През АВГУСТ радостта ще е голяма, защото бебче расте в коремчето на мама

• 29 036
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
 Здравейте и от мен Simple Smile

danip за кървенето на венците моята зъболекарка препоръча следното - взимаш си от аптеката едно шише кислородна вода и обикновена вода за уста. На всяка капачка вода за уста която ползваш доливаш обратно капачка кислородна вода -пробвахме на мъжо и имаше ефект Simple Smile Само не помня колко процента беше кислородната вода но предполагам че и в аптеката могат да ти кажат Simple Smile

# 646
Lyubeto_88 ,ще се пробва,благодаря HugТрябва да звънна и аз на мойта зъболекарка да се изкаже по въпроса.

# 647
  • Пловдив
Аз също имам проблем с кървящи венци Sad, използвам паста за зъби Артродонт, препоръча ми я заболекарката, но и аз не виждам кой знае какво подобрение. Ако някой знае ефикасно средство за кървящи венци, нека сподели  Simple Smile

# 648
Да се включа и аз по темичките   Embarassed колкото мога да съм полезна.

Страхотни творби имате мами:) Пъзелите и на мен са ми любими, само много търпение се изисква. С мъжа ми понаредихме 6-7 докато бяхме на квартира.Но не пропуснахме да ентусиазираме и моите родители. Беше голяма надпревара  Whistling Сега се досещам че имам да довършвам един големичък с Исус разпрант на кръста на Дали / поредната репродукция/. Определено търпението си струва  Peace

За венците да споделя на мен ми помагаше Елудрил -вода за уста.
Дано съм била полезна  Hug

# 649
Червената Соня, абсолютно същия случай съм и аз - качих 17, върнах си ги след дълго време и огромна борба с едни 6 кила. Ама сега си мисля, че ще се справя по- бързо- вече си имам начини ;-
[/quote]

Издай тайната:) - Извинявай, сега видях ,че си споделеила тайнатаbaseinik, имам спрей Еуфорбиум, НЕ помага

И тук май еднозначност няма:) Аз първия път с момиче, а няма да ви казвам около 4-5 месец колко бях разгонена....и освен това 1 пъпка нямах;)

сребърната лъжица - Аз мисля, че определено преди да навърши годинка, не е добре с метална лъжица...най-добре са си бебешките, пластмасовките

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 22:06 от bg_trinity

# 650
  • София

Казабланке, скъпа, не си най-дърта. И която е да е тя (а ние доста се преброихме в тази тема на преклонна възраст (Диони, тихо!!!! Знам!!!!)

Joy Joy Joy

Иначе за стриите, секса и това, че сме "рискови" съм съгласна   Peace  Peace Peace

# 651
Навън е кучи студ майчета. Който ходи на работа да се облича дебело, а относно настинките аз превантивно пия по две таблетки витамин С на ден и да не кажа голяма дума се спасявам за сега. За настиналите лимон с мед, но лимона са е нарязан с кората /помага и за температура/, в краен случай може и парацетамол. Успешна седмица от мен:)))

# 652
Здравейте,сладурки:)
На всички болнички- да оздравявате бързо, на новите мами-добре дошли Hug
Baseinik-с предишната бременост пих витамини-О,мами и бях много доволна.
Beauty-ние си правихме секс до последно и ако не сте в някоя рискова група, не мисля, че е проблем..Но този път направо не ми се помисля, такова повръщане падна този уикенд, че едвам станах от леглото да дойда днес на работа.  ooooh!
И преди, и сега се мажа с Мама Дона на Чико, много съм доволна Heart Eyes
Блонди- ще ми пратиш ли и на мен парола и адрес на албумите?
Цункам ви и ви пращам на всички много топли прегръдки:)

# 653
Добро утро и от мен!

Аз мисля, че това със сребърната лъжица идва от израза на английски "Born with a silver spoon in mouth", ама не съм много сигурна.

Относно секса въобще не съм се и замисляла, че може да навреди с нещо. Правим си го както и преди, без притеснения, само че вече нещо хич нямам желание, ама мъжо като поиска, не му отказвъм, пък и той знае как да ме настрои  Grinning.

За стриите с предната бременност се мазах с едно кремче на Дева против стрии, ама на гърдите ми хич не им помогна, целите са в стрии, а на корема ми няма нищо. Така че този път корема си го мажа с обикновен лосион за тяло, а гърдите с лосиона на Икаров, да видим какво ще стане.

# 654
  • Пловдив
Бързам да се похваля,че днес след прегледа вече не се вижда отлепяне на сакчето GrinningУтрогестана ще го продължавам до 16 г.с.Взаха ми секрет,цитонамазка,кръв и урина и сега  тази седмица ще ми предстои и БХС.Бебчо върви около 5-6 дена по-големичко,но явно от овулацията идва разминаването...За венците с предишната бременност положението беше кошмар-ходих да ми чистят зъбния камък,което доста облекчи полижението,жабурене със Сандрин по 3 пъти на ден.Паста Парадонтакс не ми помогна ,но Сандрина определено стяга венците и е доста ефикасен в случая.Хубав ден Hug

# 655
Принцеса Леа - чудесни новини   Hug

Mimiss https://picasaweb.google.com/111154629091224056341/hBmGII#  Просто любителски, за удоволствие Simple Smile Има и неща, които не са качени.

Слънчо
, аз също ползвах Мама Дона на Чико и не съм имала проблем. Е все пак бях на 35, а както коментирах преди време, а и не само аз  на тази "преклонна" възраст опасността от нацепване е почти нулева. Въпреки това грижичка не е излишна Simple Smile

Много красиви гоблени! аз харесвам да гледам вече ушити, но не шия и не бих си сложила вкъщи. Има само един, който е подарък на детето от баба му (шила го е на младини). Пъзели и ние обичаме да редим. Чака ни един дето ни е подарък за жилището, но не намираме време. Имам една позната дето реди на пода. Навива килима на руло, реди до където стигне и после килима отгоре  Mr. Green

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 10:37 от dbs

# 656
Здравейте мили майчета,

Аз бях в групата Август 2011. Не мога да ви опиша как се радвам сега като видях,че отново има такава групичка. Желая ви лека бременност и леко раждане. Помагайте си,споделяйте си,така времето минава по-бързо и се учиш на много неща. Нашата група се запази и до ден днешен си пишем,но сега за бебоците разбира се.

Хубав ден на всички ви

# 657
Здравейте, аз съм добре, и още по добре, защото тази седмица не съм на работа!!!
Idealno loshata - Когато аз бях настинала моята лекарка ми каза да пия много чайове и то горещи, защото топлината убивала бактериите, също така е хубаво да се яде топъл сварен картоф, защото обирал нещо си (не помня, бактерии ли бяха налепи ли , но при всички случаи обирал гадости). Полезно е и да си направиш салата с лук, защото съдържа естествени антибиотици. Хапвай и много плодове. Ако започнеш да кашляш, аз се оправих с чай от сърцевината на дюля, може и цяла , а в чая вместо мед слагаш желе от дюли, и пиеш горещ. Иначе като безопасни лекарства аз пих вит. С, осцилококцинум и за гърло ефизол, но него го спрях, защото ми се гадеше. Дано съм ти била полезна !!! Hug Бързо оздравяване !!!

# 658
  • София
eleni, много ме сгрява като прочета някоя мама от август 2011, че се е сетила да надникне тук и да ни напише пожелания!  Hug

Princess Leia, това е най-важното, щом си добре вече! Дано да остане в миналото!  Hug

Момичета, плетачната тема някой да има? Ще ми се да видя някои красоти там  Simple Smile

# 659
Много бързо пишете докато смогна да ви изчета и темата вече към края  ooooh! Бях стигнала в петък до края,но събота и неделя нищо не съм гледала и сега немога да ви стигна. Аз да се похваля с една хубава новина . Една от най-близките ми приятелки в петък се сдоби с  baby_neutral .Малка сладка бонбонка,но немога да отида да я видя,защото не пускали заради грипа. Praynig Пускали само таткото. Поне знам,че е добре.

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 11:17 от d05

Общи условия

Активация на акаунт