През АВГУСТ радостта ще е голяма, защото бебче расте в коремчето на мама

• 29 003
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Би би, ето тук са плетачките  Simple Smile

Пр. Лея, много хубави новини, все така да е  Hug

Момичета, като легна по гръб и си пипам корема и твърдата матка се усеща много ясно. Обаче е само отдясно  newsm78 Отляво е меко.  Thinking

# 661
Блонди, да не би да е в десния яйчин чудото? При мен винаги- дори и в неуспешната ми бременност-- е в десния  Wink
А дали е възможно да усещам бебето, по- скоро вътрешностите ми малко се вълнуват...тия ,дето сте с второ дете и с доста по- ранен термин от мен- усещате ли го вече?

# 662
 Добро утро.Аз днес от рано съм станала и отидох до болницата за да дам кръв и урина .До сега не ми се беше случвало да  не ми се пика а съм голяма "пикла " и се наложи да изпия 500 мл вода .Сега ще чакам резултатите и дано всичко е наред.
  Относно кървенето на венците аз си го имам и преди бременоста и моят зъболекар ми казваше да жибуря със смрадлика , но аз не го правех много често .А пастите парадонтакс и сенсудин и другите подобни нямат ефект.
   Тези дни ще си купя някакъв лосион да започна да се мажа. Вие от кога почнахте да  се мажете?И дано да има ефект поне малък за да не се нацепя много.
  Блонди ще пратиш ли и на мене парола и потреб.име в снимка.бг за да кача и аз някоя снимка .

# 663
  • София
Би би, ето тук са плетачките  Simple Smile
...
Момичета, като легна по гръб и си пипам корема и твърдата матка се усеща много ясно. Обаче е само отдясно  newsm78 Отляво е меко.  Thinking
Мерси, Блонди, за плетачките.
На мен навсякъде ми е меко на корема  Mr. Green
Някой искаше да го включим във ФБ, май слънчо беше, пиши ми на лични имената си и мейл.
gundie, аз съм малко по-напред от теб. От около 1 седмица имам чувството, че ми пърха нещо в корема. Не знам дали си въобразявам, но сигурно, рано ми се струва.  Hug

# 664
Блонди, да не би да е в десния яйчин чудото? При мен винаги- дори и в неуспешната ми бременност-- е в десния  Wink

Как в десния яйчник, бре, Гунди?  #Crazy Бебето е в матката, яйчниците не износват бебето. По мои сметки трябваше да е по средата, ама на - отдясно е  newsm78

Аз не го усещам още. Имам разни вълнения понякога, но мисля, че това са газове, не е същото, като пърхането на пеперудките. Газовете са като движение, като разместване, а бебето трябва да се усеща точно като крилца на пеперудка в началото. Но чакам всеки момент  Blush

За венците - аз имах страхотен проблем преди години с кървенето им и бях пробвала какво ли не. Спаси ме само и единствено пастата Пародонтакс. Но отново същия проблем - пастата в БГ не е същата като тази, която купувам тук. Иначе с вкуса се свиква  Simple Smile

# 665
Е не са ли ти каза на първия преглед в кой яйчник е станало оплождането, нали в един от двата(най- често) се появява фоликул , който овулира- не ме карай да обяснявам неща, които са ми трудни Laughing- та на мен и трите пъти ми казваха, имам подозрение,че левия ми яйчник е нещо сбъркан- отделно,че се оказа,че се намирал не където трябва Joy

# 666
Блонди, възможно е бебчето да е захванато от дясната страна, друга възможна причина ми се струва дебелото черво, което може да побутва повечко ако е пълно.  И при мен от едната страна се усеща като по-изпъкнало и твърдо, но причината е друга.

# 667
Не съм правила преди това фоликуметрия, така че не знаем от кой яйчник е, ама това не е от значение. Той си пуска яйцето и после е приключено. А сега това отдясно си е голяма, твърда буца, бебето е, ама защо не се усеща изобщо отляво? Ще питам на 13-ти, цели две седмици дотогава  Tired

ДБС, може, да, като го гледам на видеозона на екрана се пада отляво. Това означава, че при мен е отдясно, нали така?  Thinking

# 668
Да, образа е огледален.

# 669
Аз да ви се оплача - току що ми се обади мъжа да ми каже, че на работата се е разбрало за бебето (ние с него сме колеги) и то по възможно най-тъпия начин - лекцията за бъдещи родители, на която бяхме в събота е отразена като новина в plovdiv24.bg и.. отпред сложена снимка, на която ние сме на фокус  #Crazy Сега обмислям стратегия как да кажа на прекия ми ръководител преди да се е разчуло (а в нашата фирма е такъв клюкарник, че новините се разнасят за часове)  Confused  newsm78

# 670
Михи , леле какъв късмет само !
Това ми напомня как с мъжът ми преди много години, когато дори никой не знаеше, че сме гаджета отидохме на вилата му, която е близо до Елин Пелин , а отидохме до градчето на разходка и там някаква телевизия ни снима Wink На теб сигурно не ти е смешно, но всяко зло за добро...нядвам се Hug

# 671
Добър ден и от мен мили мами  Hug
Относно секса - моята лекарка ми каза, че ако всичко е наред, при нормална бременност нямало никакъв проблем, само да внимаваме с позите, но ние откакто сме научили че чакаме мъниче стоп със секса, трудно ни е ама нямам как при положение че се страхувам страшно много да не стане нещо лошо с бебчо, понеже майка ми имала много спонтанни аборти, ме е страх нещо и аз да съм предразположена генетично. От почти една седмица имам леки болки в корема, ходих на преглед всичко било наред, изписаха ми Магнерич и но-шпа 3х1, сега на 02.02. имам пак преглед да видим какво ще стане. Нещо през ноща не мога да спя спокойно, будя се често и цял ден съм сънлива.
Относно гоблени и плетива - малии много са хубави, браво на тези които могат, аз много харесвам плетени, шити, дантелени неща ама за жалост аз не ги умея, всъщност никога не съм пробвала. Все бях заета, даскало, работа, домакински задължения и т.н. ама сега съм се наканила да плетa, ето един лесен модел за бебешки терлички - http://cahidejibek.wordpress.com/category/bebek-orguleri/ ама дали ще успея - друг въпрос  Laughing
За кървящи венци ползвам лакалут ден и нощ+ вода за уста на Астера, абе уж понамали ама не напълно. Леиа - радвам се че вече нямаш проблеми, дано все така хубави новини оттук нататък.
Относно витамините - моята лекарка не ми изписа никакви витамини освен фолиевата киселина, но аз се чудя дали самоволно да си взема от аптеката витамини или да искам от нея да ми изпише, ама и тя една особена, не обича да отговаря на въпроси  #Cussing out
Пазете се много в тоя студ и бързо оздравяване на болните ни мами.

# 672
Михи, нормално като ходим по такива места и да не е пловдив 24, можеше и някой в книжарницата да ви срещне .. аз поне съм се примирила с този факт  Twisted Evil иначе и аз да ви се оплача.. не знам от хормони ли, от притеснение, че само спя и не съм си учила за 1 път за изпит както трябва.. и вчера така се ядосах и се разкрещях на мъжо  #Crazy че чак хлопнах вратата, а кучето явно усети и започна да ръмжи  #Crazy абе голямо реване и крещене беше  Shocked 5-10 мин, после започнах да се успокоявам и да галим бебо  Laughing Laughing ужас, не знам какво ми стана, и то щото за вечеря имаше супер много неща, обаче бяхме взели някакъв нов крем за мазане и исках да го провам и мъжо вика, гледай колко неща има остави за утре, ако искаш.. и аз като се ядосах, като почнах да крещя  Shocked Shocked леле ужас ви казвам  Laughing лек и успешен ден на всички мами и се обличайте хубаво, шапки, шалове, ръкавици, боди.. че голям студ навън  Hug Hug

# 673
  • София
Hati_86, големи красоти в този линк. Не точно в тези цветове  Laughing, но като идейки ще ги разгледам, взех да се запалвам, че в детството си плетях  Laughing

# 674
Одеве пропуснах да кажа ,Добре Дошли на новите попълнения на нашата групичка Simple Smile   bouquet
Сега и аз да пиша по темичките,които успях да хвана ,че сте обсъждали напоследък.
За сърбежа на корема и аз го имам,пък бъдещият татко,ме бъзика,да не съм хванала краста...Но не ме сърби само корема,но и гърба и гърдите... Филма е пълен.
За гоблените,плетенето и пъзелите  От много време обожавам да реда пъзели и то от големите Simple Smile ,за гоблените -шила съм в старата работа с една колежка,но едни малки  Embarassed и съм позабравила как се шие. И с плетенето ,не съм на "ти" плета,много елементарни работи.Иначе баба ми още преди няколко години,когато се роди на братовчедка ми сина й/ние сме наборки с нея/ оплете и за нейното дете ,за моето бъдещо някой ден и за това на братовчед ми е оплела /макар да не съм сигурна,понеже той е по-малък от нас.Та оплетени имам няколко жилетки и тем подобни нещица.
За секса рядко,го правим,май е поради липса на желание....  Confused

Общи условия

Активация на акаунт