цените швейцарски! Sick

(в нашето семейство аз съм по спортовете, въпреки че баланс на ръце ще направя в следващ живот (Миз, дай детето, трябва ми бавачка за Крис)  Mr. Green и сега мъкна Гелето по пързалките, но вчера и на баща и надянах кънки; голям кеф! а напролет с колелата, ееех!)

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 20:48 от Agent Provocateur

# 73
Растат децата, растат, ама моя син е в ужас , че някой ден ще съм баба.
Пухкавел от 1 седмица ходи на градина, първите 2 дена добре, после рев, рев, и пак рев, побърква ме това дете. Този панаир е само за 5 минути, после играе, яде, занимават го. Какъв ученик ще е след няколко месеца чак не ми се мисли

# 74
... първите 2 дена добре, после рев, рев, и пак рев...

Споко, М., театрото е само за пред нас! Изобщо не са толкова нещастни, или за да бъда ПК - моето хич не е нещастно от това, че ходи на градина. Онази сутрин маймуната рече "Бебчо ще плаче без мен, не мога да ходя на градина" (аз паднах от смях!); като ида да я взема няма тръгване...

Общи условия

Активация на акаунт