Отговори
# 75
  • У дома
ianajar, честито за малката сладурана, а на теб - бързо възстановяване!

# 76
Неочаквано за нас самите, нашето момиченце беше много тъжно, когато се наложи да я оставим временно при една много, много мила английско- и испаноговоряща жена.
Плака 2 сутрини (вторият път малко), но поведението й не беше същото като за щастливото дете, което знаем. Просто се примири, че трябва, а на мен косите още повече побеляха. Обвиних се, че съсипвам психиката й.

# 77
# 78
  • usa
(Миз, дай детето, трябва ми бавачка за Крис)

давам, едно ли искаш, две ли? мога и трите да ти дам...

ники,  Hug

# 79
Ники не се обвинявай. Това е етап през който преминава всяка от нас. Ей за това мъжа ми го води на градина. Ако искайте вярвайте при него не плаче, ако аз го заведа такива големи сълзи рони, а после майка му реве в колата

# 80
  • Boston, MA
Да, Дани също рева цяла година (!) когато аз го водех на градина. После се преместихме, той тръгна на друго място и баща му го водеше, и се промениха нещата. Ники  Hug.

# 81
  • WA, USA
Ники, прегръдки за теб! Дано бързо да свикне детето с новата обстановка!
Аз започнах да си мисля, че е неизбежно, колкото по-късно може би ще е по-лека адаптацията, но колкото можем толкова. Мен ме е срам да си призная, но що рев съм изревала с Иво, хем и по-късно тръгна на градина, а сега с Павел - гушвам го само и си излизам. Не ми и трепва даже, явно съм претръпнала от драмите на брат му. Преди да тръгне сега се бях притеснила, че пак ще се тормозя, но за мое голямо очудване няма такова нещо.

# 82
Момичета благодаря. (прегръдки и за вас).
Плачът не е проблемът, а хлипането и казването "Няма да плачеш. Мама винаги се връща". С. е с друг човек от 4 месечна и е много общителна. Затова се изненадахме.

# 83
  • WA, USA
Оох миличката Heart Eyes опитва се да се успокои сама. А казва ли ти какво не й харесва с това ново момиче/жена? Дали е нещо в обстановката или самия човек? Може би не я разбира Thinking

# 84
  • Boston, MA
Ники, може да е фаза някаква, по нов начин да интернализира. Дани е почти на 6, но пак понякога с див ужас ме пита "Ама ще се върнеш, нали?"... и аз съм го отгледала един зависим...

# 85
Помогнете ми с препоръки за възглавници. Търся ниски и сравнително твърди. В масовия магазин са едни високи, да си изчекне човек врата. И не безбожно скъпи разбира се. Мерсиииии!

Пробвала ли си с анатомични? Ние преди имахме такива от IKEA и бяхме доволни, а сега сме с тези http://www.amazon.com/Sleep-Innovations-Contour-Memory-Pillow/dp … 428054&sr=8-1 и са още по-добри (малко по-високи са от икейските, но не са огромни). Аз ги бях намерила на страхотна цена преди известно време, мисля че ги имаше и в пакет по две и така излизаха по-изгодно.

# 86
Надявам се да е фаза. За сега съм решила, че няма да я оставя да си хвърли фита до изнемогване и отказване.  Поне не със спането. Вече разбра какво е близалка, но там номера с налагането просто не върви. Пробвано.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 01:12 от Niki1

# 87
Ние преди имахме такива от IKEA и бяхме доволни, а сега сме с тези http://www.amazon.com/Sleep-Innovations-Contour-Memory-Pillow/dp … 428054&sr=8-1 и са още по-добри (малко по-високи са от икейските, но не са огромни). Аз ги бях намерила на страхотна цена преди известно време, мисля че ги имаше и в пакет по две и така излизаха по-изгодно.

2 за $29.99 от http://www.overstock.com/Bedding-Bath/Serta-Memory-Foam-Contour- … 9830/product.html

# 88
Ники, може да не и харесва новата жена или да и трябва време да свикне с нея. Ейдж реагира много по-добре със сегашните учителки, макар главната да ме дразни от ден първи.

Иначе много обича да ходи на ущилище, мрънка като е празник и няма часове. Казва ми понякога, че му липсвам докато е там, но обяснения в любов и от двете страни са достатъчни.

Бубка, съгласна с Агент, само най-любимите запазваш(за мен най-често това са продуктите на Дермалоджика за бяла козметика). Реално погледнато няма достатъчно дни в годината да се използват 10 крема за около очите примерно, т.е. половината има вероятност да са с изтекъл срок на годност. Също ако всеки ден се използва различно мазило не може да се разбере което наистина работи и кое не си заслужава парите. Ако не си спомняш кога за последен път си се мазала с нещо, хвърляй го. Може да започнеш като запазиш по няколко от вид. Имам правило да не купувам нов продукт докато не свърши този, който ползвам в момента. Ако нещо ме изкуши, искам тестер.

Изисква време да се свикне и да се намерят правилните за теб продукти. Още си търся праймър, който наистина да ми харесва, да не е само ок. Предложения приемам? Simple Smile

Яна, честита дъщеричка! Здрави и лека адаптация.

# 89
Бенс, ползвам 2 в момента:
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P191603&om_mm … mdvb2dsZS5jb20%3d
и
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P150726&categoryId=B70

Първото под ФДТ и пудра, второто за всеки ден със или без пудра. Супер доволна, но помниш, че аз съм с мазна кожа! Осиновявам си идеята за свършване преди да се метна на следващото и тестери...

И Ангелината не реве, когато я води баща и!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт