Новата президентша

• 99 314
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 210
Ironic , разбирам я прекрасно-би трябвало да долавяш иронията ми...
 Но съпругата на презинта се нарича "президентша", и това е логика, не натрапеност.

# 211
Позиция на неодобрение на кандидатурата на мъжа си за президент и последователната линия на поведение като се дистанцира доколкото е възможно от новата си "натрапена роля".
Жената работи/работеше във в.Капитал - върл противник на Герб.

Пък мъжът и работа в Герб  Mr. Green Милата, не и е лесно  Joy

# 212
Позиция на неодобрение на кандидатурата на мъжа си за президент и последователната линия на поведение като се дистанцира доколкото е възможно от новата си "натрапена роля".
Така ли? Доколкото знам т.нар. "кръг Капитал" активно участва във властта откакто Герб са там.

# 213
  • На земята, която е всъщност звезда.
Дайте да иде няколко пъти в чужбина президента, да видим с него ли ще е, няма ли, какво-що, пък тогава да нищим.
Ами представете си хипотетично (май не е толкова хипотетично), че не иска!  Grinning  Може ли да я задължи някой да ходи на официални държавни визити? Няма ли да бъде това насилие над личността й? То протоколът има ли силата на закон - няма!
Току-виж пак станем световен прецедент! Всички президенти ходят в комплект със съпругите си, нашият - соло!  Wink

Стига с тези обобщения! Путин отдавна не ходи с Людмила.

# 214
Моля модератор да поправи заглавието на темата Praynig Praynig Praynig

Авторът има право да е неграмотен, това няма как да му отнемем, но темата ще стои на първа страница доста дълго  Twisted Evil , така че нека уважим езика си  Peace

# 215
  • При хората, които обичам

Стига с тези обобщения! Путин отдавна не ходи с Людмила.

Путин не е президент. Вече и все още Mr. Green
(Само уточнявам фактите, без да вземам страна. Продължете, моля)

# 216
Ще я призная за върл противник на Герб ако основе нова партия.  Mr. Green
Иначе и вицето  не ми допадна, все оставам с впечатление за нещо неестетвено в държанието им още от предизборната кампания.  Peace

# 217
А възможно ли е да имат споразумение двамата да не си преплитат официалните и професионалните роли. Съвсем смислено ми звучи, но това със сигурност ще разклати взаимността им. "Очи, които не се виждат, се забравят." - да кажа и  аз като една стара баба. Laughing

Пък соловите президентски изпълнения видяхме при Първанов докъде доведоха...
Може би това е и драмата: семейството или президентсикият стол, човек не може да има всичко  по тези ширини.

# 218
Така ли? Доколкото знам т.нар. "кръг Капитал" активно участва във властта откакто Герб са там.

Точно. А съпругата на фалиралия и забегнал в Сингапур Иво Прокопиев - Галя е първа дружка с Юлияна Плевнелиева и до днес. Последната вече е напуснала работата си и от два дена има нова фирма "Мейз Лаб" и нов съдружник - Камен Станев. Госпожа Плевнелиева участва в дружеството чрез другата си фирма Ателадиа ЕООД, чиито дялове пък е придобила от мъжа си, чрез договор за покупко-продажба.

# 219
  • Варна
Мда, не си поплюва, здравата работи. А ние очакваме от нея да си губи времето с разни церемонии.  Mr. Green

# 220
Мда, не си поплюва, здравата работи. А ние очакваме от нея да си губи времето с разни церемонии.  Mr. Green

Именно- много ниска топка. Laughing

# 221
  • София
Твърдението, че кръгът Капитал изгрява по времето на ГЕРБ ме изненадва. По-скоро тогава залязва, но може и да ми липсва някаква информация.

# 222
  • у дома
Много ми се иска да вярвам на Бърдс флу, но като съдя по бездействието на госпожа президентшата, си мисля, че по-велик от историята не може да бъдеш, колкото и да се пънеш...
Росен Плевнелиев, ще остане в историята като 4-ият демократично избран президент на РБ, дай боже, и с други разумни действия... За колко велика трябва да се мислиш, че да не го подкрепиш...Че то от нас, избирателите се очаква това, пък какво остава за жена му...Разочарована съм - за мен това е еснафско и популистко.

# 223
  • София
Чета коментарите и се чудя ... животът ли ви зависи от това,
дали г-жа Плевнелиева е била тук, там или не е била.
Голям проблем, голямо нещо  ooooh!
Не знам, как изобщо подобни неща, могат да ви впечатлят толкова  Thinking

# 224
  • у дома
Говорим за впечатления, jullianna, за мнение... Не е лошо да имаш такова, нали?

Общи условия

Активация на акаунт