Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 400
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
И аз днес трябваше да си взема поръчката, но я нямаше... От пощата казаха, че имало проблем с доставката от Румъния  Thinking

# 646
И аз днес съм в очакване на "Кашона". Нямам смс, че няма да дойде, нито инфо на сайта, че ще дойде. От кол-центъра ми казаха, че ако нямам смс ще дойде днес. Но предната кампания една колежка не получи смс и пак не й дойде кашона навреме.

Заради проблемите с плащането в банките на 06.02.2012, поръчките спрени на кредитчек на 07.02 и 08.02. ще се освобождават, стига представителите да не се блокирани или в before collection. Ако някой има въпроси да пита координатора си на ЛС Wink

# 647
На мен са ми изпратили мейл свързан с лошото време и доставките:

http://www.imailer.si/app/imz.php?abc=43975bc2dfc84641a2a8c4d3fe … f0sw8x0jue5c7niyj

И Дунав мост все още е затворен според най-прясната новина, която намерих:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=851050

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 08:22 от jhony

# 648
  • София
Аз я пуснах в неделя вечерта -експресна. На сайта пише, че няма пратка с този номер в системата newsm78
Днес получих СМС от номер 1917 , със съдържание: ??????????????????????09.02????????????????
Моля, тези от вас, които бяха получили СМС-и от Ейвън да сподели дали номера е същия. Да не би на 9-ти да си получа кашона?
LaughingХа, ха такъв смс и аз получих - изобщо не разбрах дали е от Ейвън, реших че проблема ми е в телефона, щото е нов и помислих че не разчита кирилица. От извинителния мейл нищо не разбрах Mr. Green Очакваме включване.

# 649
Пуснах поръчка в последния момент.Изкуши ме червената пайетна чантичка със спиралата.Стори ми се подходяща за 10-11-годишна дама.Доскоро носеше чантета с детски мотиви, но напоследък взе да посяга към моите ,когато се събират класа за празненства.Дано да не свърши и тя  ooooh!.Колието мече светеше червено (ама нали няма такъв светофар ,според центъра  Mr. Green,та не се тревожа много).                         Туиг, този бухльо също е доста впечатляващ    http://www.ebay.com/itm/New-Vintage-Fashion-Owl-Pendant-Necklace … ift-/110740713280   , а  е много по-приемлив като цена.

# 650
  • на североизток от Рая
  Браво, Радецкиsmile3501 Браво, Дуцулеску! smile3501

Поне пращат полезна информация на чакащите представители.
 И това е нещо. Струва си да им благодарим.  Wink

# 651
Имам  вече фактура  Shocked ,чантичката със спиралата е фактурирана ,колието-мече ще ми го съхранят.Много ми е любопитно , в това лошо време и ниски температури ,няма ли опасност продуктите да замръзнат.Аз съм получавала спрей за тяло ,който беше замразен ,нямаше проблем като се размрази. Но ако замръзне един скъп крем например ,според мен после качествата му едва ли ще са същите newsm78.

# 652
Имам  вече фактура  Shocked ,чантичката със спиралата е фактурирана ,колието-мече ще ми го съхранят.Много ми е любопитно , в това лошо време и ниски температури ,няма ли опасност продуктите да замръзнат.Аз съм получавала спрей за тяло ,който беше замразен ,нямаше проблем като се размрази. Но ако замръзне един скъп крем например ,според мен после качествата му едва ли ще са същите newsm78.

Със сигурност никак няма да е добре ако замръзнат продуктите особенно кремовете и лосионите а тяло newsm78 освен да се надяваме да не замръзнат,макар че в този студ всичко може да се очаква.

# 653
Момичета, някой има ли за продажба гривната от Нетна оферта 2 - Ивала от 11,49лв-златистата със синьо-зелени камъни отгоре ? Опитвам се да кача снимка,но не успявам. Какво трябва да направя ?

Благодаря!

# 654
Моите кашони ги взимах от пощата почти веднага след като пристигнат и са леко студени, но не съм имала замръзнали продукти никога. А в склада когато ходихме ни показаха специална климатизация, която целогодишно поддържа една и съща температура. Надали биха си позволили да съсипят продукция за милиони...
В ремаркетата на тировете също не вярвам температурата да пада под 0 градуса.
А на martinidan спрея може би е бил този златистия на SSS, който и при мен е замръзвал в колата и то от не много ниски температури, нищо му няма  Wink

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 10:26 от jhony

# 655
  • Пловдив
Не може ли и на нас да ни поизчакат някой друг ден в повече за плащането на фактурите!!!!
Все пак метереологичната обстановка е еднакво сложна за всички!!!
А ние как стигаме до клиентите, никой не ни пита.... За удължаване на срока за плащане не се обелва и дума в този иначе толкова загрижено звучащ мейл.... А това, че по-късно получихме пратките - никой не се сеща,че трябва да се удължи и срока за плащане на фактурата!!! #2gunfire

# 656
Аз смятам следобед да пускам поръчка, дано да заредят мечето, че щерката го чака за 14.02./подарък от татко и/. Rolling Eyes Питах я, не иска ли ТТА Romantic Voyage, нали има някаква висулка, пък тя ме усети и вика -Ааа, пък ти ще ползваш парфюма, нали? Искам си мечето! Та това е -вече и на детето съм ясна... Joy И да се похваля, имам 5 поръчани от новите аромати, без мое участие. Едната клиентка не иска колието и ще  го заменя с лилав несесер. Така и двете сме доволни. Сега остава и с поръчките всичко да е наред. Praynig Има много време до понеделник -дано да дойдат навреме  подаръците за празника, че иначе малко гадно. След малко прозвънявам и последните клиентки и почвам да смятам, смятам - това влиза, това не влиза, това е до изчерпване да не го смятам /че може да свърши докато ме фактурират/ и т.н. #Crazy ПП Този мейл, който качи Jhony, го получих и аз,  не разбрах за какво ми го пращат, че са съпричастни със семействата ни и суровата зима и дрън-дрън... Така ми прозвуча. 

# 657
И аз имам въпросния мейл, ама не ме грее с нищо. ЧУдя се при тия минусови температури и това малко дете в къщи как да излизам да си платя ейвънските, пък и месечните сметки на семейството не съм платила още... ooooh! Пак ще замислим някоя сложна маневра с мъжа ми, няма начин просто. Peace
НЕ мога да си обиколя клиентите както трябва и не знам дали ще успея да пусна поръчка понеделник , както се надявах. newsm78

# 658
И аз имам мейл от Ейвън, но смс - йок  Crossing Arms Добре че нямам нищо спешно, а и все пак всичко е за приятелки, та няма да има кой да ми мрънка. Пуснах поръчка в понеделник редовна, също като foxgirl, но в сайта на представителя на "Проследяване на поръчката" ми пише "Няма поръчка с такъв номер"  newsm78 Аз я получавам с куриер, не по пощата, така че дори не знам на какъв телефон да звънна да проверя какво е положението. Ще чакам до края на работния ден и ако не дойде - здраве да е!

# 659
Момичето е ново и явно не знае, че няма право да пуска такива предложения във форума.
Не мисля, че го е направила с лоши намерения, но моля, някой, който има повече време, да й драсне едно ЛС да не продължава с тези инициативи, за да не получи БАН и я пратят в принудителна почивка за няколко дена.

Еее, ама няма нужда да ми драсват ЛС. Все пак не съм малоумна, да не мога от първия път да се сетя, че е нещо нередно.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт