Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 448
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Аз доколкото разбрах от моята координаторка се определя кой какво ще получи така:
 -ако продаваш малко парфюми и много много не ти върви във тая сфера ще ти пратят мостри да те стимулират;
 -ако продаваш много парфюми ще ти пратят Инфинити момент в реален размер като благодарност;
 -има и трети вариант в който нищо няма да ти пратят незнам кой влиза в тая група  newsm78

# 511
Здравейте, момичета! Аз получих поръчката за втора кампания и се чудя в момента на новия парфюм  + колието дали са хубави. (Между другото съм разочарована, че не са написали, че тази, която рекламира парфюма е Вера . В руския каталог даже има описание дадено от нея, ама здраве да е !  :: ). Да ви питам нещо, което се сетих. Някой знае ли как така мистериозно изчезна крема на Skin So Soft Signature Silk с озаряващи частици???  78 78 Ето този -

Много е хубав и видях, че последно го е имало в 17-та кампания като комплект, но не пише да е бил в изчерпване. Сега разлистих и каталозите от 1 до 4 тази година и никъде го няма. Пуснали са нов същия  , само че с роза. Съгласете се все пак, че не всеки обича аромата на роза!! И започна да ми идва малко в повече с тези  програми с недостиг и заменяне!!!

# 512
Аз пък никак не го харесах този крем, много ми е сух и труден за нанасяне  newsm78

Иначе и аз беснея за много хубави продукти, които не знам защо спряха: Парфюма True Glow, един крем за разресване в бяло- синя туба, един балсам без отмиване с банан....бяха страхотни  Cry

# 513
  • Стара Загора
lady_million , за крема от снимката нищо немога да кажа, но розата и аз я мразя. Само в един парфюм ми харесва, понеже е примесена с още няколко съставки. Иначе като цвете е красива, но миризмата в парфюм ме подлудява или в друг козметичен продукт! Но пък розовата вода за почистване се отразява страхотно на кожата ми и ако имам пъпка,  след 1-2 намазвания изгаря. Peace

kukumindrela, Спотлайт го имах лятото. Оказа се, че е почти идентичен с Емералд дрийм на Ести Лаудър, който имам и го махнах. Хубав е, леко сладникав, но другия е по-добър откъм трайност и шлейф. Инвестирай в нещо друго или по-скъп парфюм. Разбира се, при теб може да се задържи по-дълго време, кожата ти е друга, да ти хареса повече.  Peace

raja_nikol, в България всичко от което сме доволни го спират от производство или не го внасят.  Sick Крема с банан и аз го имах, ноо .... имаше и една маска с папая и манго от Нейчъралс, която доста хора харесваха - след няколко каталога й сложиха камбанката.  ooooh!

# 514
lady_million , за крема от снимката нищо немога да кажа, но розата и аз я мразя. Само в един парфюм ми харесва, понеже е примесена с още няколко съставки. Иначе като цвете е красива, но миризмата в парфюм ме подлудява или в друг козметичен продукт! Но пък розовата вода за почистване се отразява страхотно на кожата ми и ако имам пъпка,  след 1-2 намазвания изгаря. Peace

kukumindrela, Спотлайт го имах лятото. Оказа се, че е почти идентичен с Емералд дрийм на Ести Лаудър, който имам и го махнах. Хубав е, леко сладникав, но другия е по-добър откъм трайност и шлейф. Инвестирай в нещо друго или по-скъп парфюм. Разбира се, при теб може да се задържи по-дълго време, кожата ти е друга, да ти хареса повече.  Peace

raja_nikol, в България всичко от което сме доволни го спират от производство или не го внасят.  Sick Крема с банан и аз го имах, ноо .... имаше и една маска с папая и манго от Нейчъралс, която доста хора харесваха - след няколко каталога й сложиха камбанката.  ooooh!
Примерно спряха Far Away Dreams! Не стига, че беше единствения парфюм, който ползвам от Ейвън, ами започнаха да ме отказват с това спиране на хубави продукти. И аз НЕНАВИЖДАМ кремове, спрейове и парфюми с роза. Само розова вода, да  Laughing Още се чудя за този крем какво става, да не повярва човек, на мен ми хареса.

# 515
  • София
Девойки, някоя от вас има ли сигурна (и еднозначна) информация ако се пропусне кампания запазват ли се 30-те %?
Питах координаторката сега и тя каза, че ги губиш обезателно.

Джони, благодаря ти! От кол центъра потвърдиха.

# 516
Момичета, моля някой да ми даде линк към мястото, където са отбелязани кои продукти са на 10 % по време на кампания 3?
Аз нищо не намерих... Embarassed

# 517
Интересно, вчера ме питаше координаторката, получила ли съм безплатни мостри. Беше учудена, че не съм, даже ме накара да видя, да не би да са фактурирани, а да не са дошли -ами не... Thinking  До скоро, почти винаги получавах мостра на нов парфюм, в различни количества от 1 до 40 бр., но вече няма.  Spotlight ми харесва много и ми е траен. Heart Eyes

# 518
Привет, момичета! Много си вдигнах кръвното с тия от кол-центъра. Вчера, след като портмонето, за което бях писала, продължава да ми свети в сиво, се обадих и онази патка на телефона започна да ми обяснява как вече нямало червен светофар и или светело в зелено и жълто, или в сиво. Означавало, че продуктът няма да ми се включва в образуването на процент и няма да бъде запазен за следваща поръчка  #Cussing out Защо ли обаче не й вярвам и все си мисля, че все още има червен светофар. Миналата кампания така ми останаха две маски за лице... Не ми е толкова за тези 13.90, така или иначе няма да са ми те определящи за процента, но не е редно според мен. Ами ако набера поръчка за 300 лв и половината неща им светят в сиво, ще падна на 150 и от 30 - на 20%. Освен това портмонето е за една приятелка, която си го е харесала много и ми е тъпо, че така се получава  Crossing Arms

Относно лосиона, забавящ окосмяването - аз много го харесвам. На мен лично ми се струва, че има ефект, поне първите няколко дни (аз се бръсна и след два дни продължава да ми е абсолютно гладък крака, все едно вчера съм се минавала с бръснача  Mr. Green). Сега задължително ще си го купя, защото е на далаверка  Grinning

# 519
  • София
Глупости говорят тия. На мен ми светеше авт.молив за очи в червено и във фактурата ми е съхранено за следваща поръчка.
Как може за едни да е така, за други-друго.

# 520
Чакайте, чакайте, означава ли, че портмонето на сърчица е изчерпано и няма да го има повече? newsm78 Гадост, обаче май в К3 беше до изчерпване. ooooh! Дано клиентките си го прочетат и да няма сърдити. Whistling Аз ще казвам направо, че няма да го има.

# 521
Глупости говорят тия. На мен ми светеше авт.молив за очи в червено и във фактурата ми е съхранено за следваща поръчка.
Как може за едни да е така, за други-друго.
Права си, има си червен светофар  Joy Joy как може изобщо да казват такива глупости и да лъжат хората. Онзи ден пуснах поръчка и са ми съхранили някакъв шампоан Simple Smile))

# 522
Аз доколкото разбрах от моята координаторка се определя кой какво ще получи така:
 -ако продаваш малко парфюми и много много не ти върви във тая сфера ще ти пратят мостри да те стимулират;
 -ако продаваш много парфюми ще ти пратят Инфинити момент в реален размер като благодарност;
 -има и трети вариант в който нищо няма да ти пратят незнам кой влиза в тая група  newsm78

Хахах как кой - 90% от представителите Simple Smile
jhony - това което разказваш е направо потресаващо  Shocked Не мога да повярвам Sad

as-g
- вярно ли и 40 бройки си имала подарък мостри?

А пък Спотлайта не е за мен , а за една приятелка, която както се изрази не обичам розови парфюми Simple Smile А и си го мисля да го взема като подарък в К04

# 523
  • София
Момичета, сега си взех кашона и разпределям нещата. Останаха една кутийка обици - 6 бр. неща вътре. Във факт. пише, че е в безплатни материали, но не знам с кое върви. Не ги видях в брошурата, пак ще я погледна, но ако се сеща някой  newsm78 newsm78 newsm78

хо-хо-хо. Има писмо извинение и в добъвка "приемете извинителен подарък". Та май това ще се окаже подарък, само дето аз нямам дупки /на ушите, де/  Laughing

# 524
  • о`майна лунна нощ е
...
raja_nikol, в България всичко от което сме доволни го спират от производство или не го внасят.  Sick Крема с банан и аз го имах, ноо .... имаше и една маска с папая и манго от Нейчъралс, която доста хора харесваха - след няколко каталога й сложиха камбанкатаooooh!

Амин!

Успешно затриват много от качествените и харесвани продукти. То какво да им пожелава успех човек в това занимание, като те се справят перфектно и сами.
И мен ме дразни непрестанното подменяне на продуктите - най-вече непрекъснатото въвеждане на "нови", на които им бият шута след 2 кампании. То докато го поръчаш, пробваш и аха да го харесаш и хоп - немаааааа го.

Удържах си на ината и не поръчах нищо през тази кампания за мен. Хеле пък брошурите им на цената на шоколад Милка с цели лешници  Hug Добра душа ми даде малко, да не се червя съвсем пред добрите ми клиентки.

Общи условия

Активация на акаунт