Отговори
# 585
Изпуснах ви края - толкова ми се гади от няколко дни, че дори четенето ми пречи.  Laughing

Много красив бъдещ президент!
Лек финал, Солей!

И пак въпросче - като разбрах,  че съм бременна канселирах билетите ни до Париж и до България, защото се страхувах да летя при това положение. Вие летяхте ли и в кои месеци? Безопасно ли е? Четох, че колко по-близо до Северния полюс (или Южния) се лети, толкова по-силна радиация има, а ние летим 10.5 часа до Европа точно над Северния, затова се отказах. Мъжът ми предлага да литнем до Маями и от там до Европа, само и само да ми угоди.  Laughing

# 586
Летяла съм и в началото на бременоста и в 8-я месец. Проблеми съм нямала, а и не се взирах толкова в нещата, иначе куп симптоми за какво ли не бих си открила

# 587
  • The QC to be!!!
Ева най важно е да няма облъчване до края на 3тият месец на бремеността. След това не е критично.  Peace Но като казвам облъчване, имам в предвид съвсем не летенето със самолет. Ако обаче, нещо те притеснява, by all means, don't do it. Важното е твойто емоционално спокойствие, а не това какво е възможно теоритично и фактически.  Peace

# 588
Летяла съм без да знам, че съм вече бременна, във втори/трети и в пети/шести месец. Никакви проблеми при който и да е от полетите.

Права е Baby*, ако нещото предизвиква тревожност, не го прави, Ева.

# 589
Айде аз пак тук на проверка. Laughing

Стискаме и не пускаме, Солей. Hug

Дори не знаех, че има забрана за наемане на чуждестранни мед. сестри. Проблема е  в това, че на нея и трябва една година резиденси, за което време е легална, за да и се признае дипломата извън Щатите, защото тук е завършила. Без това все едно е пропиляла последните 4-5 години. Иначе я харесват, има няколко интервюта включително и предложения, но в момента в който стане на въпрос за статус и всичко приключва. Както и да е, ще предам пожеланията. Hug

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 22:25 от benson10

# 590
И аз стискам и не пускам.

Фея, чудни обувки в линка ти, но от тези, които си харесах, все нямаше моя номер. Поръчах едни от Запос, да видим. Мечтая си да носех номер 43, та да има за мен винаги обувки.

# 591
  • usa
pump it up за мен е допустим вариант за рд, защото е всъщност като джим - децата скачат и тичат, не пъхат жетони в електронни игри като в редица други популярни места за партита и е подходящо за възрастта, за която говори бенсън, но верно е скъповато, та си оттеглям рекламата, особено като се оказва в графата за `най-ужасните места` Simple Smile.  друг идея за рожден ден на малки деца, която мога да дам и у нас се радваше на голяма популярност сред всички беше не парти, а семейно пътуване някъде по случая. даниел за деветте си години е имал три партита за рожден ден - за две годишнината си, за осем и девет, всички други години сме ходили някъде извън града по повода, за петия, шестия и седмия му рожден ден по негов избор. повечето рд на момичетата също сме празнували извън града, особено като са родени през лятото и много малко от приятелите им са наоколо.

ева, ако всичко е наред с бременността, летенето не е проблем. единствено препоръчват да се пият много течности и да се правят чести разходки напред-назад по пътечките. аз пътувах бремменна в пети и шести месец.

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 02:58 от миз

# 592
Hear, гати късмета! Дано Запоските обувки са ти удобни.

Да ви кажа, Wen направи за нашите коси точно това, което казват в инфомършълите. Най-голям кеф ми е да реша щерките: едната е с коса до кръста, другата - до плешките. Досега ни балсами, ни дитанглъри помагаха. Всяко ресане беше с "ох" и "аучииии", колкото и да внимавах. Заради страховитите възли не смеех да оставям децата да си носят косите спуснати. От вчера - коренна промяна. Направо да се ненарадва човек! След цял ден спуснати коси при ветровито време, игра навън и ходене на bouncy house при съседите, косите бяха като сресани. Четката минаваше с необичайна лекота. Много съм доволна!

# 593
  • USA
И аз стискам палци за Солей!

# 594
 Солей, стискам за теб!
Ева, джинджер успокова гаденето малко.
Бенс, за парк гласувам и аз. Много ми харесва на плейграунд, струва ми се най-безболезнено за родителите и забавно за децата.
Бубка зачезна, беше споменала нещо за морска почивка.
Лени, пообиколих Токио, чудесен блог.   EmbarassedНе съм разбрала, че сте от другата страна на океана.

# 595
  • The QC to be!!!
MissNelli имам козметичен въпрос пак  Blush  Embarassed Искам да си поръчам Tea Tree oil, но честно казано никак не ми е ясно как да разбера каква е концентрацията. Някакъв тип относно това имаш ли? Пише 100% Pure Tea Tree Oil, но има ли разлика в концентрацията? Съмнява ме, че предното е било разредено  Thinking Гледам такива в iherb & Vitacost.

Ако някой друг също знае, моля включете се.  Praynig

Бенс нещата доста се влошиха за завършилите в щатите мед. сестри, и от там за тези завършили извън. Даже за някой щати е почти невъзможно Кандски мед. сестри да получат регистрация за да работят, а преди не беше така. Но предполагам сестрати е по запозната. Мойто инфо е малко старо и се отнася за някой щати които направиха задължително изискването за ССН. Пожелавам и успех и дано намери това което търси.  Peace

# 596
Мерси отново за споделените идеи и мнения по моята чуденка.  bouquet

Голямо затишие днес, ако се напънем може и да изпишем темата и изненадаме Солей с нова, ако вече не ни е изпреварила, де. Wink

# 597
Да се включа тогава за каузата.  Солей, стискам палци.  Peace

# 598
И от мен палци за Солей и младежа. И лепта за изписването на темата. Ако имате мерак, дайте да се караме или да се поздравяваме. Ето днес е сряда. Хубав повод за празник.  Wink

# 599
Хайде да ви занимавам с глупости тогава.  Мазна ми е косата и я мразя.  Минах през къси прически, дълги,  камара шампоани, студена вода вместо топла, маски не слагам отдавна.  Позволих си да я мия на седмица веднъж (бях си вкъщи), пробвала съм и през ден, и всеки ден, никакъв ефект от нищо.  Чудя се от къде да я започна.  Дали да не си взема хумата, за която скоро се появи линк тук  newsm78

И честита срядаааааааа   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт