Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 397
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
А какво стана с Bond Girl 007, има ли го , няма ли го ? Да не са го спрели от производство ?

# 586
А какво стана с Bond Girl 007, има ли го , няма ли го ? Да не са го спрели от производство ?
Скрили са га нещо, временно най-вероятно!За да промотират новите аромати, после пак щего пуснат.

# 587
  • на североизток от Рая

При мен има един Bond Girl 007 , че е и на прИмоция.

И в размените е пуснат за всеки случай.  Wink

# 588
Милички моля отново за помощ сега видях че мострите на Solutions са с по еднакви кодове за 1 и за 4бр
та пиша кода и после пиша 4бр за да ми дойдат на 1.60 нали?

# 589
Аз ще пускам поръчка на 13-ти ,дано тогава да отворат границата ,баси и зимата ,няма свършване.

Имам поръчан парфюм ,веднага си пдописвам един и за мен и ще имам обици и аз като свраките Mr. Green.Събрах към 100 лева до тука с моето участие Blush.

# 590
Мили момичета, вие чухте ли ,че румънската граница пак е затворена, и то не се знае докога. Вчера чух тази новина по ТВ7 или BBT. Моля, ако някой също е чул и ли е видял с очите си по границата, да каже две думи, защото ще пускам експресна на първата възможна дата. Пък ако няма движение от Влашко към нас, Thinking да не бързам толкова.

Сега в новините слушах,границите са отворени и проходими при зимни условия...
По нашия въпрос-въобще не се притеснявай,ако не успееш колежката ще изчака до следващата поръчка и готово...  Hug

Аничка,честит рожден ден на патерица,желая ти здраве и успехи...  bouquet

Фактурирана съм,ще очаквам подарък и аз... Simple Smile  а иначе поръчката ми все още е в Румънско,дано утре сутрин вече да е в РЦС София.А иначе и на мен ми направи впечатление,че нямаше код за поръчка на панорама 4  newsm78 ,защо ли???

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 21:20 от foxgirl_sf

# 591
Мили момичета, вие чухте ли ,че румънската граница пак е затворена, и то не се знае докога. Вчера чух тази новина по ТВ7 или BBT. Моля, ако някой също е чул и ли е видял с очите си по границата, да каже две думи, защото ще пускам експресна на първата възможна дата. Пък ако няма движение от Влашко към нас, Thinking да не бързам толкова.

Сега в новините слушах,границите са отворени и проходими при зимни условия...
По нашия въпрос-въобще не се притеснявай,ако не успееш колежката ще изчака до следващата поръчка и готово...  Hug

Аничка,честит рожден ден на патерица,желая ти здраве и успехи...  bouquet

Фактурирана съм,ще очаквам подарък и аз... Simple Smile  а иначе поръчката ми все още е в Румънско,дано утре сутрин вече да е в РЦС София.А иначе и на мен ми направи впечатление,че нямаше код за поръчка на панорама 5  newsm78 ,защо ли???
Това при "зимни условия" ме притеснава. Писах ти на лични.  Wink
 А ако и панорамата ще трябва да плащаме на солени цени, ще се ядосам много.
foxgirl_sf, да кажеш  дали ти пристига навреме поръчката след ден-два, че да знам и аз как да процедирам.

# 592
foxgirl_sf, да кажеш  дали ти пристига навреме поръчката след ден-два, че да знам и аз как да процедирам.
Още утре сутрин ще дам отчет и ще сме наясно какво се случва...

# 593
Получих си кашончето.Обиците сърца са страхотни,много ми харесват,но в каталога са дадени поне 3 пъти по-големи отколкото в действителност и не знам ако бяха за клиент какво щях да обяснявам Thinking Мечето медалино също,но пък е супер сладко,само че едната лапичка му заяжда Crossing Armsи не се движи много,трябваше да я раздвижвам за да не кажат,че е дефекнта-добре,че е за моя приятелка #Cussing outи ми каза да го погледна като пристигне иначе....Портмонето червеното от спиралата не е зле,но ми идва малко кич с толкова пайети.Замина при майка за св.Валентин тя го хареса много и има с какво да го съчетае bowuu
Имам си и мостра на новия парфюм ще си го поръчам -страхотен е  bouquetПо принцип е дадена за клиент-не знам дали всички имат-но защо само  една.Как да реализирам големи поръчки  като ми пращат само една-да вървя и да давам  на всеки да помирише и да си я прибирам ли,наистина не ми става ясно или да хвърлям чоп на коя клиентка да го предложа.Като пращат мостри или да пращат по повече или въобще да не пращат #2gunfire

Иювинявайте за нахълтването в темата,може ли да снимаш обеците,защото мисля да си ги поръчвам Simple Smile

# 594
  • Русе
Панорамата, когато я поръчвах несъм гледала код никъде - просто си написах традиционния 76000 и тя дойде. Аз винаги си го пиша и затова не ми е правило впечатление, че го няма.  Thinking

Несъм чула при нас границата да е затворена  Naughty, но като гледам как духа навън - утре незнам как ще е?  Rolling Eyes

# 595
  • Варна, а по празниците в Ямбол
се радвам, че хванах комплекта на Planet SPA, защото тази серия с минерали от Мъртво море ми е любимата  Heart Eyes Мирише фантастично, както казва дъщеря ми - на мъж  Joy
Хаххаха не е далеч от истината дъщеря ти!! И аз го харесвам точно за това... страхотно ми ухае на мъжко

Днес ми фактурираха втората поръчка, пуснах я експресна и въпреки, че светеше в червено е наличен!!
Само не знам защо имам вписан 1 лев такса доставка?! newsm78

# 596
За какъв код на панорама говорите? newsm78 Не е ли My Avon Magazine, с код 76000 или аз нещо не разбирам? Аз за К4  получих или се бъркам. Thinking Утре ще търся къде съм го смотала. Embarassed Но честно казано и да го спрат в хартиен вид, ами и други като мен, редовно си смоткват някъде тези материали, та добре, че ги има в сайта. Напоследък режа последните страници и ги ползвам като справочници. Rolling Eyes/Когато ги открия/

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 22:52 от as-g

# 597
се радвам, че хванах комплекта на Planet SPA, защото тази серия с минерали от Мъртво море ми е любимата  Heart Eyes Мирише фантастично, както казва дъщеря ми - на мъж  Joy
Хаххаха не е далеч от истината дъщеря ти!! И аз го харесвам точно за това... страхотно ми ухае на мъжко

Днес ми фактурираха втората поръчка, пуснах я експресна и въпреки, че светеше в червено е наличен!!
Само не знам защо имам вписан 1 лев такса доставка?! newsm78
Ами ако е експресна под 90 лв май имаше някаква такса...

Брутна стойност на поръчката      Експресна поръчка    Редовна поръчка
                     До 50.00 лв.   Такса обработка   3.75 лв.    3.75 лв.
                            Доставка до адрес   2.00 лв.                    2.00 лв.
                            Доставка до пункт   1.00 лв.                    Безплатно

50.01лв – 90.00лв             Такса обработка   няма                    няма
                                  Доставка до адрес   2.00 лв.             2.00 лв.
                                 Доставка до пункт   1.00 лв.             Безплатно

Над 90.00 лв.                       Такса обработка              няма                 няма
   Доставка до адрес                                       2.00 лв.   2.00 лв.
   Доставка до пункт                                      Безплатно!   Безплатно

# 598
И аз като Елина си го вписвам и когато има налични ми пристига, когато няма  - няма Simple Smile

А за планет спа - ухааа и аз за мъж си мисля и да ви кажа само какви нещица сънувам напоследък ....  Embarassed все хубави Simple Smile

# 599
се радвам, че хванах комплекта на Planet SPA, защото тази серия с минерали от Мъртво море ми е любимата  Heart Eyes Мирише фантастично, както казва дъщеря ми - на мъж  Joy
А за планет спа - ухааа и аз за мъж си мисля и да ви кажа само какви нещица сънувам напоследък ....  Embarassed все хубави Simple Smile

На тоя комплект му се чудех на каква цена да го пусна в продавалника,но след всички тия отзиви май ще си остане за мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт