Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 348
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Ами каква трябва да ми е реакцията?Да се ядосвам и притеснявам ли?Безсмислено ми е.Аз съм сравнително пресен пресен представител до сега не ми се е случвало подобно нещо.Но клиентката като няма грам сиво вещество какво да се прави.Тия кремове ги поръчва за себе си.разбирам да е за подарък да е проблем че ще закъснеят.Ама при положение че са за лично ползване....А и ако не ги вземе тя ще намеря къде да ги пласирам.

Хора всякакви.За това и имам малки поръчки защото предлагам каталози на тесен кръг от познати и приятелки.И този път се излъгах да дам каталог на една почти непозната и ето какво ми сервира.Ще видим как ще се развият нещата.

Сега да видим ще ми приспаднат ли 8те лева още т 1ви каталог бях поръчала едни душгелове ,които не пристигнаха нито тогава нито в следващата поръчка и само дето ми взеха парите.Говорих с координаторката ми беше забравила да пусне някаква молба ли какво е там за приспадане на сумата.Та уж ми обеща че сега за кат.3 ще се оправят нещата.Не съм за 8лв но някак си е некоректно ние да плащаме ей така за тоз дето ду.а . Тази вечер не успях да гледам новините заради децата.Та утре да видим какво се случва с дунав мост.

ПП За гела за лице на Планет Спа.И на мен ми пощипва тук там но си ми харесва действието му.Имам още един и се чудя дали да го подаря на някоя от редовните клиентки или да запазя за себе си  Mr. Green

Уж нямаше да поръчвам нищо за себе си ама от новия аромат в последния момент поръчах.Не че е нещо особенно но защо пък да не си го взема  Joy

# 706
Astila, връщай парфюма на Ейвън , не може да не приемат рекламацията ти! Не са изпълнили задължението си към теб, затова и ти имаш право на връщане на непълен комплект. Не се ядосвай. Какъв е парфюмът? 

# 707
Моят кашон е в централната от 15 h, но ми писаха СМС утре да го търся. В неделя пусната - експресна Peace
Аз също харесах чантата с картата на света, много й се чудя newsm78 Сестра ми казва, че е виждала такива в Пловдив, били на същата цена. Който я има вече нека да сподели дали я харесва? Praynig

# 708
Интересно, къде в Пловдив? И аз си мислих, че ще има и по магазините нещо подобно, ама в този студ не ми се обикаля. Наскоро имаше предаване, показваха чанти все едно облепени с вестници или други хартии, пак така шарени, казаха, че много се купували. Пуснах поръчката, свети в червено колие с мече. Нали нямало червено? newsm78 Другите продукти си бяха в зелено/което не е гаранция де/.

# 709
Спокойно,момичета, отвориха Дунав мост, но пропускат по малко и често спират. Даже и пътищата около Русе ги разчистиха вече и пуснаха движението.

# 710
Ако не сте виждали часовника с бухал, ето го:

Не е лош Peace

# 711
Спокойно,момичета, отвориха Дунав мост, но пропускат по малко и често спират. Даже и пътищата около Русе ги разчистиха вече и пуснаха движението.

Благодарим ти за инфото  Hug Hug Hug
Ако ме фактурират утре в понеделник ли ще пристигнат нещата ако всичко е наред с пътищата де или в събота:?

# 712
Ако не сте виждали часовника с бухал, ето го:

Не е лош Peace

Лично на мен мно-о-о-ого ми харесва Simple Smile
Благодаря за фотото

# 713
О,бухалите са хубави/часовник,колие,обици/,но не за дълго.Имайки предвид опита ми със златисти часовници - колиета  от Ейвън-почерняването е много скоро. Имам часовник Гуен,от СИП лятото го взех, е....на петна,като окислено е целият.

# 714
as-g , в подлеза на Централната гара, чантата била светло кафява, а не бяла като на Ейвън. Не знам дали ще я има още обаче, тъй като тя я е гледала преди няколко месеца Rolling Eyes

# 715
Здравейте! Сега виждам, че има такава тема и с удоволствие се включвам. Отскоро съм представител и с удоволствие се занимавам с това. Вече имамедна изкарана цяла кампания - 02. Събрала съм поръчки за 03 и ще ги давам утре-вдругиден.

# 716
ssita Добре дошла  Hug

Добро утро,как сте днес?

Аз ще чакам да ме фактурират да видя какво ще излезе накрая  Laughing

# 717
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте, може би не бива да пиша точно тук, т.к. съм "недействащ представител" Simple Smile Но имам един въпрос. Първо ще разкажа случката и тогава ще питам Simple Smile

Та, поръчах си такъв балсам, в нюанс red. Купувала съм си и преди, затова го взимам и сега, т.е имам представа какъв трябва да е цветът, виждала съм и другите нюанси и имам някаква база за сравнение. Проблемът е, че балсамът, който пристигна е в розовия нюанс. На етикета отдолу си пише "ред", но самия балсам е със светло розов цвят, точно като на картинката в каталога.
Въпросът ми е дали има някаква промяна в балсама или са объркали етикетчето или нещо друго при пакетирането?  Rolling Eyes
Не, че няма да си го използвам, де, и този цвят ми стои ОК, но не ми дава мира аз ли съм се объркала, че трябва да е друг цвета, или те са объркали  newsm78

Извинете ме за дългия пост Simple Smile

# 718
здравейте, въпросче към координаторите, от къде трябва да видя индивидуалното ниво на брутни продажби, което ми искат за 3-4 кампания?

# 719
Ssita, добре дошла и успех! Peace  Deni_val, мерси! Hug Точно там си мислих да ходя, защото има много магазини за чанти и ми е близо.  Брутните продажби ги гледам във фактурата или в сайта на представителите. За К3 и К4 можеш да  ги видиш и като си провериш баланса, в сайта. Отразяват се плащанията и лесно може за двете кампании да ги сметнеш.

Общи условия

Активация на акаунт