Новата президентша

• 99 314
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 360
Касита,колеги питат:Щом президентшата се закле вчера на церемонията,къде тогава е президента? Mr. Green
Темата е на монитора и предизвиква дискусии...

На отсрещния тротоар.

# 361
  • Варна
Нещата между двамата не вървят и двойката е разделена.

Айдееее, разведохме ги  Crazy

Току виж се появил с някоя Карла Бруни.  Laughing

# 362
  • Русе/София
Аз открих разковничето.Просто жената е била в МЦ .Кво да правиш-женски работи.

# 363
  • София
Позачетох се из новинарските сайтове - всъщност никакъв шум не е вдигнала Ю.Пл. с неприсъствието си на клетвата - освен в бг-мама и в някой друг жълт парцал Laughing

# 364
Позачетох се из новинарските сайтове - всъщност никакъв шум не е вдигнала Ю.Пл. с неприсъствието си на клетвата - освен в бг-мама и в някой друг жълт парцал Laughing

И по новините на БТВ снощи  Mr. Green

# 365
  • София, център
Ааа, не можело зорлем. Може, може. Плевнелиев не стана ли зорлем президент?!
Да ти кажа, вече започвам да се замислям над тази постановка. Не знам защо всички решиха, че той не желае този пост? Каквото и да си говорим, такова предложение би погалило егото на всеки мъж. А и остава записан в историята, защо да се откаже!? Да не говорим, че Бойко може и да е никой след две години, а Плевнелиев все още ще си е президент. И тогава, я камилата, я камиларят. Wink

Ами решили са, защото много се пъне. Иска, ама нещо не му стиска. Права си, че се бетонира за 5 години и ще се запише в хронологията на историята. Ама нещо ми намирисва, че и втория му брак ще пропадне. Вероятно се блазни от институцията, но не му се плаща твърде високата й цена.

# 366
Аз разбирам нашата президентша .  Повече ме възмути ,че използва думи като " еб* ти" в писания в социалната мрежа ,които могат  да станат достояние на маса народ от колкото ,че вчера не се яви  Whistling

# 367

По новините на няколко телевизии и в сутрешните блокове дълго и напоително обясняваха защо няма да бъде, ама може ли то така, пък какво е протокол и т.н. И Мира Радева в 24 часа обяснява как президентшата има бунтарски характер и иска да наложи модерен образ на този пост.

# 368
...и в Дарик радио днес...

# 369
Съвсем безшумно, няма що Laughing

# 370
  • Варна
...... Ама нещо ми намирисва, че и втория му брак ще пропадне. Вероятно се блазни от институцията, но не му се плаща твърде високата й цена.

Хм, ако това, че е избран за Президент на една държава би съсипало брака му, не мога да си представя, до какво би довел един евентуален негов фалит.  Mr. Green

Искрено му симпатизирам (пристрастна съм, защото ми напомня силно за много любим мой прятел) и ми е мъчно като гледам как една......(автоцензура)  го отсвирва най- безцеремонно.

# 371
  • София, център
...... Ама нещо ми намирисва, че и втория му брак ще пропадне. Вероятно се блазни от институцията, но не му се плаща твърде високата й цена.

Хм, ако това, че е избран за Президент на една държава би съсипало брака му, не мога да си представя, до какво би довел един евентуален негов фалит.  Mr. Green

Искрено му симпатизирам (пристрастна съм, защото ми напомня силно за много любим мой прятел) и ми е мъчно като гледам как една......(автоцензура)  го отсвирва най- безцеремонно.
Ами смятай, щом си позволява да го отсвири тотално пред цяла България в качеството му на президент, той какво представлява, всъщност. И как примерно, "Пенка от Сусурлево" като обикновена гражданка да му има респект. Ами никак.

# 372
  • Варна
А защо презумпцията е, че тя го е отсвирила. Може решението тя да не идва да е негово.  Wink

# 373
  • Варна
А защо презумпцията е, че тя го е отсвирила. Може решението тя да не идва да е негово.  Wink
Да не го излага ли?  Mr. Green

Nansen права си, за съжаление.

# 374
  • София, център
А защо презумпцията е, че тя го е отсвирила. Може решението тя да не идва да е негово.  Wink

Възможно е.

Обаче пък ехидните й коментари в туитър говорят, че тя гледа на цялата президентска кампания и на избирането на мъжа й за президент като на цирк.

Общи условия

Активация на акаунт