Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 365
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Да напиша и аз за лаковете.
Аз рядко купувам ейвънски защото обичам по нетрадиционни цветове. От старите си бях супердоволна , сега и новите ( тюркоазения и златния) също съм доволна.

Вчера на обяд се лакира, първо щерката после надвечер аз, тя с тюркоазения, аз с златния. обаче както си му реда - първо основа после по два слоя лак накрая керамичен топ ( основата и топа на Импала). ами в момента, след съботното чистене, миене на хладилника и печката, готвене - лакът не е мръднал. Ако както си му е реда му подновя днес-утре с топ лака отгоре не виждам от какво мога да се оплаквам. Лакът си е супер като качество , просто трябва да се нанася както трябва. Разбирам че сигурно има други лакове които като се сложат направо на ноктите държат повече от ейвънски сложен по същият начин, обаче аз в случая освен за цвета си имсля и за самите си нокти. Нали щом лака без основа стои на нокътя ми като циментиран значи си представете каква химия е и как направо ми опропастява ноктите.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 18:50 от _re_ge

# 91
Определено при мен бързосъхнещите лакове са нетрайни и наистина ми идват странни , но обикновените са си супер в момента съм с Real Red и вече 5 дни не ми е мръднал при това без основа или топ лак  Wink

# 92
За в момента при мен е слаба работа. Само 42лв. Ще поизчакам та да видим до 70лв дали ще докараме поръчката.

# 93
като говорим за лакове в к04 има няколко нови цвята, доста летни ама то такива са модерни сега: синьо, тюркоазено, оранжево....
както вече се досещате взех си кашоните  Mr. Green всичко е налице, няма повреди, само не разбрах защо при поръчани 4 комплекта от чантичка и спирала са ми пратили само 3, а отговарям на условиято за да поръчам 5 от тях, то добре, че  единия беше за мен, та няма да се червя...
комплекта планет спа е налице, гела отиде за подарък, крема за крака и ръце аз ще си ги ползвам... Party колието с мечето е страшно сладурско, мечето не е много голямо около 2 см дължина, пръстените дето вървяха промоция от 1 стр много ми простеят...
имам поръчани бижута разни и съм ги снимала, ама ще ви ги покажа по-нататък...
червилото Flirt alert на колор тренд не си отговаря на цвета от каталога - цвета е пастелно розово
новия каталог к04 отново не е нищо особено, то за представител от 12 г едва ли нещо може да ме впечатли...
Ох, аз все намирам от какво да се впечатля, нещо май съм изперкала.
Благодаря за инфото за пръстените, че имам два комплекта поръчани, да няма шокирани от вида им. Колко пъти ходих в офиса и веднъж не се загледах по витринките, ма с други глупости се занимавам, но в понеделник и да ме бият, ще се огледам за новите неща там.  ShockedДруго си е на живо да ги видя.

# 94
Жалко, че пръстените не ги бива. Confused  А за лаковете си ползвам бързосъхнещия, защото нямам време да чакам. Бързо съхнат, но и бързо падат, но аз си ги ползвам и съм доволна.

# 95
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Х-м-м-м-м-м
Да поиграем на една игра - открий ТуиГ
http://www.youtube.com/watch?v=XIgOxCyk88I

1: 53 минута от видеото - "Кърменето помага да се възстановиш след раждане"

Офф късно пуснах предната поръчка, тая кога ще я събирам.. сега ще ми се изместят датите.. хич не обичам така...

# 96
Аз докато снимам мини брошурата вие вече сте я видяли.
Имах поръчани два вида пръстени от тези по 3 броя които са.
Ако някой иска да ги види ще ги кача някъде.
Успешни поръчки на всички.

# 97
  • на североизток от Рая
  Здравейте!

Тъкмо търсех темата на втора страница, а изведнъж виждам, че има нов коментар.
 Радвам се, че има някой тук.
 Мамита, честита рожденичка! Желая й здраве и много усмивки. Видях лентичката.  Simple Smile  bouquet

Аз май посъбрах 50-60 лв поръчка. Ще почакам още, но явно ще пускам И този път. Mr. Green

И въпрос: някой интересува ли се от тази чанта?

при интерес: на ЛС.  Hug

# 98
mamita81 честита рожденничка, да е здрава и много обиачана,
Ако е удобно да щракнеш пръстените, че съм любопитна Simple Smile

Аз тепърва започвам да събирам за К2, слабо и при мен се очертава,

Приятна  почивка момичета

# 99
  • о`майна лунна нощ е
И аз се интересувам от пръстените. Има интерес към тях, но както винаги, съм доста скептична към всички бижута и наистина ще се радвам на фото от първа ръка. Фотошопът в каталозите ни омайва здраво.

Хвана ме, Кате  Mr. Green

# 100
Здравейте,момичета!
Имам един въпрос към вас.Искам да поръчам 5 броя брошури К3,но не ми отговаря цената ми.Като прегледам поръчката си се вижда,че 5 броя брошури са 7,95лв,а не 3,99лв.
Може и аз нещо да греша....не знам  newsm78
В полето за поръчка на продукти натискам код: 46037 и брой:5
При вас как е?

# 101
Пуснах поръчка за 340 лв. поръчах 10 брошури - дава ми ги на цена по 1.59лв....ще видим утре фактурата как ще е.

# 102
  • на североизток от Рая
    ooooh!, тези брошури.
 Не съм в никакъв клуб. Ако поръчам 5 брошури, на каква цена ще ми дойдат! Може ли някой да ми отговори?! Не знам как да постъпя. Дали да не поръчам само три?  newsm78
 Големи Радини вълнения с тез брошури, ей.  Crossing Arms

# 103
  • София
Аз поръчах предния път 17 и ми ги калкулираха по 45ст., но с оня нов номер за брошурите /писах го преди/

# 104
Дали ще може отново някоя добра душица да ни поглези с каталог 4  и нетна 4 също  Praynig

От К1 кашона не ми дойдоха ни панорама ( my Avon magazine ) ни нетн... айде за нетната вече ме "дресираха" ама за панормата - извинете обаче нещо ми е некомфортно...

Аз поръчах предния път 17 и ми ги калкулираха по 45ст., но с оня нов номер за брошурите /писах го преди/
Това как стана като пише че 20 броя са за 9.90 ?

Общи условия

Активация на акаунт