Новата президентша

• 99 314
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И какво? Да й пратим лично съобщение, със заповед за обяснение?!  Joy
Много ясно!  Laughing Не да се лутаме тук и да се чудим защо го прави и какво е имала предвид.

# 286
Много ясно!  Laughing Не да се лутаме тук и да се чудим защо го прави и какво е имала предвид.
Мда, като не забравяме да вмъкнем съвсем тактично и въпроса дали уважава съпруга си!  Mr. Green  Joy

# 287
Мда, като не забравяме да вмъкнем съвсем тактично и въпроса дали уважава съпруга си!  Mr. Green  Joy

... или се прави на интересна пред цялото ССъфорумство. :whistle:

# 288
  • Варна
Попаднах на интересна статия, малко е стара, но е относително подробна:

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_251213392

Ако написаното в нея е вярно, излиза, че Юлияна не е имала нищо против да е до мъжа си, когато започват строителството на комплекса в Младост 4, а на клетвата му като президент дава пълен игнор. Що така?

# 289
  • На земята, която е всъщност звезда.

Ако написаното в нея е вярно, излиза, че Юлияна не е имала нищо против да е до мъжа си, когато започват строителството на комплекса в Младост 4, а на клетвата му като президент дава пълен игнор. Що така?

Не разбра ли, че Юлиана не пише тук. Laughing

# 290
  • Варна
А, не вярвам! Има три деца, абсурд е да не е съфорумка!  Grinning

# 291
Темата на "Челюсти" в момента е точно за първата за дама. На който му е интересно -да слуша.

# 292
  • На земята, която е всъщност звезда.
А, не вярвам! Има три деца, абсурд е да не съфорумка!  Grinning

Може да чете, но не пише. А ти пишеш, но пък не четеш.  Laughing

# 293
Може да чете, но не пише.

Ааа, не може така!  Naughty
Ако чете, задължително трябва и да пише. Обяснения има да дава, а не да бяга по тъч линията!  Joy

# 294

Не разбра ли, че Юлиана не пише тук. Laughing

А ти не разбра ли, че в Клюкарника могат и вместо теб да отговорят. : Laughing Laughing Laughing Иди доказвай после , че не си ти...

п.п. дори и да не чете , вече са я насочили да прочете ... Joy

# 295
  • Варна
А, не вярвам! Има три деца, абсурд е да не съфорумка!  Grinning

Може да чете, но не пише. А ти пишеш, но пък не четеш.  Laughing
Що? Какво съм пропуснала?  Rolling Eyes

# 296
Пише се и се обсъжда, защото те така си поставиха картите. Да бяха хвърлили шепа трохи повече нямаше да се и заговори коя е и какво е. Сами си вкараха тоя кош.
А според мен не е проблем това, че тя не е била на церемонията, а множеството изписано и изприказвано преди това по повод нежеланието им да живеят в Бояна, липсата на всякаква публичност и то многократно заявено тържествено от него как жена му няма да се показва и прочие. Естествено, това се изроди в небивал интерес. Ако не бяха гърмяли всички за голямото нежелание за публичност нямаше и да се сетим, че я няма на клетвата.

Темата е станала адски забавна Simple Smile

# 297
...а множеството изписано и изприказвано преди това по повод нежеланието им да живеят в Бояна, липсата на всякаква публичност ...

И аз не искам да живея в Бояна, кое му е странното на това пък?
Или пък липсата на всякаква публичност?
Нито ми е странно, нито ми е непонятно. Всеки има право на личен избор и аз уважавам това право, без значение дали става дума за обикновената женица от 3 етаж или президентшата...
В други теми мнението на всяка втора съфорумка е, че личната свобода е най-ценното, тук, където става дума точно за личен избор и свобода - обратното!
 Mr. Green Stop Peace

# 298
  • София
Ми що да иска да живее жената в Бояна, след като домът й сигурно е достатъчно луксозен и комфортен. Не е като да идва от панелка в Красна поляна.

# 299
  • София, център
Че жена му не го бръсне за слива, е ясно.
Между двамата ли спиш, та си толкова наясно  Tired
Онождането от кога има отношение към уважението към личността на партньора?

Къде пък за онождане взе да пишеш  ooooh! Но не се и учудвам, че толкова буквално приемаш всичко  Stop
И точно тук виждам уважение към личността - жената не иска да ходи, мъжа ѝ не я и кара въпреки, че е наясно простолюдието какво ще избълва.

Чудиш ли се или не, буквално или преносно - отсвирен си е човека, отвсякъде. Тя му се подиграва. И го прави съвсем съзнателно.

Общи условия

Активация на акаунт