Новата президентша

• 95 853
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За мен дискусията не е тъповата, нито някъде съм, както се изрази "попръжвала". Изобщо не знам къде как ме четеш, честно.
Ама дай да спрем с личните постове, искаш ли? Ето аз повече няма да отговарям.

# 196
Добре, де, в малко съвременен свят живеем. Трябва ли президентшата да зареже всичко, работата си, де. Тя не е като кралицата - цял живот кралица.

# 197
Дайте да обсъдим поне на Попова костУмчето.  Praynig

Или небоядисаната коса...защо така бе, изглежда като бабка, а е красива, запазена жена.

И моля без алергии, чувала съм го това  Mr. Green, не сме 19-ти век

# 198
http://www.paralel44.com/wp-content/uploads/cache/24828_trnsHover.jpg
Ето това може да е основателна причина за неприсъствието на половинките на президентската двойка. Mr. Green
Познава ли световната практика случай президент да се вземе с вицето си?

# 199
И костюмчето, и изражението на лицето на Попова са точно като за "официално" погребение.

# 200
  • София
Харесва ми позицията на Юлияна Плевнелиева и не виждам драма в семейството по този повод.
Когато е задължително, най-вероятно  ще присъства /времето ще покаже/.
А разбра ли се какво мисли неандерталецът по въпроса?

# 201
  • Варна
Добре, де, в малко съвременен свят живеем. Трябва ли президентшата да зареже всичко, работата си, де. Тя не е като кралицата - цял живот кралица.
Че кой иска от нея да си зарязва работата?  ooooh!
Верно голям темерут ще се окаже. И какво толкова се крие, след като всички знаят къде работи и снимката и циркулира в нет-а от доста отдавна? Жива поза и демонстрация е поведението и. А, и невъзпитание също.

# 202
Харесва ми позицията на Юлияна Плевнелиева и не виждам драма в семейството по този повод.
И каква е позицията И? Може и аз да я харесам.

# 203
И каква е позицията И? Може и аз да я харесам.

Абсолютно се прави на интересна, ако се беше появила най- много да и бяхме оплюли костюма, не е толкова страшно  Joy

# 204
За мен дискусията не е тъповата, нито някъде съм, както се изрази "попръжвала". Изобщо не знам къде как ме четеш, честно.
Ама дай да спрем с личните постове, искаш ли? Ето аз повече няма да отговарям.

ха , но прости спора не и личен- нямам нищо общо с първата дама. Laughing
Явно е по-важен осмиващият тон, та не мога да блея в тази насока- някак в друга светлина виждам неща. Изказах мнение съвсем лично на определена база, личните мотиви по темата не ме вълнуват/не твоите или моите както погрешно предположи, а тези на обсъжданата дама/.
 Чета те внимателно и виждам, че и ти го правиш акуратно. Полза обаче няма- диалог липсва. Тонът на темата е друг да продължим с него.

# 205
Няма значение позицията й. Важното е да се чопли и раздрънква.

# 206
  • София
И костюмчето, и изражението на лицето на Попова са точно като за "официално" погребение.

точно това си помислих и аз  Laughing

# 207
  • София
Така.
Много ме заинтригува този пуст протокол, така че го изчетох - Закона за държавния протокол http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2134917635 и Правилника за прилагането му http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135640800.
Никъде не видях нищо, което да задължава съпругата на който и да е държавник да прави каквото и да било.
Ако някъде нещо съм пропуснала при прочита, моля да ме поправите.
Това по повод протокола колко я бил задължавал.

# 208
Няма значение позицията й. Важното е да се чопли и раздрънква.
Точно това ми се прави днес-за това и "влязох" точно в Клюкарника.

# 209
  • София
Позиция на неодобрение на кандидатурата на мъжа си за президент и последователната линия на поведение като се дистанцира доколкото е възможно от новата си "натрапена роля".
Жената работи/работеше във в.Капитал - върл противник на Герб.

Общи условия

Активация на акаунт