Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 319
  • 732
  •   1
Отговори
# 690

Добре дошла на didis82!   bouquet Тук сме си весела компания, ще ти хареса!
А що се отнася до крема с мед и мляко - една моя клиентка го ползва. Кожата й е суха и го понася чудесно!

Благодаря! Не се съмнявам, че ще ми хареса. Wink
Щом на твоята клиентка й действа добре, значи и на моята позната ще й допадне, защото и тя каза, че е с суха и чувствителна кожа.

# 691
  • Русе
Може ли някой да ми разтълкува размерите на чантата Талула - 25х38х14 ?
Това 14 см височина ли е? И ако някой има снимка моля да ме зарадва. Praynig Praynig Praynig
Почти блондинка съм та ще ми простите невежеството... Sunglasses
....

Това някой го беше пуснал по-напред в темата, но сега ненамирам на коя страница. Ползвах линка преди дни за една позната и от скайп го копнах в момента Wink
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fgallery.avonvarna.c … l&h=XAQHJIkUK

От това, което виждам височината ще е 25, а малката страна 14 , 38 ще е широко лицето. Ама как пиша и аз  Blush - бързам да се махна от тук, че пека едно кексче и да не го изгоря, а и дребосъчка е на път да се събуди и отивам при нея, да я понатисна още малко Wink

# 692
  • на североизток от Рая
  Туиг, Джони,  Hug Hug!

Ние наистина си бедстваме тук. На шефката ми нищо не й попречи да ни направи един съвет  на обед. Иначе останалите хора са си на работа.
 Ние не сме в дървена ваканция. Във връзка с усложнената зимна обстановка ни разпуснаха. А болни има навсякъде. Но по това време винаги има. Моите у-ци бяха сравнително здрави. Те боледуваха доста през ноември - скарлатина, ангина.
 Сега ще разпускам малко. Ще си направя медицинско, ще подам документи в КАТ, че по-скоро да почват фиестите ми по улиците.  Mr. Green Добре, че не сте ми съгражданки. Плюйте си в пазвите! Laughing

Тук някой спомена за светивалентински предложения. В сайта ли да ровя или са били на хартийка в кашона ми? Аз този празник не го познавам и не го уважавам, но пък може да зарибя някои влюбени души. Стига да са интересни предложенията.

Тук съм, чета коментари всякакви и се отзовавам на всякакви.  Whistling

# 693
Може ли някой да ми разтълкува размерите на чантата Талула - 25х38х14 ?
Това 14 см височина ли е? И ако някой има снимка моля да ме зарадва. Praynig Praynig Praynig
Почти блондинка съм та ще ми простите невежеството... Sunglasses

Заповядай! Снимката е от jenshen73
http://gallery.avonvarna.com/v/chanta-talula.JPG.html

# 694
Mi66el, каква е кожата на Талула-дебела,леко релефна или от по-тънките. Груба ли е чантата,простее ли на живо?

ПП: От фактурата имам недостизи- 2 черни и 2 зелени Даймъндс моливи Confused Направо ми е неудобно да се обяснявам пред хората ,защото ги чакат от предната кампания -тогава не им ги пуснах, а тази поръчка я забавих до посл.възможен ден. Накрая може и за мен да останат.
Ръкавици нямам!Пончо нямам,ботуши-нямам! Но и аз ще имам някакви бижута/вероятно обици/ за извинение и писмо от ейвънци.

Нели,офертата бе в сайта и бе видима и за клиенти,и за нас- продукти с 10% отст./рол-они,ТВ Сцентини Плъм ,лосион ,намаляващ окосм.,Фар Ауей парфюм,червен лак ..../

# 695
Феята, на знам подробности за чантата. Само копирах линка със снимките.
jenshen73 е снимала и тя може да каже подробности.

# 696
Ей побърквам се с тази чанта. #Crazy От чудене да си я пусна ли или само портмонето, не мога да си пусна поръчката. Да съм "везни"- не съм, пък все се колебая за покупките. newsm12 Добре, че клиентките ми не са като мен, толкова да се чудят. Whistling

# 697
Е, ми това е добре: чакате си нещата от миналата кампания. Аз си чакам един афтършейф от миналата година К17. Жената вече ми върна парфюма, с който идваше подарък Та вече няма какво да се извинявам и съм сигурна, че няма да поръчва вече от Ейвън. Може би ще ми го пратят в К03 и ще си го мажа, като си обръсна брадата и мустаците, които ми пораснаха , докато ги чаках да ми направят корекцията. #Milti А съм и 55 лв. назад. Sick

# 698
 as-q И аз така много и се чудя, много ми харесва. Аз обичам големите чанти и със сигурност ще си я поръчам. Дано е сполучлива

# 699
Е, ми това е добре: чакате си нещата от миналата кампания. Аз си чакам един афтършейф от миналата година К17. Жената вече ми върна парфюма, с който идваше подарък Та вече няма какво да се извинявам и съм сигурна, че няма да поръчва вече от Ейвън. Може би ще ми го пратят в К03 и ще си го мажа, като си обръсна брадата и мустаците, които ми пораснаха , докато ги чаках да ми направят корекцията. #Milti А съм и 55 лв. назад. Sick

Ееее,това е супер гадно...Не знам,ама това определено е причина да си приемат обратно "комплекта" ! Naughty  AVON имам в предвид  Rolling Eyes

Аз дори си раздадох 75% от поръчките, подаръка ми е три чифта обеци ,едно колие и три висулки към него в комплект към обеците + удължител за колието. Доволна съм,много са ми сладки всичките.А пък в извинителното им писмо пише,че ще получа и модерни аксесоари в замяна на непълния ми зимен комплект.
Комплекта Планет Спа ще остане за лична употреба,оказа се,че си имам такава маска за лице,ама странно защо ли не съм си правила асоциации за мъж с тази миризма  newsm78 ,явно моите "сетиви" имат други представи за мъжко.  Sunglasses
Имам питане-как се ползва крема за ръце?Странно,но на него нямам нищо написано на БГ език  Shocked...А пък на заглаждащия гел за лице няма описан начин на употреба,ако някой ме светне може и да го използвам по предназначение...

Диди,добре дошла...

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 21:59 от foxgirl_sf

# 700
  • на североизток от Рая
 foxgirl_sf, наистина ли не знаеш как да ползваш крема за ръце?  Rolling Eyes И на тубичката е написано даже.

На заглаждащия гел също има упътване за употреба на няколко езика. Има два листа, залепени един върху друг, има и упътваща стрелкичка долу в ляво, разлепя се внимателно едното листче, после следващото, втренчваш се и прочиташ на български. Ако пак не успееш, ще прочета ситните буквички  и ще напиша тук начина на употреба.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 21:38 от neli mar4

# 701
Крема за ръце сутрин след измиване си мажа ръцете и вечер след банята.
А заглаждащият гел вечер след баня слагам малко гел на ръцете си и започвам да нанасям с кръгови движения като избягвам зоната около очите.
Аз слагам май малко повечко от колкото е необходимо.Иначе има хубав ефект.
 HugДано съм била от полза.

Сладурани я кажете нещо за дунав мост знае ли се?Дали е отворен.Туку що пуснах поръчка и ми излезе една сума 216лв  Shocked и аз се втрещих от видяното че чак виках мъжо да одари един поглед да не на мен нещо да ми се е превидяло Ще видим като ме фактурират какво ще излезе.Иначе всичко ми свети в зеленко та уж всичко ще пристигне.Ама да Видим.Всичко очаквам аз...имам и един шампоан от предната поръчка дано и той да дойде че клиентката само ме припитва през 2 дни.

Имам клиентка която поръча едни кремове на аню и сега като й казах че може да позакъснее поръчката ми се разкрещя и каза на 14 на обяд ако не си получи кремовете нямала да ги вземе.А върви обяснявай че вината не е в теб. #2gunfire #2gunfire
Ами ако не получа до 14ти поръчката ще съм леко набутана...к`во да се прави.

ДИДИ Добре дошла Hug

# 702
Mihailovi, хладнокръвно  реагираш, че ако не дойде поръчката, ще се набуташ "леко". С кремовете на аню, сумата няма да е малка. Tired Вече и от най-малкото, което трябва да плащам допълнително, реагирам. Даже поръчвам по-малко каталози. Confused Но така е, дано с пролетта нещата се оправят.  PeaceОт продуктите с картата, ще поръчам само портмонето. За чантата ще си помисля до края на кампанията. Thinking Neli Mar4  Hug

# 703
на мен този гле за лице от планет спа, хич не ми допадна Sad даже леко ми пощипваше на места и повече не съм се мазала, само веднъж. ще го подаря на някой Simple Smile

# 704
foxgirl_sf, наистина ли не знаеш как да ползваш крема за ръце?  Rolling Eyes И на тубичката е написано даже.

На заглаждащия гел също има упътване за употреба на няколко езика. Има два листа, залепени един върху друг, има и упътваща стрелкичка долу в ляво, разлепя се внимателно едното листче, после следващото, втренчваш се и прочиташ на български. Ако пак не успееш, ще прочета ситните буквички  и ще напиша тук начина на употреба.

На моя крем за ръце не пише нито български,нито на сръбски,нито на руски,нито на английски ,нито на никакъв понятен за мен език... Confused  именно за това ви питам,за всеки случай,знам ли,може би пък трябва да се отмие или да се ползва веднъж седмично  newsm78 ,просто за по-сигурно.
Това със многолистието на серума обаче много ме изкефи,но за първи път виждам подобен начин ,за това и може би не съм се досетила да се оглеждам повечко за тази стрелкичка.

Крема за ръце сутрин след измиване си мажа ръцете и вечер след банята.
А заглаждащият гел вечер след баня слагам малко гел на ръцете си и започвам да нанасям с кръгови движения като избягвам зоната около очите.
Аз слагам май малко повечко от колкото е необходимо.Иначе има хубав ефект.
 HugДано съм била от полза.

Сладурани я кажете нещо за дунав мост знае ли се?Дали е отворен.Туку що пуснах поръчка и ми излезе една сума 216лв  Shocked и аз се втрещих от видяното че чак виках мъжо да одари един поглед да не на мен нещо да ми се е превидяло Ще видим като ме фактурират какво ще излезе.Иначе всичко ми свети в зеленко та уж всичко ще пристигне.Ама да Видим.Всичко очаквам аз...имам и един шампоан от предната поръчка дано и той да дойде че клиентката само ме припитва през 2 дни.

Имам клиентка която поръча едни кремове на аню и сега като й казах че може да позакъснее поръчката ми се разкрещя и каза на 14 на обяд ако не си получи кремовете нямала да ги вземе.А върви обяснявай че вината не е в теб. #2gunfire #2gunfire
Ами ако не получа до 14ти поръчката ще съм леко набутана...к`во да се прави.

ДИДИ Добре дошла Hug

Благодаря...а относно нервозната ти клиентка  #2gunfire тази май нещо се вживява,чак пък да ти крещи,знам ли...само на мен ли ми се струва,че това не е нормална реакция на нормална жена /да не споменавам всичкото тръбене по медии за лошата ситуация в климатичните условия и т.н. /???

Общи условия

Активация на акаунт