Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 389
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета, не знам дали има официално съобщение за затварянето на румънската граница, обаче като гледам какво е по средата на БГ, не ми се мисли в северо-източната част какво е. Нека не съм лош пророк, но си мисля, че пак ще има забавяне на доставките.

Всички пътища в област Русе са затворени поради снегонавяване. Това е от сайта на пътната агенция.По Дарик съобщиха, че Дунав мост е затворен.

И аз чакам тези дни поръчка, би трябвало по график да пристигне утре. Ще чакаме

# 616
  • Русе
Аз още снощи ви писах, че като гледам какъв вятър беше не се знае днес дали няма да я затворят границата. И то си е факт вече! Тук е кошмарно! Йоан не го пратих на ДГ, а чакам и мъжо да се прибере.

# 617
Здравейте!
Пуснах експресна снощи  / по каталог 2 /и днес виждам фактурата от интернет- не се е реализирала доставката още затова само от интернет виждам какво е положението  и ми е странно , че поръчах спирала с чантичката / комплекта / за 7,90лв но е фактуриран на 3,00 лв ,а с отстъпката на 2,7 лв? newsm78
Защо така?Нали е 7,90 лв при закупени два продукта от еди си кои страници- аз имам закупени три но не знам това дали е имало значение при оформяне на цената или пък липсва чантичката,а само спиралата е налична?При вас как е фактуриран този комплект?
Отначало ми излезе грешка с друг продукт - имаше условие в К2 НА СТР 200 при покупка на 1 продукт за 4,50лв - втория е за 1,00 лв ,а ми излезе отначало в поръчката , че и втория е на цена 4,50лв и не знаех какво да направя освен да се надявам грешката да не се пренесе и във фактурата!Но във фактурата е правилно!
 Hug

# 618
Здравейте!
Пуснах експресна снощи  / по каталог 2 /и днес виждам фактурата от интернет- не се е реализирала доставката още затова само от интернет виждам какво е положението  и ми е странно , че поръчах спирала с чантичката / комплекта / за 7,90лв но е фактуриран на 3,00 лв ,а с отстъпката на 2,7 лв? newsm78
Защо така?Нали е 7,90 лв при закупени два продукта от еди си кои страници- аз имам закупени три но не знам това дали е имало значение при оформяне на цената или пък липсва чантичката,а само спиралата е налична?При вас как е фактуриран този комплект?
Отначало ми излезе грешка с друг продукт - имаше условие в К2 НА СТР 200 при покупка на 1 продукт за 4,50лв - втория е за 1,00 лв ,а ми излезе отначало в поръчката , че и втория е на цена 4,50лв и не знаех какво да направя освен да се надявам грешката да не се пренесе и във фактурата!Но във фактурата е правилно!
 Hug

А чантичката да не ти е фактурирана и тя на някаква цена? Аз не съм поръчвала този комплект, но само по този начин си го обяснявам.

Много се надявам нещата да са ми били натоварени вчера и да са минали границата, за да пристигнат утре. Не че имам някакви спешни неща, ама не ми се обяснява на всички защо и как...

П.П. Много размисли и мръсни мисли е породило изказването на щерката за миризмата на мъж  Joy

# 619
  • Пловдив
nemesea
според мен, нещо от комплекта не ти е фактурирано.
При мен си дойдоха и чантичката, и спиралата, за 7,90 (не помня как бяха разбити парите на двата продукта) общо, с 10% отстъпка.

# 620
А какво стана с Bond Girl 007, има ли го , няма ли го ? Да не са го спрели от производство ?

При мен има един Bond Girl 007 , че е и на прИмоция.

И в размените е пуснат за всеки случай.  Wink

Я,я... правилно ли разбирам, че имаш Бонд за продаване? Давай го насам Praynig
Вчера бях с него (кътам си го, че ми е малко останало) и най-малко от 10 човека (повечето от мъжки пол Simple Smile ) чух "Между другото имаш много хубав парфюм..." Grinning

Аз чакам утре кашон, но май няма да е... Дано ме уведомят с СМС поне да не се разхождам.

# 621
  • Русе
Това видяхте ли го ?  Rolling Eyes  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=639513.0

# 622
  • о`майна лунна нощ е
Момичето е ново и явно не знае, че няма право да пуска такива предложения във форума.
Не мисля, че го е направила с лоши намерения, но моля, някой, който има повече време, да й драсне едно ЛС да не продължава с тези инициативи, за да не получи БАН и я пратят в принудителна почивка за няколко дена.

# 623
  • Русе
Момичето е ново и явно не знае, че няма право да пуска такива предложения във форума.
Не мисля, че го е направила с лоши намерения, но моля, някой, който има повече време, да й драсне едно ЛС да не продължава с тези инициативи, за да не получи БАН и я пратят в принудителна почивка за няколко дена.

Аз само го прочетох, но мисля да неотреагирам  Rolling Eyes,  защото предния път в темата за продуктите когато се беше намърдала координаторка някаква с офертите си - бях пуснала няколко мнения и ми ги изтриха  Naughty

# 624
  • о`майна лунна нощ е
Аз й писах ЛС. Ако не видя темата изтрита до утре, ще клюкаря на модератор. Зла съм - с-с-с-с-с......

# 625
  • Русе
Аз й писах ЛС. Ако не видя темата изтрита до утре, ще клюкаря на модератор. Зла съм - с-с-с-с-с......

Peace

# 626
  • о`майна лунна нощ е
Нали ми повярвахте, че съм лоша - иначе отидЕ ми реномето  ooooh!
Писахме си ЛС-а. Момичето ми се струва готино и разбрано и ще ми е приятно да продължи да пише тук.

# 627
  • Русе
Нали ми повярвахте, че съм лоша - иначе отидЕ ми реномето  ooooh!
Писахме си ЛС-а. Момичето ми се струва готино и разбрано и ще ми е приятно да продължи да пише тук.

Малий, каква си значи  Mr. Green

Добре дошла е в нашия отбор  Simple Smile

П.П.*Elina*, HollywoodGirl, kukumindrela, Nemesea, red brunette и 1 Гост преглежда(т) тази тема.  - защо обаче само ние с Туиг обърнахме на чат темата  Crazy

# 628

Сигурно е изтрита, щото аз вече не мога да отворя линка прехвърля ме към начална страница Simple Smile

Та какво е пишело, че ми стана любопитно? Simple Smile

Охх нормално ли е в петък към 4 следобед да си платя в пощата и все още да на сайта да не ми е изтрито задължението Sad Малко се притеснявам, че тая дето цъка там за първи път го правеше и толкоз се мота из програмата... Или просто Ейвън за мнооооого бавни с тея преводи Simple Smile

Аз надзърнах и каталога за К05 - ужас!!! Все по-скучни ми стават каталозите.

ето и вие ако искате : http://www.wroc-avon.pl/tag/avon-katalog-52012/

# 629
Нали ми повярвахте, че съм лоша - иначе отидЕ ми реномето  ooooh!

Малий, каква си значи  Mr. Green

Добре дошла е в нашия отбор  Simple Smile

П.П.*Elina*, HollywoodGirl, kukumindrela, Nemesea, red brunette и 1 Гост преглежда(т) тази тема.  - защо обаче само ние с Туиг обърнахме на чат темата  Crazy

Ами не сме толкова бързи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт