През АВГУСТ радостта ще е голяма, защото бебче расте в коремчето на мама

• 29 040
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
За хрема аз съм взимала Коризалия или нещо такова - хомеопатично и си пиеше по някакво схема през два часа в началото ударно и ми помогна и напоено памуче с мастика и дишаш през него.

Я да ви питам като сте на тема покупки мислите ли да купувате сребърна лъжица с която да захранвате? То това май не е съвсем суеверие, а по скоро мода, но идеята е като се захрани със сребърната лъжице да расте в "охолство".

Килограмите и мен ме притесняват и ми се струва, че ще ми проличи рано-рано то добре, че е по студено сега и от многото дрехи не се забелязва иначе незнам какво щях да обяснявам докато пазя тайната, но пък от друга страна не мисля да се ограничавам в яденето, а и съм привърженик на шопската максиме "кое му требе, оно си сака", така че щом ми се яде значи ми е необходимо Mr. Green пък ще го мисля като дойде време за сваляне.

# 616
  • София
Не знам има ли друга кукувица като мен, но аз лично не мога да се пазя от оргазмите. Та се успокоявам, че природата си знае работата.  Wink

О със сигурност не си само ти, ставаме поне две Embarassed

# 617
baseinik, това спрейче ми е интерсно- кажи как се казва. Витамини си набавям с ядене на мноооогооо плодове- не мисля да пия допълнителни.
Гунди - ето линк към спрейчето : http://apteka.framar.bg/30062989/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE% … %BE#axzz1kqF441Ty
За нослето -когато бях с високата температура и гнойна ангина ми изписаха ЕУФОРБИУМ назален спрей и коризалия.
Но почерпих много добри идеи от д-р Михайлов- ето тук : http://mama.btv.bg/index.php?l=1&p=21
за болно гърло и нослето.

Пожелавам скорошно оздравяване  Hug  bouquet и много да се пазите от студа и ледените пързалки вън!
Благодаря Ви за отзивите за витаминчетата на вскички мами Hug

# 618
След като се събудих и Ви прочетох ..... кооолкооо много сте изписали за секса, си плюх в пазвата  и тръшнах мъжо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Чувствам се прекрасно и нямам нито болежки нито течежки  Praynig благодаря Ви че ми дадохте кураж Hug Hug Hug

Joy Joy Joy
Аз пък затова не писах известно време Mr. Green Вече беше започнало да ми се струва, че съм заченала непорочно Joy

Минахме ФМ в петък. Вече сме цели 8 см. от глава до дупе, всичко на мястото, даже май и пишле hahaha, но не са напълно сигурни и ми казаха да не се настройвам все още. Сега си чакам БХС-то, но с него или без него, май сигурно ще правя амнио заради възрастта.

# 619
Добро утро, мамета!
Аз имам един тъп въпрос ама ми е любопитно и не мога да се въздържа - Какво пречи утрогестана и други такива на секса или обратното? Простете невежеството ми Blush

Не пречи да правиш секс, просто неусвоеният Утрогестан изтича, а и при мен предизвика освен нормалните течове и едно много обилно безцветно течение, което прави картинката още по-красива Laughing

А по повод мъжете и въздържанието - хайде сега, ако една жена иска да достави удоволствие на мъжа си, все ще намери начин Wink Моят обаче търпи геройски лишенията, но той си е войник по професия все пак, не му е позволено да мрънка Mr. Green

При мен картинката с кръвното налягане става интересна - с всеки ден все по-ниско Confused Ето, сега го мерих и вече е 110/69 - знам, че не е проблем ниското кръвно, а високото (заради риска от прееклампсия), обаче се чувствам като парцал просто. Мисля да пийна малко кола (не съм пила от месеци, а преди бях пристрастена) да се съживя малко, че това вече на нищо не прилича.

MaryJane, радвам се на хубавите резултати от ФМ Hug

# 620
Софиааа, това с килограмите и мен ме притеснява, струва ми се, че тази бременност ще се дебелее  Tired Не ми се яде повече от нормално, но знаеш ли, не се ограничавам. Казала съм си, че ще ги свалям после, сега е важно аз и бебо да се чувстваме добре, пък като излезе и хукна по задачите с отглеждането и недоспиването, ще ги смъкна  Simple Smile
И аз съм така Simple Smile Първия път качих 16кг, като си върнах моите си килограми чак след две години. Сега съм предупредила мъжо да свиква, че няма да съм фиданка за известно време  Blush

Шехина хубаво е да пиеш много течности  Hug Може и нещо сладичко да хапнеш. Дано се нормализира кръвното ти Simple Smile

casablanka, искрено се посмях на поста ти  Hug

# 621
  • София - град

Не пречи да правиш секс, просто неусвоеният Утрогестан изтича, а и при мен предизвика освен нормалните течове и едно много обилно безцветно течение, което прави картинката още по-красива Laughing

Peace Точно! При мен също го има обилното безцветно течение! Не мога да си представя как ще правя секс, като съм цялата бяла.... ooooh!

# 622
Здравейте, момичета, кажете ми нещо за нос, гърлото ще овладея, но много кихам и дори през нощта се събудих с хрема и леко запушен нос. Усещам, че постоянно ми се стича нещо на носоглътката, пия чайове с мед, лимони, коластра, а в носа капя едни капки с портокалово и лимоново масло, но не ми минава вече 3 дни... Лесно се разболявам и не искам да се задълбочат нещата.   bouquet
Клеева тинктура, но си я разреди с водичка, че иначе е зверска, аз съм слагала и така при адски запушен нос- след два часа беше отпушен и всичко беше ок. И да знаеш, че лимон в топло- няма никакво витамин Ц- изчезва при висока температура. Wink
Червената Соня, абсолютно същия случай съм и аз - качих 17, върнах си ги след дълго време и огромна борба с едни 6 кила. Ама сега си мисля, че ще се справя по- бързо- вече си имам начини Wink

# 623
си плюх в пазвата  и тръшнах мъжо  Mr. Green

Joy Joy Joy

И аз съм гобленарка  Blush Доста ушити имам, едно парижко кафе, дъждовен пейзаж, брезички, момини сълзи, запустяла воденица и други разни  Simple Smile Сега се боря с едни големи магнолии   Crazy

За жълтата преса са стари рабори, ето малка част  Simple Smile

Диди, наистина във водораслите има повече протеини, много са полезни  Peace

На мен и на Криско Коризалия, Низита, Осцилококцинум и всякаквите подобни - нулев ефект.  Rolling Eyes

Маги, аз не страдам от никакви гупави суеверия, това не е редно според мен в 21-ви век и са пълни щуротии, така че лъжици, хвърляне на пъпове, непазаруване преди раждане и т.н. и т.н. за мен са пълни глупости  Peace

Мери Джейн, браво за хубавите новини,  Hug да ти слагам ли синьо щъркелче или не още?  Mr. Green

Шех, може количка, другото, което много помага е солен айрян  Simple Smile Лимоновото кремче и аз бих си го купила, наистина е много хубаво.  Peace

# 624
Не знам, Блонди, да не стане сложи-махни Mr. Green А ако се окажат прави, ще повярвам и в интуицията си! Както казва една приятелка: става ли ти лошо, момче ще е! Още не са излязли от утробата и вече ни измъчват. Joy

Мерси, Шехи, на всички вас пожелавам хубави новини! Има ли някой да си е взел апаратчето за тоновете?

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 14:15 от MaryJane

# 625
Покрай гоблените на Блонди се сетих, че декември преди да ме изпишат от болницата заради отлепване, едната акушерка ми каза никакъв секс поне до края на 3-я и при въпроса ми какво ще правя, тя каза- ще шиеш гоблени  Wink Mr. Green Иии издържахме 1 седмица  Blush В която нямах кървене и се чувствах добре. На следващия ден малко повече почивка и всичко е ок. И аз си слагах утрогестан, но след акта  Wink С каката бях цяла бременност на лекарства заради контракции, но не сме спирали  Naughty Съкращава се малко времето, изключват се някои пози, при които проникването е по-голямо и всичко е наред  Wink Задоволяването на мъжа без аз да съм включена физически ми е невъзможно  Blush А съм го бутнала, а съм му скочила  Mr. Green

# 626
  • Обетованата земя
Охооо, Блонди, тук стана горещо, дай още малко инфо  Mr. Green Истина ли е клюката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Осцилококцинум не помага и на синът ми, обаче от други хомеопатични определено съм доволна  Peace
 За сребърната лъжичка също за пръв път чувам, много интересни суеверия знаете Simple Smile. Но мисля, че храненето в началото е хубаво да бъде със специални бебешки пластмасови лъжички за възрастта  Peace Металните -поне след годинката, според мен.

# 627
  • София
baseinik, имам спрей Еуфорбиум, слагала съм на сина ми, но не знам дали дава резултат. Hug
gundie, мерси, ще взема да пробвам и с клеева. Hug

П.С. ООООО, имаме си бивше гадже на Слави Трифонов ли?  Wink

# 628
Има ли някой да си е взел апаратчето за тоновете?

Аз почти го купих и се спрях. Замислих се дали ми трябва наистина? В смисъл да не стане после така, че непрекъснато да слухтя тупка ли, не тупка ли и да психясам повече, отколкото да ми носи удоволствие  Thinking

С Криско не ми е станало един път лошо, пък на - момче е  Simple Smile Мисля, че с момче повече се разхубавяваме, заради хормоните, че са други. С момиче май се пълнее повечко, излизат пъпки  Twisted Evil И се прави секс  Mr. Green С момче сме по-стегнати, по не ни избива на секс и няма пъпки  hahaha

# 629
  • София
Както казах това за сребърната лъжица не съм сигурна дали е суеверие и затова го споделих, но щом никой не е чувал за такова животно, то явно наистина е някаква мода. На мен ми го каза една приятелка в контекста на съвсем друг разговор, нямащ нищо общо с моята бременност или със суеверия.

За водораслите аз лично съм доста скептично настроена, имайки предвид каква гняс се излива из моретат и океаните. Аз засега залагам само на витимините от плодове и зеленчуци. Моето мнение е, че всяко нещо от което се нуждае организма може да се набави по естествен начин.

П.С. Мерси за разясненията около утрогестана  Peace

И сега се връщам да чета за жълтата преса, че нещо съм го минала по диагонал и сега се чудя за какво иде реч Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт