Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 379
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Аз й писах ЛС. Ако не видя темата изтрита до утре, ще клюкаря на модератор. Зла съм - с-с-с-с-с......

Споко, веднага писах да я изтрият. Не съм искала по този начин да влезна във форума, ама айде, малко обсъждане няма да навреди. Embarassed

# 661
  • Пловдив
не е ли време за нова тема, за новата кампания на стария Ейвън Thinking

# 662
Аз й писах ЛС. Ако не видя темата изтрита до утре, ще клюкаря на модератор. Зла съм - с-с-с-с-с......

Сигурно е изтрита, щото аз вече не мога да отворя линка прехвърля ме към начална страница Simple Smile

Та какво е пишело, че ми стана любопитно? Simple Smile

Да, изтрита е. Няма място за притеснения. Ще ти кажа какво е пишело. Просто темата беше за комбинирани поръчки. Това е. Не вярвам да няма и други, които не желаят такива. Rolling Eyes
Но,както и да е. Не исках така да влизам във форумчето, но здраве да е.

# 663
А в склада когато ходихме ни показаха специална климатизация, която целогодишно поддържа една и съща температура. Надали биха си позволили да съсипят продукция за милиони...
В ремаркетата на тировете също не вярвам температурата да пада под 0 градуса.
  Wink

Джони, почти съм убедена, че в камионите им не се поддържа определена температура нито през лятото, нито през зимата. В складовете им има със сигурност климатична инсталация, която контролира температурата, но за камионите съм много скептична. А на продуктите влияе както ниската, така и много високата температура. Сега като се замислих (понякога даже мисля  Mr. Green), лятото изхвърлих един крем, който бях ползвала много малко, но започна да мирише на развалено, а си беше в срок на годност. Ако кремчето ми се е пекло в някой камион, може и от това да е, но не съм сигурна.
Хубав ден на всички и дано зимата вече да си ходи  Laughing

# 664
Е,не е първата, на която хрумва подобна идея...
Ама не така явно,де  Wink

Laughing Май да. Но и аз съм си такава. Вра се навсякъде..Било то забранено или не. После си сърбам попарата,де, ама така живота е по-интересен... Laughing Но, за мое съжаление и за щастие на други, няма вече такава тема. Реагирах навреме, надявам се.
 И накрая излезнах истински "пич"....хихих  newsm44 dance

Май, наистина не влезнах, както трябва в темата (т.е. нормално)

# 665
  • о`майна лунна нощ е
Сутринта едно семейство ми се хилеше здраво като им казах, че лопатата е най-добрият приятел на човека. Обаче си откопах двора на кантората и се паркирах със замах. Но определено изпитвам сериозна доза притеснение от предстоящото прибиране, най-вече в частта му вкарай колата в гаража или маневрирай около него. ooooh! Комшиите са се зарили здраво, а тези, които все пак успяха/са успели да излезнат с колите сутринта, подозирам какво чудо ще наорат пред моя гараж после, защото точно там се явява обръщалото на двата входа.

Приключвайки тирадата "тегобите на ТуиГ с колата му", прескачам в темата за затворените за тирове пътища с доставката. АПИ е забранило движението на товарни камиони над 10 тона за цялата страна. Как изобщо ще доставят продуктите, дори да минат границата? Колкото до минусовите температури - много силно се съмнявам, че тировете са термоизолирани. В ремаркетата си е минус като стой та гледай.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 14:59 от `ТуиГ

# 666
Ей сега получих смс, че поръчката ми направена в неделя ще пристигне утре.

# 667
И аз току що получих смс, че поръчката ми ще дойде на 9-ти... а трябваше да е тук вчера  Sad

# 668
Притеснена съм вече- ни фактура,ни нищо .....от вчера 15,45 ч, та досега - нищо! Не искам да се кича с чужди поръчки на бижута като наказание,че не съм ги доставила до 13-14 февруари. ooooh! Crossing Arms
Знам, че има много бедтващи хора, особено по малките градове и забутаните селца- забравени от Бога. Моля се за тях, но се моля и за тировете - да се движат, че да се приключва с тази кампания.

Иначе моята първокласничка е мн.доволна от извънредните неучебни дни-лежи и гледа филмчета по цял ден, голям пашалък.Само дето после ще има яко форсиране на учебния процес.

ПП: Има ли някакъв шанс и желание изобщо от страна на Ейвън да направят склад с продукти тук,в България!? Защо от таз пуста Румъния, дето е по-зле и от нас като климат, ще идват тез пратки. Толкова ли сме незначителни като пазар, че да нямаме склад тук !?

ПП N2: Имам фактура вече, но още не е достъпна за разглеждане.Значи все пак ще има доставка.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 12:16 от ФЕЯТА

# 669
Сутринта едно семейство ми се хилеше здраво като им казах, че лопатата е най-добрият приятел на човека. Обаче си откопах двора на кантората и се паркирах със замах. Но определено изпитвам сериозна доза притеснение от предстоящото прибиране, най-вече в частта му вкарай колата в гаража или маневрирай около него. ooooh! Комшиите са се зарили здраво, а тези, които все пак успяха/са успели да излезнат с колите сутринта, подозирам какво чудо ще наорат пред моя гараж после, защото точно там се явява обръщалото на двата входа.

Приключвайки тирата "тегобите на ТуиГ с колата му", прескачам в темата за затворените за тирове пътища с доставката. АПИ е забранило движението на товарни камиони над 10 тона за цялата страна. Как изобщо ще доставят продуктите, дори да минат границата? Колкото до минусовите температури - много силно се съмнявам, че тировете са термоизолирани. В ремаркетата си е минус като стой та гледай.

Всъщност, не само с доставките на Avon през Румъния са забавени. Тъй като поръчвам и други неща от Англия, и двете транспортни фирми, чрез които ги поръчвам са или с отменени курсове, или със сериозно забавяне. И така си чакам поръчки, които са чак от 24-ти януари. Така че, не само Avon забавят. Просто обстановката е критична. Дано само хората в тези райони са добре. А курсовете рано или късно ще дойдат.

# 670
  • о`майна лунна нощ е
Феята, защото България отдавна отказа инвеститорите от наливането на пари в бездънна дупка без възвръщаемост. Всичко е политика и търговия. И двете зависят едно от друго взаимно. Като не осигуряваш благоприятна среда за развитие на търговията, естествено фирмите се пренасочват като производство, дистрибуция, склад .... към по-гостоприемни страни. И така вместо да се връщат данъци, осигуровки и да се създават работни места тук, се прави склад в Румъния.
БГ твърде успешно съсипва и малкото си работещи предприятия от малкия и среден бизнес с български собственици, работници и т.н., като не само не им въвежда облекчения, за да оцелеят, но и прави всичко възможно да ги прати в несъстоятелност заривайки ги с всевъзможни актове и трупане на публични задължения. Само за миналата година сме обявили 5 фирми в такава, работещи /вече не/. До тук. Какво остава за чужда компания, която решава да стъпи на пазара, да оцелее на фона на това и да вземе да трупа печалби?! Тук някъде следва смях през зъби.
Сами си правите изводите защо тогава Ейвън /и не само тази компания/ не инвестира в БГ. Защо висшите ни етажи са чужденци, защо ни понижават самостоятелността и все сме под шапката на поредното обединение и/или преструктуриране и т.н.
Говоря твърде обобщено, но със сигурност вярно.

# 671
Не знам дали тук е мястото дами, но искам тъй като днес е ден на Национален траур, заради загиналите български граждани при наводнението в с. Бисер, да бъдем съпричастни и да помогнем по един или друг начин. Тук със сигурност няма да слагам номер на който се изпращат СМС-и (както съм тръгнала,да не взема да направя гаф пак...), но ако някои от Вас  са заинтересовани, могат да открият този номер или в Страницата на Социално подпомагане, или да пише на ЛС. А ако не е проблем да бъде написан тук във форума, ще го напиша. Мисля, че и в друг форум е посочен този номер, така че не вярвам да има проблем да се напише.  Малка частица от всеки, но с повече активност, може да се помогне.

Това са неща, които за съжаление могат да се случат на всеки.  smile3518
Нека Бог да пази всеки в България! 

# 672
Всъщност, ето я темата, която е специално направена за това.
Нека да помогнем.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=639209.msg21038879#msg21038879

# 673
Добре дошла ДИди! И да знаеш понякога появата със скандал е сигурен начин , че ще те запомнят Wink

# 674
  • София
Оф, момичета тея от Ейвън пак ми развалиха деня.  #2gunfire
Сигурно сте го обсъждали, но нямам време сега да изчета темата... става въпрос за заменената чантичка от комплекта със спиралата. Сега си видях фактурата и от там разбрах, че има пак нещо гнило. Обадих се в кол центъра, имало съобщение на сайта. Влизам сега да видя, ама е обновен и не мога да видя инфо за К2. Може ли някой да постне за коя червена чантичка става въпрос?  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт