Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 353
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
zdr imali nqkade mini katalog na k2 ,k3 ,k 4 na bg

# 31
Танитка, много си сладка! Шапото го слагам като баретка, но и този начин ще пробвам.
Пак да си поплача, пак са ми разменили продукт и ще тичам пак да се жалвам в офиса. Ще им писне от мен, но и на мен ми писна от тези грешки-губя време и пари. Да му се не види.
Аз си купих 8 лака, направо съм за бой. Но не е виновна bradata!Просто аз не съм вред!

Дааа,определено и стои много добре...комплекта  Crazy  иии   лака  Whistling  иии гланца   Hug
А относно лаковете  >>>   #Crazy #Crazy #Crazy  hahaha  само леееекинко си се отплеснала,но чак да не си в ред. Joy

Момичетааа...и не само... Thinking забравила съм да ви споделя,че ми трябва часовник NEVE,от К17-разпродажбата...стр.224..Ако някой го има в излишък да свирка Wink

И едно евала на "шефовете"  newsm20  забелязахте ли,че от К3,по точно в каталога за К3 вече имаме съдържание на каталога....разгеле,че разногледа ставах докато намерех нещо определено.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 19:07 от foxgirl_sf

# 32
Ха, ха, мнооого лееекинко! Joy Joy Ма имам извинение,изчаках ги да са на добра цена.

# 33
Да...добре,че се сетиха да направят съдържание  smile3501 Аз си пуснах поръчката за К02 - около 230 лв. ми е.Колкото миналата кампания - доволна съм,само ме е яд,че от новият мъжки парфюм нямам поръчан нито един.Що така - на никой от клиентите не му хареса,а на мен ми е до душата.  newsm53 Всичко светеше в зелено,за което се радвам.И така...остава само кашона да ми дойде в понеделник и пак ще пиша...  Hug Hug

# 34
zdr imali nqkade mini katalog na k2 ,k3 ,k 4 na bg
Мини каталог ще има за К3-4, но още никой не го е получил. И да се оплача- имам фактура, но не мога да я видя . ConfusedОще не са ми оформили кашончето явно. Какво се чудят, как да го наредят ли Crossing Arms И като казах наредят, дано да се постараят, че имам душ-гелове и лосиони от последните страници и не ми се мисли... Та тъй оплаках се, отдавам се на чаша вино  Wine Glass

# 35
Да ни е честита кампания 2  Party само дето при мен е голяма суша. Нямам и 50лв още, но ще чакам...може пък да стане чудо  Laughing
Благодаря на Катя за новата тема  Hug Танитка, страхотна си  Hug
ASTILLA нищо ти няма  Hug извинението си го бива, и аз изпитвам неудържими пориви  доста често Whistling

# 36
Ох,как ви траят лаковете по  една седмица,мен на 2 ден са се обелили,нещо слагате ли отгоре newsm78

# 37
Успешна кампания и от мен!
Кате, това е за теб   bouquet
Като чета, май повечето все още са с малки поръчки и аз включително. Имам 26 лв. поръчка, но вече съм спряла да се набутвам. Клиентите вече и те намаляха и май не ги интересуват много предстоящите празници. Както беше писал някой - за св.Валентин ще има само топли чувства. Laughing

deni_val - питаше за Бонда. Сега видях, че лилавият Бонд е в нетната за К04 на рускините. Явно скоро ще отпадне, а на мен той много ми допада и аромата му е много траен върху мен.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 21:15 от mi66el

# 38
Да ни е честита кампания 2  Party само дето при мен е голяма суша. Нямам и 50лв още, но ще чакам...може пък да стане чудо  Laughing
Благодаря на Катя за новата тема  Hug Танитка, страхотна си  Hug
ASTILLA нищо ти няма  Hug извинението си го бива, и аз изпитвам неудържими пориви  доста често Whistling
Знам, че само тук ще намеря разбиране! Hug :oops:newsm19
На всеки лак слагам основа и топ лак- peeling and brittleness solver= Много го харесвам по цяла седмица държи и ноктите ми не са жълти. При това ръцете ми са все във вода.
За втора кампания и аз още нямам поръчки, но има време.

# 39
  • София
Не знам какво съм гледала в електронната фактура,но чантата ми беше в кашона.Много ми хареса,но едва ли ще я нося,прекалено ми е голяма и ярка като цвят Rolling EyesИмам и шапка,която изобщо не ми отива.От К2 имам 9лв за сега Wink

# 40
  • у нас
При мен тази компания е неочаквано добра,пуснах поръчка за 350лв.Всичко светеше зелено дано и да е в кашона.

# 41
Понеже голяма чистка падна от списъка с представители, има хора не са влизали от август миналата година и не са писали тук, за съжаление има още 5-6, които са на ръба на изискванията ни.. та, ако някой се напъва и желае да го добавя /естествено е писал тук нужното време/, нека ми драсне ЛС
КАТЕ,  bouquet.Неуморна си.
Аз ще се искам да се включа пак в списъка.
Записвам се в темата в самото начало-не е за вярване Laughing
Весе-Имам мини брошура за К03.Ще я снимам и ще ви дам линк да я разгледате-нищо особено-уреди за здраве и.....ще ви държа в напрежение до утре.Simple Smile
Успешна кампания за всички с много поръчки,но си оставете и за К03,защото има доста интересни неща.

Момичета видях в сайта на представителя,че може да се изтегли мини брошурата в PDF

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 00:43 от mamita81

# 42
# 43
така, сега си видях фактурата, поръчах 10 каталога с универсалния код, единия ще ми дойде на цена 0,74, а другите 9 на 0,65 лв  newsm78 то, че съм блондинка и бременнна на всичкото ама...не разбирам...
иначе всичко е в наличност, че имах бижута странни поръчани....

# 44
Сега разгледах в сайта миниброшурата и се шокирах от цени  #Crazy
Тези са луди - кутия за бижута Сваровски - 54,90 лв.[/b], рамка за снимки - 22,90 и поставка за четки за грим 23, 90. Направо онемях, като видях тези цена.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт