Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 434
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Момичета никой не ми отговори. Спрея за коса с коприва и репей с изплакване ли е? Ще пускам поръчка в събота, а незнам какво да кажа на клиентката? Моля помагайте  ooooh!
Не се мие, нанася се на почистена и леко подсушена с кърпа коса. След това косата се оформя както обикновено. Това пише на гърба. Почти цитирах. Simple Smile

Златна си. Целувам те през монитора. Много ти благодаря  Hug

# 121
Оххх аз нещо си харесах и доста неща от СИП предложенията в момента. Лака е изгоден , имах нужда и от гъба за баня Simple Smile Я кажете за Фар ауей пърлс който в момента е интернет оферта за представители? Имате ли впечатления? Хубав ли е? Какъв тип аромат е? (ако изобщо има начин да се опише такова нещо - макар че Патрик Зюскинд ("Парфюмът") добре се справя с описването на аромати Simple Smile )

Благодаря за каталога за К04!

# 122
Чета ви тайно, сега се престрашавам да питам  Embarassed- защо спряха True Glow, обожавам го, жал ми е да си изхвърла шишенцето и само си го душа  Sad

Дъщеря ми пък много ползваше балсама за устни,с лек розов цвят. И него от година вече не го виждам  newsm78

# 123
  • София
... имах нужда и от гъба за баня

ако визираш онова синьото нещо със стърчащи неща от СИП, не си прави изобщо труда - гОла вОда е  Peace

Аз пък съм тъжна за двуфазния лосион за сваляне на грим (малкото шишенце). В настоящия каталог е на 9.50 лв., а в К3 и К4 изобщо го няма. За сметка на това все промоцират другия (150 мл.) - сигурно не им върви нещо  Mr. Green

# 124
Момичета,здравейте.Искам да попитам случвало ли ви се е да ви откажат да приемат ,ако искате да се откажете от поръчка.....В офиса се опитват да ме пързулкат нещо,вече било много сложно с връщането,не се знае дали ще го приемат,било така от скоро.Моля Ви,кажете случвало ли се е наскоро на някоя от вас и как се развиха нещата?Благодаря предварително!

# 125
  • Русе
аз май тази кампания ще я водя неуспешна - нямам нищо поръчано още  Sad

благодаря на всички за отговорите на въпроса за лаковете   bouquet

също така и за сниманата брошурка на К4   bouquet

# 126
Ето две снимки от координаторската конференция на Зона 22

Чанта талула

Чанта Herve Leger Intrigue

Много благодаря за снимката на чантата с карта на света.  bouquet Моля те, кажи става ли за носене като дамска чанта или е пътна. Така на снимката ми изглежда като пътна и много ме е яд. Crossing Arms Мислих да си я купя с портмонето, но май няма да стане. Получих си кашончето и имах измачкани кутии, чак скъсана едната, която е за подарък. Сега ще купя някаква специална опаковка и така ще я дам. Да пиша ли оплаквания или пак ще е напразно? ThinkingПръстените не са нещо особено, но за тези парички ще си ги нося. Да видим как ще ги приемат клиентите... bambam  може и да ми ги очукат в главата.  Изглеждат толкова добре продуктите на снимка, а на живо /особено бижутата/ се разминават.

# 127
Мацки, пуснах експресна в събота, гледам че днес са я фактурирали, кога би трябвало да пристигне ??

# 128
  • Пловдив
 newsm44
Мацки,
помните ли, че копнах и пейстнах писмото на Туиг-
имам отговор - И ВИЕ ЛИ?
Здравейте, госпожо .,
Благодарим Ви за подадения сигнал!
Въпросите, които повдигате, са сериозни и е в интерес на всички страни да
бъдат разрешени максимално бързо и ефективно.
Съжаляваме за причиненото неудобство на Вас и Вашите клиенти!
Пожелаваме Ви успешен ден!
Ейвън Козметикс България

# 129
Мацки, пуснах експресна в събота, гледам че днес са я фактурирали, кога би трябвало да пристигне ??
                      В сряда би трябвало да пристигне. Аз всеки път пускам експресна в НЕДЕЛЯ а в понеделник ми я фактурират и пристига в сряда

# 130
... имах нужда и от гъба за баня

ако визираш онова синьото нещо със стърчащи неща от СИП, не си прави изобщо труда - гОла вОда е  Peace

Аз пък съм тъжна за двуфазния лосион за сваляне на грим (малкото шишенце). В настоящия каталог е на 9.50 лв., а в К3 и К4 изобщо го няма. За сметка на това все промоцират другия (150 мл.) - сигурно не им върви нещо  Mr. Green

Благодаря ти Узи!

# 131
  • на североизток от Рая
  И аз съм тук.

Преди минути пуснах поръчката си. Експресна, оформена на 141 лв. Но реално е към 115лв. Тези брошури ме объркаха. Поръчах 5 броя, дано да не дойдат 5 комплекта. Че и това съм правила като прохождаща в Ейвън. Получих 50 брошури тогава и не ме питайте какво сърбах. ooooh!

Крайният срок за плащане на предната ми поръчка е сряда - 25 януари. Пуснах сега експресна. Нали ще ми я фактурират? Досега не съм пускала поръчка при положение, че имам неизчистен баланс.

Има въпроси по-нагоре за парфюми.

За Фар Ауей Дриймс не мога да кажа суперлативи. Обикновен, невзрачен, сладникав парфюм. И май трае повече, отколкото трябва.  Wink

А за парфюма на Синтия Роули бих казала добри неща. Помня го. Много мои клиентки го харесваха и търсеха след като изчезна от каталога.
 По спомени: сладък, ванилен аромат. Но не от онова натрапчиво, присядащо на гърлото сладко. Тук има опит за лукс. Харесваше ми аромата му, макар че не съм имала парфюма. Ползвах служебния от офиса навремето. Mr. Green

Пуснах си комплекта от Планет Спа. Харесвам всичките три продукта. Ще се радвам, ако ги получа.

Хубава вечер!   bouquet

# 132
  • София
Крайният срок за плащане на предната ми поръчка е сряда - 25 януари. Пуснах сега експресна. Нали ще ми я фактурират? Досега не съм пускала поръчка при положение, че имам неизчистен баланс.

Ще ти я фактурират, не се притеснявай.

# 133
Фар Ауей дриймс- не на всеки би се харесал,има сладникавост в него,става,но не е точно по мой вкус,за по-зрели дами е.По ми харесва от другия Фар ауей,по-малко натрапчив е.

Слабо върви...Засега ми поръчват по един брой - от 1 клиент!Някои изобщо нищо не казват,а  и аз си мълча.Но както и да е,ще ги поизчакам и после ще пусна в самия край на кампанията-колкото,толкова,но поне 100 лв. се надявам да хвана/с малко самоучастие/.  За да нямам гафове,изобщо няма да поръчвам брошури-ред причини ми се натрупаха за това решение.

Една клиентка ми се оплака от непоносимост към златната емулсия,не ми е удобно да я пращам на лекар за мед. свиделство ,затова познайте кой ще върне парите на клиентката.....Емулсията е купувана на цена от 24 лв. декември месец. Ей това вече тотално ми събори ентусиазма и желанието за работа за Ейвън.Не печалби,загуби реализирам напоследък,вкл.неплатени клиентски сметки.

# 134
Чанта Талула е средно голяма дамска чанта, даже е по-малка от моята в момента Laughing. За размерите може да се ориентирате и от мерките дадени в брошурата 32*38*38см. Може да събере еднодневен багаж Simple Smile
Има много приятно блестящо перлено покритие, което най-много ме впечатли.

Общи условия

Активация на акаунт