Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 411
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Привет, момичета! Много си вдигнах кръвното с тия от кол-центъра. Вчера, след като портмонето, за което бях писала, продължава да ми свети в сиво, се обадих и онази патка на телефона започна да ми обяснява как вече нямало червен светофар и или светело в зелено и жълто, или в сиво. Означавало, че продуктът няма да ми се включва в образуването на процент и няма да бъде запазен за следваща поръчка  #Cussing out Защо ли обаче не й вярвам и все си мисля, че все още има червен светофар. Миналата кампания така ми останаха две маски за лице... Не ми е толкова за тези 13.90, така или иначе няма да са ми те определящи за процента, но не е редно според мен. Ами ако набера поръчка за 300 лв и половината неща им светят в сиво, ще падна на 150 и от 30 - на 20%. Освен това портмонето е за една приятелка, която си го е харесала много и ми е тъпо, че така се получава  Crossing Arms
Не е вярно това.. в момента виси една набрана експресна и в нея имам :
- червен светофар - за молив за очи Смокей даймонд /сори за бг, но не мисе привключва/
- сив светофар за портмонето Иша
- жълт светофар за един друг молив, който му забравих името.

# 571
Момичета имаме ли мостра на крем за очи Anew Rejuvenate /дневен и нощен/ търсих търсих н никъде не намерих.
И някой знае ли защо няма панорама 4 ? newsm78
Как вървят поръчките за 3та кампания?

# 572
Панорама 4 има в сайта на представителите, на първа страница, а панорама 5, при материалите за К3 е качена. Peace ПП Кода е 32682, цената е 2.90. Това го има отново в сайта, в новини, при материали за К3, приложение към кампания 3.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 10:08 от as-g

# 573
Панорама 4 има в сайта на представителите, на първа страница, а панорама 5, при материалите за К3 е качена. Peace ПП Кода е 32682, цената е 2.90. Това го има отново в сайта, в новини, при материали за К3, приложение към кампания 3.

много благодаря.
Да поръчам една две мостри че ме изядоха.Не им се дават пари без да са пробвали.

# 574
  • Пловдив

Ммичета искам да питам за К3 - от стр.82 до стр.85 има комбинирана оферта на гланцове и лакве 2 за 9,90лв - в тази оферта може ли да влезе изсушаващия спрей? Питам, защото с малки букви под КОМБИНИРАЙТЕ е написано гланц за устни и лак за нокти   - да не се получи грешка накрая   Thinking , че една клиентка иска лак и спрей  Rolling Eyes

абе, това уточнение за комбинацията лак и гланц ме дразни. Една иска два лака за 9,90. Дали е възможно!!!!????

# 575
Тази сутрин пуснах поръчка за 140 лв. Тази кампания ми е най-слабата от както станах представител през юни. Загубих си и 30-те процента, но не ми се включваше с 50 лв за неща, които не ми трябват. Здраве да е  Simple Smile Поне се радвам, че хванах комплекта на Planet SPA, защото тази серия с минерали от Мъртво море ми е любимата  Heart Eyes Мирише фантастично, както казва дъщеря ми - на мъж  Joy

Аничка, мила, честит рожден ден (на патерици)   bouquet Бъди жива и здрава и много обичана  Hug

Чак сега видях тук, че няма Панорама 04 и ми направи впечатление, че не съм я поръчвала. Явно ще си я гледам от сайта  Laughing

Относно комбинациите от лакове и гланцове - мисля, че може по два лака  Peace

Това със светофарите си знаех, че не може да е вярно. Представете си колко са компетентни тия от кол центъра  Close

# 576

Ммичета искам да питам за К3 - от стр.82 до стр.85 има комбинирана оферта на гланцове и лакве 2 за 9,90лв - в тази оферта може ли да влезе изсушаващия спрей? Питам, защото с малки букви под КОМБИНИРАЙТЕ е написано гланц за устни и лак за нокти  - да не се получи грешка накрая   Thinking , че една клиентка иска лак и спрей  Rolling Eyes

абе, това уточнение за комбинацията лак и гланц ме дразни. Една иска два лака за 9,90. Дали е възможно!!!!????

Може!
Възможно е и : Гланц + Гланц ; Лак + Лак ; Гланц + Спрей ; Лак + Спрей ; Гланц + Лак и тн.

# 577
  • Пловдив
аничка!
Твърде си сигурна и категорична, за да го подлагам на съмнение!
Благодаря ти за отговора
  bouquet

# 578
  • о`майна лунна нощ е
Аз ще пожелая на Аничка да завърши обазованието си и да се радва на обич и уважение.

Плахо започнах да събирам за к.3. Много ми се изместиха датите - по принцип си поръчвах още на първа редовна, но сега се принуждавам да отсрочвам за по-късно и като се повлече крак ....

Повтарям молбата си към момичетата от Пловдив, ако някой пуска в последните дни сега от к.02 да ми пише, да се закача с един молив.

# 579
  • София
Аз имам Панорама 04

# 580
  • Русе
Peace и аз - писах я към поръчката си, когато я набирах и дойде Wink

Благодаря за отговорите за лак+спрей ( по принцип и аз така го тълкувах, че щам спрея няма отделна цена влиза в комбинираното предложение, но знаеш ли AVON какво могат да измислят, за да им е удобно на тях  ooooh! )

# 581
И аз събирам за К3. За сега поръчките са горе-долу, но при мен се дават в последния момент/т.е сряда следобед/, та ще видим. Thinking От новите ТВ имам поръчана само 1бр. Мислих, че ще има по-голям интерес. До 2 ще ги допълня де, така или иначе/със самоучастие/. Embarassed

# 582
  • Пловдив
ас,
и аз поне до две мисля да ги измъдря Wink
ТВ не е лоша, а и ми се иска да имам тези лилави обици piasyk

# 583
Тъй, тъй и аз като свраките. Embarassed Не се знае ще ги нося ли, но да си ги имам. smile3538

# 584
Мили момичета, вие чухте ли ,че румънската граница пак е затворена, и то не се знае докога. Вчера чух тази новина по ТВ7 или BBT. Моля, ако някой също е чул и ли е видял с очите си по границата, да каже две думи, защото ще пускам експресна на първата възможна дата. Пък ако няма движение от Влашко към нас, Thinking да не бързам толкова.

Общи условия

Активация на акаунт