Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 422
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
emili 23 , as-q , благодаря    bouquet

# 556
Момичета, може ли линк към пълномощно? Спешно ми трябва! Hug

# 557
# 558
Благодаря ти мила Heart Eyes

# 559

Момичетаа почерпете се за мое здраве ! И нека всички бъдем здрави и щастливи !

# 560
  • София
Аничка, да си жива и здрава. Много любов и късмет ти желая.

# 561
Честит Рожден Ден,Ани!  Hug Да си жива,здрава и мноого щастлива!!А тортата изглежда много вкусна,ще си похапна едно парченце...  smile3508 newsm59

# 562
  • на североизток от Рая
   Честит Рожден Ден, сладка мамо Ани!

Бъди здрава и обичана и се радвай на прекрасното си слънчице!
 Мила рожба си ти, едва на 18 години!  Heart Eyes

# 563
Много здраве, щастие и късмет на рожденичката  smile3510

# 564
Съжалявам за спама - Аничка, да си жива и здрава!  ura Много любов и щастие ти желая! Hug

# 565
Благодаря ви много на всички !
Пожелавам ви всичко най-хубаво и нека сме живи и здрави всички !

А за спама , няма нищо до 50 стр. има много място Simple Smile

# 566
Честит рожден ден, Аничка! Нека всичките ти желания да се сбъднат! Бъди много щастлива! Hug  bouquet

Аз все пак ще пускам поръчка на минимална стойност. Клиентката взе, че хареса новата чантичка, а аз не можах да я разубедя... Хич не ми се пускаше, ама... За мен мисля само заздравител за нокти и може би някакъв молив за очи. Друго нищо не искам Stop

Не съм ви чела - отивам! Peace

# 567
  • Русе
anichka_avon  Честит Рожден Ден!   bouquet

Ммичета искам да питам за К3 - от стр.82 до стр.85 има комбинирана оферта на гланцове и лакве 2 за 9,90лв - в тази оферта може ли да влезе изсушаващия спрей? Питам, защото с малки букви под КОМБИНИРАЙТЕ е написано гланц за устни и лак за нокти  - да не се получи грешка накрая   Thinking , че една клиентка иска лак и спрей  Rolling Eyes

# 568
anichka_avon  Честит Рожден Ден!   bouquet

Ммичета искам да питам за К3 - от стр.82 до стр.85 има комбинирана оферта на гланцове и лакве 2 за 9,90лв - в тази оферта може ли да влезе изсушаващия спрей? Питам, защото с малки букви под КОМБИНИРАЙТЕ е написано гланц за устни и лак за нокти  - да не се получи грешка накрая   Thinking , че една клиентка иска лак и спрей  Rolling Eyes

Да може да се комбинират лак + спрей ! Съдя по това, че спрея няма отделна цена, следователо влиза и той в офертата Simple Smile

# 569
Ани, честит рожден ден, с малко закъснение!  Hug
Пожелавам ти много здраве и пълноценни мигове с твоето семейство!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт