През АВГУСТ радостта ще е голяма, защото бебче расте в коремчето на мама

• 29 037
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
а то, ако е заради оргазмите този секс.. аз откакто съм бременна поне 10 пъти съм мастурбирала  Laughing Laughing пък нищо си ми няма  Laughing Laughing ама аз съм си такава, ако не си задоволя нуждите ставам  Twisted Evil Twisted Evil абе явно са глупости това със секса, знам ли... то може бебето да му е било писано да се загуби и предишния ден да сте правили секс и да го отдадете на това  newsm78 щом мама е щастлива не вярвам да влияе зле на бебо  Twisted Evil Twisted Evil
а този утрогестан не знам какво ви пречи нали не сте целодневно с него? ако го слагате сутрин то ще си тече до някое време ще си вземете душ, и преди да си сложите вечерта ще правите секс  Twisted Evil знам ли, аз поне си го представям като свещичките, които аз си бутам като имам гъбички и не виждам какво пречат  newsm78 аз просто нямам желание сега  Shocked
леле колко сладко бебчее  Hug браво на тези мами, които могат да плетат, аз никога не съм се пробвала, ама да ви кажа една тайна не мога да шия  Laughing Laughing не ми се смейте, от малко отказвах  да се науча и, ако хвана да шия нещо все едно сляп човек го е шил  Laughing Laughing само шарана и пилето мн добре си ги зашивам  Laughing Laughing

# 631
  • София - град
Аз Утрогестана го слагам 3 път на ден по 2 таблетки , невъзможно е изчистването за няколко часа, просто невъзможно. Не е като свещичка а сферичка, защото може да се приема и през устата.

# 632
Там е работата, Beauty, че утрогестанът аз примерно го слагам 3 пъти по 2 капсули - сутрин, обед и вечер, т.е. Ами то чисто време не остава Laughing, пък и наистина безцветното течение вече е върхът на сладоледа Wink Ама какво да се прави - аз и без това не искам да рискувам със секса, така че си кротувам Wink

Момичета, благодаря ви за съветите за кръвното ми - ще пробвам и течностите, и айряна - а дано ми просветне Wink

Иначе за гоблените - направо ви се възхищавам на уменията и най-вече на търпението! Свекърва ми е маниачка на тема гоблени и постоянно ми показва разни красоти, наистина възхитително, обаче не е за моя темперамент изобщо Wink Или по-скоро не ми е страст, защото като се замисля - аз пък съм маниачка на тема пъзели и при тях изобщо не се нервирам, с кеф си ги редя. Да се похваля и аз Mr. Green - Алфонс Муха - 4 сезони (3000 части), Flaming June (1000 части), Joadoor African Girl (1000 части), French tastes (1000 части), имам и няколко други и това е засега. Напоследък обаче хич не съм редила - не мога да си намеря свободна маса, а и го има след това трудният момент с лепенето на пъзелите, рамкирането и поставянето на подходящо място, а вече няма къде. Май ще почна да редя основно за подарък на близки хора и много ми се струва, че по време на бременността ще си поотупам от праха позабравеното хоби Wink

А по повод клюките около Блонди, аз пък съм в час, ама то сигурно, защото съм от 100 години във форума Mr. Green

# 633
  • Варна
magi_g, аз лично мисля, че това със сребърната лъжичка няма нищо общо със суеверията, както според мен лековитите свойства на светената вода нямат кой знае колко общо с вярата. Всичко се дължи на свойствата на среброто/сребърната вода, които са силно средство срещу вредните микроорганизми. Чрез сребърната вода моето семейство успешно се предпазва от вируси и се лекуваме от различни кожни раздразнения и ранички.
Всеки, който се интересува, може да намери изобилие от информация за това, а ето един линк с доста сбита такава - http://www.myfelicitas.com/parent/bebe/bebe-kato-tzyalo/738-zahr … rebarna-lazhichka  newsm51

# 634
  • Обетованата земя
Да, от тази гледна точка е така, и ние вкъщи ползваме сребърна вода  Peace Но Маги беше споменала връзката на сребърната лъжичка с охолство на по-късен етап, което си е вече суеверие, но и в суеверията има нещо симпатично, стига да не се стига до крайности .  Grinning

# 635
ясно, простете момичета, не знаех  Laughing Laughing ама то си е до човек, ако не ти се рискува недей, ако не ти се прави (като мен в момента) недей, мъжете пък, ако с това имат проблем не ги виждам за в бъдеще  Laughing Laughing

# 636
  • София
Да, от тази гледна точка е така, и ние вкъщи ползваме сребърна вода  Peace Но Маги беше споменала връзката на сребърната лъжичка с охолство на по-късен етап, което си е вече суеверие, но и в суеверията има нещо симпатично, стига да не се стига до крайности .  Grinning
То е малко преиначено и се е превърнало явно в суеверие, което не бях чувала. По-скоро идеята е действително от предпазване, тъй като сребърните прибори и посуда не задържат бактериии. А и си е друго да кажеш, че са те захранили със сребърна лъжица  Laughing

# 637
Шех, много са красиви пъзелите, особено негърката много ми хареса, изящен е. И аз съм им голям фен. Имам в София един Мон Мартр от 4000 части, страхотен е, виси в мойта стая. Тук бях започнала един с 5000 части, Ню Йорк, обаче беше наполовина нареден и се наложи да се местим и го развалих и оттогава не ми е дошла музата пак да го започна  Grinning А и аз обичам да ги редя на земята, а с корем да се свивам долу хич не става, а толкова голяма маса нямам  Simple Smile

Бюти, правете си секс и не се притеснявай  Hug

# 638
  • София
А и си е друго да кажеш, че са те захранили със сребърна лъжица  Laughing
Именно Simple Smile И аз като ми го казаха това се замислих дали няма да е добре да разказвам след време как детето ми е захранено със сребърна лъжица Mr. Green

# 639
Мисля, че с момче повече се разхубавяваме, заради хормоните, че са други. С момиче май се пълнее повечко, излизат пъпки  Twisted Evil И се прави секс  Mr. Green С момче сме по-стегнати, по не ни избива на секс и няма пъпки  hahaha
Тук при мен е на 100% обратно с първата бременност. Бях се опъпчила нечовешки и кожната, при която ходих ми каза "Ще имаш момиче'. Ама нъц!  hahaha Пък и секс си правих до последния ден... Сега съм със същите симптоми  Wink

Гунди, кажи си тайните с отслабването, моля Simple Smile

Пъзелите и на мен са ми слабост Simple Smile Малко позанемарих нещата, от както се роди синът ми, но пък виждам, че той е наследил моята страст и сега редим заедно. Вярно, не са по 1000 части, но пък е забавно с детето  Heart Eyes

# 640
Tralala, мен също ме боли глава. От три дни така ставам, така и лягам. Във вторник съм на преглед и ще попитам от какво може да е и какво мога да пия. Засега пробвах с един парацетамол, защото не издържах едната вечер, но нямаше никакъв ефект Sad

За секса на мен изрично ми забраниха, тъй като имам киста 6 см и док каза, че единственото което не трябва да се случва е да се спука, така че да внимавам със спорт, носене на тежко и секс...

Хубава седмица не всички  Hug

# 641
Ами те са прости правила, които започнах да спазвам преди близо две години и веднага имаше ефект- едното нещо е : пиене на много вода, аз съм ниска и 50 килца пия поне 1,5 л. И да ти кажа имаше мигновен ефект- свалих 3-4 кг за отрицателно време (преди това, освен като бях бременна по малко не пиех почти никаква вода). Освен това се храня уж здравословно, избягвам разни сладкиши- което ми е сравнително лесно, понеже не съм голям фен- переодично с мъжът ми хапваме шоколад, но гледаме да е черен...е правя много хубави торти, но почти винаги гледам да не ям от тях. Освен това на последък открих разделното хранене- още не знам какъв е от него ефекта. И това, което ми върши най- добра работа е едно пречистване с което за 3 дни могат да се смъкнят няколко кг. Въпроса е ,че при мен винаги е имало проблем с наистина няколко кг.  После ще споделяме коя как се бори, ако се сетя за др. ще споделя, но определено от както открих пречистването съм многоооо доволна, дори не мога да кажа колко кг бях като забременях,че малко преди това се пречиствах и бях смъкнала 2-3 килца  Laughing

Отивам на театър  newsm44 newsm44

# 642
Здравейте  Hug
Пъзели и гоблени не са за мен, изнервям се, както и от плетене и кръстословици  Laughing Иначе са много красиви.
За секса - с втората бременност го изцедих моя мъж от всякъде  Laughing За сега още нямам желание, е, не сме се и спрели напълно, но ми става и лошо, като поотмине ще видим.
И двата пъти съм нямала пъпки, качвах по 20-тина кг, и двете са момичета.

# 643
  • София
А и си е друго да кажеш, че са те захранили със сребърна лъжица  Laughing
Именно Simple Smile И аз като ми го казаха това се замислих дали няма да е добре да разказвам след време как детето ми е захранено със сребърна лъжица Mr. Green
Ние взехме на племенника ми сребърна лъжичка за прощъпулника като подарък, гравирахме му името и стана много сладка. Живот и здраве, ще искам и аз да имам поне за второто ми дете.  Simple Smile

Сега ме подсетихте за ръкоделия и за забравения ми гоблен... По принцип обичам много да си майсторя нещо, а отдавна ми се искаше да науча някои по-завъртяни плетки. Софи, много ти благодаря, че ме подсети за това!  Hug

# 644
Привет и от мен!
Добре дошли на новите мамчета-леко бременеене Hug
Да се изкажа по темите-захранването със сребърна лъжичка идва от факта,че сме във високосна година ,в която среброто е "на почит".Обичаят е кръстникът да подари лъжичката на детето.Това знам аз по въпроса.
За пелените-с дъщеричката ползвах Либеро.Пробвах почти всички марки на пазара и тези ми се сториха най-качествени.При едно гостуване с нея в Германия купувахме от тамошния "Лидъл".Не знам обаче дали можем да говорим за еднакво качество на пампите в немския и българският магазин.
За да не качите много килограми трябва да се пие мнооого вода-точно както gundie е писала.Хапва ти се нещо-пий чаша вода преди ядене.Пак ти се хапва-залъжи глада с плод,салата-нещо нискокалорично.И така докато не можеш вече да се удържиш Mr. GreenНадявам се да успея да се контролирам-мин.бременност качих 16 кг,но и аз като Сончето и gundie бая време се мъчих да ги сваля Crazy
Браво на Блонди и Шехина за красотите ,които сътворяват.Като направих спонтанния аборт ми казаха да се науча да плета,щото сигурно при следващата бременност ще ми се наложи да си полежа-да имам кво да правя в леглото Mr. GreenИмам изплетени вече цели 3 шала  Laughing
Все забравям да питам-при някой прояви ли се вече кървенето на венците?При мен започна ConfusedМия се сега с Пародонтакс-освен че е много гадна на вкус ,не виждам нещо да ми помага.Предполагам някаква подходяща вода за уста трябва да си намеря,ужасен е този проблем-и миналият път не ме подмина Tired

Общи условия

Активация на акаунт