Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 424
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Получих си кашончето.Обиците сърца са страхотни,много ми харесват,но в каталога са дадени поне 3 пъти по-големи отколкото в действителност и не знам ако бяха за клиент какво щях да обяснявам Thinking Мечето медалино също,но пък е супер сладко,само че едната лапичка му заяжда Crossing Armsи не се движи много,трябваше да я раздвижвам за да не кажат,че е дефекнта-добре,че е за моя приятелка #Cussing outи ми каза да го погледна като пристигне иначе....Портмонето червеното от спиралата не е зле,но ми идва малко кич с толкова пайети.Замина при майка за св.Валентин тя го хареса много и има с какво да го съчетае bowuu
Имам си и мостра на новия парфюм ще си го поръчам -страхотен е  bouquetПо принцип е дадена за клиент-не знам дали всички имат-но защо само  една.Как да реализирам големи поръчки  като ми пращат само една-да вървя и да давам  на всеки да помирише и да си я прибирам ли,наистина не ми става ясно или да хвърлям чоп на коя клиентка да го предложа.Като пращат мостри или да пращат по повече или въобще да не пращат #2gunfire

# 541
  • Русе
.....Имам си и мостра на новия парфюм ще си го поръчам -страхотен е  bouquetПо принцип е дадена за клиент-не знам дали всички имат-но защо само  една.Как да реализирам големи поръчки  като ми пращат само една-да вървя и да давам  на всеки да помирише и да си я прибирам ли,наистина не ми става ясно или да хвърлям чоп на коя клиентка да го предложа.Като пращат мостри или да пращат по повече или въобще да не пращат #2gunfire

Пишеше, че мострата е ако си поръчаш к-кта спирала с чантичка. Доколкото чета ти си пуснала такъв к-ктза теб, значи мострата е към него!

# 542
Мострата ,ти е обвързана с покупка на друг продукт. PeaceВиж имаш ли поръчани от новите мъжки ТВ. В твоя случай,  щом говориш за червената чантички, значи мострата е към този к-т. Пише го с малки букви, на страницата. Ако искаш повече мостри, можеш да си ги поръчаш- така ще ти кажат от ейвън. Mr. Green Всеки каталог пускат нови продукти и вече не смогвам да си купувам. Само от време на време на някой аромат, който мисля, че ще се продава... Tired

# 543
Здравейте! Аз съм нов представител и ви чета често. Искам да ви попитам дали някой от вас, ако е от София и има от пръстените размер 6 или 8, които са от 6,90 и не й трябва го продава. Трябва ми, защото една клиентка много го иска, а по погрешка не го е била отбелязала в поръчката, а ако не ги получи повече няма да поръчва от мен! Благодаря предварително!
ПП:Оправих се Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 13:39 от lora93

# 544
Моля за помощ, интересувам се от снимка и мнение на пръстените обвързани с покупка на мъжкия парфюм.  Помня, че имаше нещо, но не го намирам. Благодаря Simple Smile

# 545
Имам питане относно продуктите на специални цени "От глава до пети"- влизат ли в определянето на процента или не и по колко броя могат да се поръчват от един вид ?

# 546
терапията за очи anew genics ,колко мл е,в панорама я дават 10 мл ,а в каталога 15 мл?

# 547
Имам питане относно продуктите на специални цени "От глава до пети"- влизат ли в определянето на процента или не и по колко броя могат да се поръчват от един вид ?
При покупка на продукт от брошурата могат да се купуват. А за процента незнам

# 548
Имате ли някаква информация за мотивационна програма за К03??  Thinking Thinking Моля,ако някой знае нещо,да сподели...  Praynig Praynig

# 549
  • София
Имате ли някаква информация за мотивационна програма за К03?? 

Купете 2 Infinite Moment и вземете 30% комисионна и подарък обеци с лилави камъни
Купете 5 Infinite Moment и вземете 35% комисионна и подарък обеци с лилави камъни и парфюм Far Away Exotic, който ще излиза в К5.
Условието трябва да бъде изпълнено в една поръчка

# 550
Да...това го видях в панорамата.Но нещо като миналия път с комплект Планет спа,шал и шапка,преди това бяха парфюм,портмоне и чанта....  Thinking Thinking

# 551
Добър вечер момичета, искам да ви попитам дали мога да пусна поръчка на стойност около 25-30лв. и колко пари ще ми излезе, защото нали има някаква такса обработка към 3.70-4лв?

# 552
При поръчка на един продукт от брошура, можеш да поръчаш по 1, от всички предлагани продукти. При 2, по 2 от всеки. Продуктите са на твърди 10 процента, но никъде не пише -влизат ли за определяне на процента. Thinking Утре можеш да се обадиш и питаш. Peace Относно мотивационна за К3, знам за продадените нови дамски  аромати -при 2, подарък обици, при 5/но не съм сигурна, че ми са недостижими като бройка/ обици + нов аромат подарък. И програмата свързана с Genics- подарък крем за очи, при продадени 3 продукта. Hug ПП Вече е отговорено за мотивационната. Засега не се знае за друга програма.Jhony, ако знае ще каже, че тя е най-наясно.

# 553
Добър вечер момичета, искам да ви попитам дали мога да пусна поръчка на стойност около 25-30лв. и колко пари ще ми излезе, защото нали има някаква такса обработка към 3.70-4лв?

Да,ще ти начислят такса обработка 3.75 лв,отделно другите си му редовни такси,а на продуктите няма да имаш никаква отстъпка...демек ще ти дойдат на каталожна цена.

Да се отчета преди поръчка,а дано утре се зарадвам на написаното във фактурата.Пък поръчката само мога да стискам палци да дойде до два-три дни,макар,че както прогнозират застудяване най-вероятно ще си отчакам... Whistling

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 20:05 от foxgirl_sf

# 554
  • София
Четох преди време отзиви за спиралите, но не мога да открия къде беше.
Интересува ме коя спирала прави обем и извива. Клиентката има дълги прави мигли, но не са гъсти.

Общи условия

Активация на акаунт