Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 465
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,здравейте.Искам да попитам случвало ли ви се е да ви откажат да приемат ,ако искате да се откажете от поръчка.....В офиса се опитват да ме пързулкат нещо,вече било много сложно с връщането,не се знае дали ще го приемат,било така от скоро.Моля Ви,кажете случвало ли се е наскоро на някоя от вас и как се развиха нещата?Благодаря предварително!
да има нови правила за връщане на продукти.Много трудно, тегаво и почти невъзможно.

# 136
Момичета,здравейте.Искам да попитам случвало ли ви се е да ви откажат да приемат ,ако искате да се откажете от поръчка.....В офиса се опитват да ме пързулкат нещо,вече било много сложно с връщането,не се знае дали ще го приемат,било така от скоро.Моля Ви,кажете случвало ли се е наскоро на някоя от вас и как се развиха нещата?Благодаря предварително!
Какво трябва да върнеш?

Мацки, пуснах експресна в събота, гледам че днес са я фактурирали, кога би трябвало да пристигне ??
На мен поръчките винаги ми пристигат на втория ден от пускането...пускам например вторник сутрин,преди 10 часа и в сряда след обяд е в пощата...

Я кажете за Фар ауей пърлс който в момента е интернет оферта за представители? Имате ли впечатления? Хубав ли е? Какъв тип аромат е?
Аз имам...опс,онзи ден го свърших,така,че имаХ,другия,определено е сладникав,но аз много си го харесвам...доста е траен.

Фейче,много съжалявам за ситуацията...Ейвънци с тия нови правила май доста от нас ще откажат...

В тоя ред на мисли,JiD,аз също получих отговор на пощата си във връзка с изпратеното от мен пейстнато писмо на Туиги,но е в по-различен вид...:
  " Здравейте, Уважаема Госпожо!
Благодарим Ви за обратната връзка, тя ще бъде разгледана от колегите.
Лек ден!  "

Има някаква искрица надежда...поне става ясно,че не ни отговарят на всички с едно копче,а се стараят да пишат на всеки самостоятелен отговор.

да има нови правила за връщане на продукти.Много трудно, тегаво и почти невъзможно.
Какво се е случи днес с твоите неща?

# 137
Голяма каша, но поне бяха много търпеливи и наистина се постараха да ми помогнат.Обаче всеки си има мнение по въпроса кой трябва да ти помогне при допусната грешка, зонален, координатор, централен офис или само самия Господ Бог. Дано всичко е наред вече, че направо ще сдам багажа следващия път. До събота ще тръпна и ще си стискам палци. wait

# 138
Като стана въпрос за Аню златната серия,майка ми го ползва от доста време,но ми се оплака че й избили ситни пъпки по цялото лице-крема е купуван лятото и отварян по-късно,досега е нямала проблем и сега на края на опаковката-пъпки-споделете дали ви се е случвало newsm78тя толкова го харесваше,а сега....

поръчки и аз нямам,но ще почакам и ще пусна накрая-все се надявам за комплекта Планет спа.много ми харесва bowuu

# 139
Ей сега пуснах една експресна за стотина лева. За себе си взех само маската за коса с шеа. Радвам се, че хванах комплектчето. Поръчах си 6 брошури, дано ми стигнат. Обикновено пускам 10 и все една-две се търкалят в нас.  Peace

# 140
  • о`майна лунна нощ е
Хо-хо - гледам на доста от вас са отговорили на мейла. Но на мен защо ли не са?  Mr. Green
newsm44
Мацки,
помните ли, че копнах и пейстнах писмото на Туиг-
имам отговор - И ВИЕ ЛИ?
Здравейте, госпожо .,....

hahaha Верно ли ти са писали "И вие ли?"

Аз ще кача на балкона в темата и както Жулиета е чакала Ромео, така и аз ще чакам клиентите. Мале, такава суша отдавна не помня.
Успешен ви ден.

ПП - изпуснала ли съм някъде жива снимка на трите пръстенчета? Или само ги споменаваме, че са получени, но никой не е качил още тяхно риъл фото.

# 141
  • Пловдив
`ТуиГ
Ще те разочаровам.
И ВИЕ ЛИ?- е моят въпрос към вас  Wink
Техният мейл започва от "Здравейте, госпожо..."
А мейлът ми е от един господин, за когото явно съм абонирана в компанията Joy
В началото на месеца, когато водех кореспонденция, за да си сменя координатора, пак от този мейл ми отговаряше някой си Кръстев.

Да ви попитам, моливите на последна полу-страница нали не са на 10%, само червилата от Колор Тренд са на комбинирана оферта?

# 142
БЯсна съм!!!Поръчах си 6 брошури. 4 са фактурирани на 0.79, 1 е фактурирана на 0.83, и 1 на 1.59 !

Само аз ли съм разтълкувала писанията им, че ще калкулират брошурите на цена, която да е удобна за представителя????

# 143
БЯсна съм!!!Поръчах си 6 брошури. 4 са фактурирани на 0.79, 1 е фактурирана на 0.83, и 1 на 1.59 !

Само аз ли съм разтълкувала писанията им, че ще калкулират брошурите на цена, която да е удобна за представителя????

Shocked

# 144
slavena80, не се ядосвай всичко е както трябва да е.
5 брошури в сайта са отбелязани с цена 3,99лв. /т.е. 4*0,79 е 3,16лв. + 0,83 лв. е равно на 3,99лв./ и една брошура на цена 1,59 лв., като крайна цена се получава 5,58 лв.
Другия вариант за 6 броя е 3 * 2, но тогава биха ти стрували 6,87лв.  Peace

# 145
Jenshen73, благодаря за отговора. Р-рите са добре. И аз нося огромни чанти, просто се чудих може ли да я нося всекидневно или наистина изглежда като пътна чанта. Thinking Много ми харесва на картинката. Пръстените си ги харесаха клиентките и успях да разпродам някои от нещата, които бях поръчала в повече, така че доволна съм от днешната разпродажба. Брошурите и аз ще се опитам да ги намаля. Да видим как ще стане... А как тежат брошурите...

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 14:49 от as-g

# 146
  • Пловдив
За брошурите -
значи 5 брошури са на 3,99 и една на 1,59 ...
все пак трябва да се придържаме, мен ако питате, към дадените варианти за комплекти бройки и цени - 1,2,5,... иначе няма да е много ясно предварително как ще са сметнати , и дали ще е толкова изгодно (за нас)...

# 147
Момичета,а да знаете нещо за мотивационна програма за К03?Нямах нищо такова в кашона...  Thinking Thinking

# 148
  • о`майна лунна нощ е
Знаех си аз, знаех си - няма да се прецакат. Ако поръчаш комплект според техните варианти - ок - за 5, 10 и 20 каталога добре. Взимаш ги на "промоционалната цена". Обаче, ако се изхитриш с някаква неравноделна бройка /защото наистина нуждата ти е такава/, то почват да се цакат с топлата бира 5 бр. за 3,99 лв. + 1 брошурка за 1,59, 2 брошурки за 2,99 лева ................. Ако поръчаш 8 сметката сигурно ще е 3,99 лв. +1,59 лв. + 2,99 лв.
И така - от мен наистина бойкот на брошурите. Ако ще с една да работя цяла кампания.

# 149
Знаех си аз, знаех си - няма да се прецакат. Ако поръчаш комплект според техните варианти - ок - за 5, 10 и 20 каталога добре. Взимаш ги на "промоционалната цена". Обаче, ако се изхитриш с някаква неравноделна бройка /защото наистина нуждата ти е такава/, то почват да се цакат с топлата бира 5 бр. за 3,99 лв. + 1 брошурка за 1,59, 2 брошурки за 2,99 лева ................. Ако поръчаш 8 сметката сигурно ще е 3,99 лв. +1,59 лв. + 2,99 лв.
И така - от мен наистина бойкот на брошурите. Ако ще с една да работя цяла кампания.
9 БPOШУPA K03/2012 4911101000 0.65 5.85 5.85
72074
1 БPOШУPA K03/2012 4911101000 0.74 0.74 0.74
71027
Ето моите 10 - 9 на една цена и 10-а на друга.... нали са комплект, къде е логиката?

Общи условия

Активация на акаунт