Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 349
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
днес е работен ден и моите кашони са в пощата, само не знам как да си ги взема, че милото е на работа...снощи се прибра след 2 през нощта и тази сутрин пак замина, ми да направят едно легло там, що само се разкарва до нас  #Cussing out
за всичко сте прави момичета и за брошурите и за другите недомислици, всеки вопъл от наша страна е чук в тяхното канче...

# 76
Здравейте
издирвам този парфюм (зеленият мъжки)
разбрах че щом го няма в каталога не може да се поръча, ако някой го има  Rolling Eyes

# 77
Здравейте
издирвам този парфюм (зеленият мъжки)
разбрах че щом го няма в каталога не може да се поръча, ако някой го има  Rolling Eyes
кой парфюм, не разбрахме?

# 78
simple elements , crisp forest

# 79
  • Русе
днес е работен ден и моите кашони са в пощата, само не знам как да си ги взема, че милото е на работа...снощи се прибра след 2 през нощта и тази сутрин пак замина, ми да направят едно легло там, що само се разкарва до нас  #Cussing out
за всичко сте прави момичета и за брошурите и за другите недомислици, всеки вопъл от наша страна е чук в тяхното канче...

Къде живееш? Ако си в Родина мога да пробвам да ти помогна, но ще сме с количката с бебка Wink За срам имам книжка на повече от 10год. , но колата стои пред блока и не я карам  Blush Ако си ми близо пиши - аз ходя за кашончетата си с детето Wink

# 80
благодаря ти, но сме в Здравец изток, а пък и два кашона, няма да се поберат в количката...ще чакам моя да се прибере...

# 81
  • Русе
благодаря ти, но сме в Здравец изток, а пък и два кашона, няма да се поберат в количката...ще чакам моя да се прибере...

ОК - това беше предишния ни квартал  Heart Eyes

# 82
И аз да се похваля с 5 нови лака + изсушител.Много му се чудех ,въпреки положителните отзиви и съм доволна,че не размислих.Взех и тюркоазеното чудо на Брадицата.Новите лакове (които дойдоха сега) имат отпред надпис къде са произведени в UK и Germany ( hahaha може от това да зависи трайността).

Лаковете- слагам основа -фиксиращи минерали и после лака-издържа! Ако се сложи и топ лак-тогава повече.То и другите лакове са така-трябва основа и топ лак,не е грешката само в ейвънските,затова като прочета негативни отзиви,вече се подразвам,защото нееднократно сме го писали.

От последната поръчка имам  ТВ Secret Fantazy с ключето- много ми харесва ароматът.Бутилчицата е малка и красиво розова, удобна за дамска чанта.

PeaceАбсолютно вярно + това че зависи и от ноктите, някои държат повече други не . Парфюмчето с ключето е много сладурско и невероятно траен за ейвънски аромат.Детето си го поръча за предната Коледа.За тази (по традиция Mr. Green) си поръча и Secret -а със звездичката -също много приятен (подобен на първия) ,но една идея по-нетраен.Тайничко си пръскам от време на време по мъничко от тях.Като цяло приключих с Ейвънските парфюми обаче (като Нели Hug), въпреки че днес си поръчах един Руж от ибей.

# 83
  • о`майна лунна нощ е
Х-м-м-м-м-м
Да поиграем на една игра - открий ТуиГ
http://www.youtube.com/watch?v=XIgOxCyk88I

За да не ме изтрият и нарушат нарцистичния ми следобед, споделям, че за първи път дежавю-то ми за поръчка от клиент съвпадна на 60% със заявените от него продукти. Та с думи прости 3 от 5 неща, които ми поръчаха за к.2, ги имам в кашона. Купувани са точно за "бъдеща" продажба, защото точно този клиент много си ги харесва. Това - и хубаво, и лошо. Разчиствам запасите, обаче стойността на поръчката ми намаля с близо 30 лева  Crossing Arms . Ей, угодия няма. Пак намерих за какво да мрънкам.  Mr. Green

# 84
  • Русе
Понеже аз повдигнах въпроса за лаковете - открих един от доста време и се наклепах с него + останалите добавки. Сега ще следя колко време ще ме издържи  Wink Но все пак искам мнения и за SPEED DRY+ серията

Х-м-м-м-м-м
Да поиграем на една игра - открий ТуиГ
http://www.youtube.com/watch?v=XIgOxCyk88I

.....

Peace Peace Peace

# 85
И аз да се похваля с 5 нови лака + изсушител.Много му се чудех ,въпреки положителните отзиви и съм доволна,че не размислих.Взех и тюркоазеното чудо на Брадицата.Новите лакове (които дойдоха сега) имат отпред надпис къде са произведени в UK и Germany ( hahaha може от това да зависи трайността).

Лаковете- слагам основа -фиксиращи минерали и после лака-издържа! Ако се сложи и топ лак-тогава повече.То и другите лакове са така-трябва основа и топ лак,не е грешката само в ейвънските,затова като прочета негативни отзиви,вече се подразвам,защото нееднократно сме го писали.

От последната поръчка имам  ТВ Secret Fantazy с ключето- много ми харесва ароматът.Бутилчицата е малка и красиво розова, удобна за дамска чанта.

PeaceАбсолютно вярно + това че зависи и от ноктите, някои държат повече други не . Парфюмчето с ключето е много сладурско и невероятно траен за ейвънски аромат.Детето си го поръча за предната Коледа.За тази (по традиция Mr. Green) си поръча и Secret -а със звездичката -също много приятен (подобен на първия) ,но една идея по-нетраен.Тайничко си пръскам от време на време по мъничко от тях.Като цяло приключих с Ейвънските парфюми обаче (като Нели Hug), въпреки че днес си поръчах един Руж от ибей.

Grinning SunglassesВъпреки и напук на възрастта и професията  харесвам и ползвам набедени за тинейджърски продукти- имам предвид споменатите аромати и бляскавите лакове в нетрадиционни цветове. А и не само това. Wink

# 86
Влязох в темата за обсъждане на продукти и оооооооооо, ужасссссссссс #Crazy
По голяма тъпотия от това не бях чела и е написано от solely_f
Останах безмълвна  Shocked

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616922.new#new

Ейвън е фирма за всичко, а нейните представителите сме супер богати от предоставената ни възможност за печалба #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 87
Като сме захванали лаковете да си кажа. Откакто станах майка нямам много време и бях решила, че със спийд драй ще се разберем много добре. Наистина бързо съхне. Имам strawberry . Той е направен от със сигурност по по различен начин. Защото не мога и да повторя нанасянето. Трудно ми се плъзга четката и сякаш ще го разваля. Топ лак не слагам по същата причина , а и какъв е смисъла от бързосъхнещ лак ако сложиш топ отгоре, който си съхне като нормален Simple Smile (е това е моята логика).

Имам нормален отровно лилав лак на Ейвън vivid violet - е от него съм доволна - издръжлив е. Но о бързосъхнещия ................. Той даже като се бели се бели странно. Отлепва се така плавно все едно разгръщаш страница на книга. И това се случва след 24 часа - сериозно Simple Smile

# 88
Наистина е до нокти. Аз си купих първия лак от Ейвън от бързосъхнещите и тогава се влюбих в тях. Преди се лакирах 15 минути преди да изляза за работа и сега пак така отвреме навреме. Та тогава реших, че това е МОЯТ лак. Peace

# 89
като говорим за лакове в к04 има няколко нови цвята, доста летни ама то такива са модерни сега: синьо, тюркоазено, оранжево....
както вече се досещате взех си кашоните  Mr. Green всичко е налице, няма повреди, само не разбрах защо при поръчани 4 комплекта от чантичка и спирала са ми пратили само 3, а отговарям на условиято за да поръчам 5 от тях, то добре, че  единия беше за мен, та няма да се червя...
комплекта планет спа е налице, гела отиде за подарък, крема за крака и ръце аз ще си ги ползвам... Party колието с мечето е страшно сладурско, мечето не е много голямо около 2 см дължина, пръстените дето вървяха промоция от 1 стр много ми простеят...
имам поръчани бижута разни и съм ги снимала, ама ще ви ги покажа по-нататък...
червилото Flirt alert на колор тренд не си отговаря на цвета от каталога - цвета е пастелно розово
новия каталог к04 отново не е нищо особено, то за представител от 12 г едва ли нещо може да ме впечатли...

Общи условия

Активация на акаунт