Новата президентша

• 99 323
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 665
Външният и вид е като на Галя Прокопиева - еднакво грозни,но успяли със съпрузи !
С тази разлика,че Галчето има 4 деца !
Браво! богатите трябва да имат повече деца, а не ......................

# 1 666
  • Варна
Е, стига де! Какво значение има дали е красива!? Ако беше с манекенска визия по- приемливо ли щеше да е поведението и ? Дайте да не изпростяваме чак толкова, а!?  Peace

# 1 667
На мен точно външният й вид много ми допада.

# 1 668
Излагацията тече с пълна сила .....

# 1 669
Няма никакво значение дали е красива или грозна, умна или глупава, успяла или не. Тя просто е жената до президента и като такава - част от неговия образ. Държавният глава е лицето на Държавата и криенето на част от това лице не прави добро впечатление.

Разбира се, няма закон, който да я задължи да присъства където и да е. Но има едно понятие "така е прието". Както е прието човек да не си бърка в носа на публично място, макар че няма закон за това, така е прието и съпругата на държавния глава да присъства на официалните държавни мероприятия, хеле пък на тези, където съпругът и е основното действащо лице.

Дразнещото в случая е излъчваното от най-високия пост в държавата послание "Не ни дреме за ничие мнение, можем да правим каквото си искаме". Което може да бъде прието от мнозина като ръководство за действие - щом може за тях, значи може и за нас.

Цялата шумотевица е или крещящо тъп ПР ход на принципа, че скандалната реклама привлича повече внимание, или проява на мутренско чувство за недосегаемост, така разпространено по нашите географски ширини. И в двата случая оставя усещането за гаф.

# 1 670
Няма никакво значение дали е красива или грозна, умна или глупава, успяла или не. Тя просто е жената до президента и като такава - част от неговия образ. Държавният глава е лицето на Държавата и криенето на част от това лице не прави добро впечатление.

Разбира се, няма закон, който да я задължи да присъства където и да е. Но има едно понятие "така е прието". Както е прието човек да не си бърка в носа на публично място, макар че няма закон за това, така е прието и съпругата на държавния глава да присъства на официалните държавни мероприятия, хеле пък на тези, където съпругът и е основното действащо лице.

Дразнещото в случая е излъчваното от най-високия пост в държавата послание "Не ни дреме за ничие мнение, можем да правим каквото си искаме". Което може да бъде прието от мнозина като ръководство за действие - щом може за тях, значи може и за нас.

Цялата шумотевица е или крещящо тъп ПР ход на принципа, че скандалната реклама привлича повече внимание, или проява на мутренско чувство за недосегаемост, така разпространено по нашите географски ширини. И в двата случая оставя усещането за гаф.

Перфектно обобщение на темата!      Peace

# 1 671
Външният и вид е като на Галя Прокопиева - еднакво грозни,но успяли със съпрузи !

Не всички може да са красиви белли като теб  Whistling
Само, че предполагам сама си се кръстила така  Outta Joint

Може да не е манИкенка госпожата, но това няма значение за качествата й или липсата им Naughty
И няма отношение към ПОВЕДЕНИЕТО й, което ние коментираме

А и външният вид на хората е нещо, за което много може да се спори - всеки си има вкус

# 1 672

А и външният вид на хората е нещо, за което много може да се спори - всеки си има вкус
Всъщност е въпрос на възпитание да се спори или не .
Да е кандидат за мис нещо се ,да се коментира ама в случая ... просто е въпрос на лош вкус.

# 1 673

Перфектно обобщение на темата!      Peace

Абсолютно подкрепям.

# 1 674
Госпожа Плевнелиева е модерна ,независима има собствено мнение.Добре,дори чудесно начало.Колко от нас обаче, също като нея са модерни и независими и имат собствени кариери и деца.Много са. Но те нямаше да постъпят така.Щяха да са до съпруга си в един от най-важните моменти от неговия живот.А може би най-важният в кариерата му.И тука според мен няма нищо общо протокола и задължението ,а чисто човешкото чувство на съпричастност към най близкият ти човек..Нали е омъжена и е казала „да”,когато са я питали дали е съгласна да бъде до съпруга си и заедно да извървят пътя , като приятели и довереници в добро и зло, в богатство и бедност.Явно Плевнелиева в своята модерност граничеща с ексцентричност е забравила смисъла на тези думи или ги тълкува по свой начин който за нашето общество не е понятен.Защото уж сме модерни ,но не достатъчно и сме толерантни, но нещо все не ни достига и явно не сме достигнали до нивото на госпожа Плевнелиева и затова не я разбираме.

# 1 675
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4506431

Мнението ми е в общи линии като на 10 цента.  Peace
Направо не мога да повярвам какво се случва в тая тема. ooooh!

# 1 676
Госпожа Плевнелиева е модерна ,независима има собствено мнение.Добре,дори чудесно начало.Колко от нас обаче, също като нея са модерни и независими и имат собствени кариери и деца.Много са. Но те нямаше да постъпят така.Щяха да са до съпруга си в един от най-важните моменти от неговия живот.А може би най-важният в кариерата му.И тука според мен няма нищо общо протокола и задължението ,а чисто човешкото чувство на съпричастност към най близкият ти човек..Нали е омъжена и е казала „да”,когато са я питали дали е съгласна да бъде до съпруга си и заедно да извървят пътя , като приятели и довереници в добро и зло, в богатство и бедност.Явно Плевнелиева в своята модерност граничеща с ексцентричност е забравила смисъла на тези думи или ги тълкува по свой начин който за нашето общество не е понятен.Защото уж сме модерни ,но не достатъчно и сме толерантни, но нещо все не ни достига и явно не сме достигнали до нивото на госпожа Плевнелиева и затова не я разбираме.
Да уж сте модерни ,независими и т.н.  но това е наистина "УЖ"
Толкова много противоречие ,липса на толерантност и въобще за каква "модерност" и независимост може да претендира човек ,който смята че понеже така "било прието" някой друг трябва да реагира както би реагирал той в определена ситуация?

# 1 677
Излагацията тече с пълна сила .....

Лошото е, че набира и скорост  Tired

# 1 678
  • UK/София

Аз на такива журналисти им казвам евтини драскачи.Много "ценното" му мнение трябва да заеме място в отделна страница на вестник.

Но с мнението на ivangilin съм съгласна.

Горкият Президент, замина му т.н. рейтинг. LaughingИ вчера Бойко му го изравни, когато му отне думата и се вживя в президентската роля.
 И на мен ми падна в очите много, не мога да си кривя душата.

# 1 679
  • София
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4506431

Мнението ми е в общи линии като на 10 цента.  Peace
Направо не мога да повярвам какво се случва в тая тема. ooooh!
А за мен е логично. Всичко останало е толкова сбъркано, че е трудно човек да си избере кауза, за която да протестира. Тук поне нещата са ясни, а напрежението все някъде трябва да избие.
Много потребители просто ползваха повода да коментират и други неща. Признавам, че мнозина сериозно преминаха мярката, включително и на тази страница, но то е въпрос на възпитание, не на тема.

Колкото до статията- този въпрос "Това ли е най- важното?" може да се зададе за всяко недоволство и обикновено така става. затова и сме до тук. толкова задрямал народ сме, че дори реакциите по случая ме радват, защото са някаква форма на критично мислене, на изразяване на недоволство. Не мисля, че в страна, в която здравеопазването е убийствено за хората, образованието е трагедия, правосъдието, полициято и тн също, е възможно да има такава пасивност, че ако някой реши да мъцне всички да го обявят за селянин и немодерен простак.

Общи условия

Активация на акаунт