Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 427
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Аз доколкото разбрах от моята координаторка се определя кой какво ще получи така:
 -ако продаваш малко парфюми и много много не ти върви във тая сфера ще ти пратят мостри да те стимулират;
 -ако продаваш много парфюми ще ти пратят Инфинити момент в реален размер като благодарност;
 -има и трети вариант в който нищо няма да ти пратят незнам кой влиза в тая група  newsm78

Хахах как кой - 90% от представителите Simple Smile
jhony - това което разказваш е направо потресаващо  Shocked Не мога да повярвам Sad

as-g
- вярно ли и 40 бройки си имала подарък мостри?

А пък Спотлайта не е за мен , а за една приятелка, която както се изрази не обичам розови парфюми Simple Smile А и си го мисля да го взема като подарък в К04
Ама то аз ако не продавам аромати, та да ми пращат мостри, то не знам тогава за какви количества дават новия парфюм  newsm78 ooooh!.
А относно Лакроато условието тогава беше първите еди колко си представители печелят чанта и следващите не знам колко-ключодържател. Та на мен един парфюм само не ми стигна за чантата, но нямаше как да се знае останалите по колко са продали. Яд ме беше, че зоналната отправи молба към координаторките да пуснат през мен ако искат, но те не... Тогава, ако помните още си имахме и мотивационните 4-5 продукта с 50% отстъпка, та като се има предвид, че аз отстъпки почти на никой не правя е имало доста добро финансово облажване за мен  Mr. Green.
Когато пък обявиха резултатите за чантата ми връчиха сертификат от щатите, че снимката ми е в залата на славата в Ню Йорк (можеха да ме пратят да се уверя сама  Mr. Green) и набързо ми мина разочарованието.
Малеееей, какво се отплеснах пък аз. Пускам ви само една снимка на ключодържателя и се махам:
http://www.album.bg/dimislava/images/29093514/

# 526
А ако се пусне експресна на 9ти кога ще пристигне newsm78 newsm78 на 13ти нали?

Аз получавам поръчки винаги на следващия работен ден,независимо дали са редовни или експресни...имах случай да пусна в петък сутрин и в събота в 11 часа беше в нашия пощенски клон...Демек твоята трябва да е на 10,най-късно на 11ти при теб.Или пък за другите градове важи друго правило... newsm78 newsm78 newsm78

svetlu6ka6  ,  кукуминдрела, Узи, Танитка  благодаря ви за отговорите,но поради съотношението 3/1 против лосиона отпадам...  bouquet

Момичета, сега си взех кашона и разпределям нещата. Останаха една кутийка обици - 6 бр. неща вътре. Във факт. пише, че е в безплатни материали, но не знам с кое върви. Не ги видях в брошурата, пак ще я погледна, но ако се сеща някой  newsm78 newsm78 newsm78

хо-хо-хо. Има писмо извинение и в добъвка "приемете извинителен подарък". Та май това ще се окаже подарък, само дето аз нямам дупки /на ушите, де/  Laughing

На теб ръкавичките ли ти бяха в недостиг ???   Обаче сме си гадинки  Twisted Evil ,първо мрънкаме за номера на ботушките,после за това,че били грозни,а сега пък и защо не са ни питали дали си имаме дупки на ушаците   Joy  току виж звъннат да ни питат имаме ли си глави на раменете ,че се занимаваме с поръчки...

Чакайте, чакайте, означава ли, че портмонето на сърчица е изчерпано и няма да го има повече? newsm78 Гадост, обаче май в К3 беше до изчерпване. ooooh! Дано клиентките си го прочетат и да няма сърдити. Whistling Аз ще казвам направо, че няма да го има.
На мен доста ми беше бръкнало в окото това портмоне,но като го видях в офиса и ми се стори някак си ,как да се изкажа....несигурно и нездраво.

Малеееей, какво се отплеснах пък аз. Пускам ви само една снимка на ключодържателя и се махам:
http://www.album.bg/dimislava/images/29093514/

Аууу,кооолко е голям,добре,че не си портиерка  bowuu

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 20:29 от foxgirl_sf

# 527
Jhony, оставам безмълвна. #Crazy Славни времена са били. Rolling Eyes И ключодържателя е супер. Е не е чанта... Преди 3-4 години май са били по-добри времената, за всички. А за мострите - да, 40бр. от единия аромат на Фърги получих/ не помня кой от двата /. Embarassed
 Раздавах на клиентките, на майките в парка...  Но това е било един път, пък може и да са се объркали. Веднъж получих мостри на Genics, но 5 или 10 не помня. newsm78   Получавала съм и мини версии на синия аню, в една кутия. И почти винаги съм получавала поне по 2 мостри от новите аромати, на специални картончета залепени . Но скоро не съм получавала.  П.П. Относно поръчката, аз ще пусна на 09.02 и ще я получа чак на 13.02, за  което съм бясна. Ама в Пловдив така и не разбрах, от всичките пощенски клонове, някой получава ли в събота пратка от ейвън/изключвам редовната дата, тогава идват/.

# 528
... А за мострите - да, 40бр. от единия аромат на Фърги получих/ не помня кой от двата /. Embarassed

Лелеле,че са се изпуснали....то си цял пърфум т'ва   Crazy

# 529
Момичета, моля някой да ми даде линк към мястото, където са отбелязани кои продукти са на 10 % по време на кампания 3?
Аз нищо не намерих... Embarassed
В панорамата има каре с продуктите на 10%.
Днес тъкмо ми поръчаха червеното протмоне със сърцата, а вече го няма. Sad

# 530
  • София
foxgirl_sf, шала ми беше в недостиг. Е, не се оплаквам, ако така е прозвучало. В никакъв случай не са лоши, но предпочитах това, за което съм се напъвала все пак. Иначе някой ще се облажи, все ще ги подаря на някой. Всъщност сега разгледах кутийката-това са 3 висулки и 3 обици за всеки вид висулка.

# 531
Тези хубави времена и аз ги помня. Но сега дори не ми пращат обещаните в каталога мостри за покупка на даден продукт с извинението - няма в наличност не поръчвай ( ама че наглост щом в каталога пише- поръчай еди си какво и вземи мостра на нещо си !!! ) Добре че хората ме познават иначе ще си помислят че съм си ги взела ...

# 532
Jhony,  и аз имам този ключодържател...Толкова бях разочарована, че не исках да го гледам и  го смотах някъде, дори не си спомням къде  newsm78   Честно казано, приличаше на игленик  Mr. Green

# 533
# 534

Мисля че е Blue Shock javascript:void(0);

Да кажа и аз за лосиона намаляващ окосмяването, според мен по-скоро го забавя отколкото намалява. Аз имах рол-он от тази серия и съм много доволна от него Simple Smile

# 535
Видях,че slavena80 е питала за продуктите на 10 процента в к-3 и реших да погледна в панорамата. Ами 10 пъти я прегледах, но ...няма. Нито за продукти за последен път, само са изброени най-популярните мостри. Ако има във вашите, моля ви, кажете дали к-тите от 68-69 стр.-тоал.вода от 30мл и рол-он са на 10 процента,че имам много поръчани.

# 536
Видях,че slavena80 е питала за продуктите на 10 процента в к-3 и реших да погледна в панорамата. Ами 10 пъти я прегледах, но ...няма. Нито за продукти за последен път, само са изброени най-популярните мостри. Ако има във вашите, моля ви, кажете дали к-тите от 68-69 стр.-тоал.вода от 30мл и рол-он са на 10 процента,че имам много поръчани.
За коя кампания търсите в К02 е на стр.10, а за кампания 03, наистина няма и ред в Панорамата.

# 537

И аз за това питах по-рано в темата. Наистина не пише нищо. Някой има ли идеи?

# 538

И аз за това питах по-рано в темата. Наистина не пише нищо. Някой има ли идеи?
Понеже темичката е за К02 и затова не съм те разбрала. Ще ги пише в съобщенията сигурно, но нещата от последната стр и почистващите гелове от стр119 със сигурност са на 10%.

# 539
Всички продукти, обвързани с покупка на друг продукт или достигане на определена сума, са на 10 процента. Peace На тези, които са до изчерпване на количествата е отбелязано в брошурата и в съобщения при представителите. Червеното портмоне е изчерпано например и няма да се включва в продажбите.

Общи условия

Активация на акаунт