Отговори
# 420
  • USA
А дано да са повече от 2. Някой богатир също няма да откажем.  Laughing

# 421
Биз, честито и тук!   bouquet Бързо възстановяване на теб, много мляко, поспалива Мила и много усмивки за всички ви!  Heart Eyes
Богатир от мен може да дочакате евентуално, Василиси - определено не (Лени не ме поръси достатъчно за Василиса  Crossing Arms). За други бременни, които да се класират в тая тема не знам. Ако има скрити лимонки - леко им раждане.  Hug

# 422
Къде зачезна Цонна?  newsm78

# 423
Биз, Честита дъщеричка Мила!!! Да е здрава и много поспалива. Бързо възстановяване на теб   bouquet

# 424
Биз честито и от мен! Да е жива, здрава и много послушна малката Мила!
Аз даже и не разбрах че си бременна  Whistling
Солей скоро ли ще е събитието?
Има ли и други очакващи най-прекрасното събитие?
Ние сме добре Диди ще я водя на бг детска градина в събота за първи път, да видим дали ще и хареса да стои сама без мен или баба си 3,5 часа Mr. Green бебе Еми получи вчера ваксини и док ни похвали да доброто наддаване 1,2кг и +5см за 1 месец Heart Eyes
С работата какво да ви кажа след като се оказа че са ми объркали декември, и още не съм стигнала до януари да приключвам, оплаках се на шева и склони да ми вземе темп на половин работен ден да помага, пък ще видим дано скоро оправя бакиите, че много се ядосвам #Cussing out

# 425
  • Чикаго / София
Биз, честита малка Мила и тук! Да ви е здрава и щастлива.

Леко на тези които очакват скоро.

Хаха, момичета аз не напразно казах, че ме засрами моя мъж. Аз това нещо не мога да го направя за цял ден.

Миме в кое училище ще я водите Диди?

# 426
  • Чикаго / София
Забравих да ви питам нещо! Някой от вас имал ли е близък който е с диабет и си е премасял инсулина в самолета с него?

Утре ще звъня до ЛОТ да ги попитам какво се прави в подобна ситуация, но ако някой има опит и сподели инфо, ще ми е от полза.

# 427
Здравейте, момичета! Извинявам се, че така нахлувам в темичката ви, но имам питане (или по-скоро да споделя притесненията си), та се надявам някой да откликне с мнение.
Дъщеря ми е в първи клас, Декември 2011 стана на 7 год.
До сега винаги сме се опитвали за през лятото да я пращаме до България и е пътувала 4 пъти до БГ, но винаги с придружител (роднина или с приятели). Това лято за първи път се очертава да няма по кого да я пратим и с мъжа ми обмисляме варианта да пътува със стюардеса. Относно документи и какво е нужно съм на ясно; по-скоро ме вълнува и съм притеснена от факта, да пусна дъщеря ми сама без придружител. Вие изпращали ли сте така децата ви да пътуват до БГ по стюардеса? На мен в глават ми са все някакви филми как ще се загуби някъде в трансфера м/у летищата, абе чувствам, че полудявам на моменти. Едва ли е толкова страшно в действителност, все пак много деца пътуват сами, но ми е притеснено. Мислим да пътува с Луфтханза, четох добри отзиви за тяхната програма за unaccompanied minors. Вие какви впечатления имате, ако децата ви са пътували така - разказвали ли са ви после за преживяванията си. Дъщеря ми е в голяма степен самостоятелна, в това отношение нямам някакви конкретни притеснения, че няма да се справи.

# 428
Забравих да ви питам нещо! Някой от вас имал ли е близък който е с диабет и си е премасял инсулина в самолета с него?

Утре ще звъня до ЛОТ да ги попитам какво се прави в подобна ситуация, но ако някой има опит и сподели инфо, ще ми е от полза.

Свекърва ми пътува с инсулин септември месец. Сложи си го в изолираща торбичка (немога да се сетя как се казваше точно  Embarassed). Към него имаше рецепта, но не беше преведена на английски. В авиокомпанията бяхме уведомили че е диабетичка, но главно защото ползвахме инвалиден стол.

# 429
Irka към Джон Атанасов ще е най-близо ми е Peace

# 430
Благодаря   bouquet

# 431
Леле, как минава времето и колко неща се случват! Изключително приятно се изненадах за новата госпожица на Биз, да им е жива и здрава и само радости да им носи. Биз, честито!

Привет на всички Grinning! Аз съм от тези дето от доста време влизат мноооого рядко, подразбирам че и Биз май е станала от тях. За съжаление нямам време за форума така както преди години, но когато имам питанка тук ми е първата спирка.

От доста време не съм канила гости от Бг и имам чуденка относно това. За първи път ще каня и двамата си родители заедно (до сега е идвал само единият, другият никога не съм канила). Чудя се дали това би намалило шансовете им да получат виза? Някой от Вас скоро да е канил двама родители едновременно? Ще съм благодарна на инфо, може и на лични ако предпочитате. А на гишето при самото интервю и двамата заедно ли се явяват или ги викат по отделно? Покана на двамата по отделно ли пращате или с една минава работата? Въобще всякаква информация, или новости ако има такива ще ми бъдат от полза. Не съм канила от около 4 години.
Много благодаря на всички, които биха ми помогнали с информация Hug

# 432
MissZ, добре дошла пак от нашата страна на океана!
Има ли поне едния от родителите ти 10 годишна виза или и двамата трябва да си изкарват визи?
Аз каних съвсем наскоро, но само за баща ми беше първи път и му дадоха директно 10-годишна. Майка ми си има такава от няколко години вече, и влиза и излиза без проблем, но и за кратки периоди, не повече от месец. Баща ми е писал, че ще пътуват заедно, никакви проблеми не е имал и почти за нищо не са го питали. Ако родителите ти са на възраст и никой не е просрочвал престоя си тук, не мисля, че ще имат проблем.

# 433
За първи път ще каня и двамата си родители заедно (до сега е идвал само единият, другият никога не съм канила). Чудя се дали това би намалило шансовете им да получат виза?

Моите преди три години получиха 10-годишни визи, кандидатстваха двамата заедно, пътуваха също заедно, никакви проблеми не са имали.

Не знам на каква възраст са твоите родители, моите бяха на 57 тогава. Ако са близо до 60те, не ги считат за имиграционен риск. Над 62 даже на интервю не ги викат, ако правилно си спомням.

# 434
  • The QC to be!!!
Над 62 даже на интервю не ги викат, ако правилно си спомням. 
При нас, на 69 - не се размина без интервю, това преди 7 години.

Общи условия

Активация на акаунт