Новата президентша

• 99 314
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 315
  • в рока
Уважавам хората с позиция.Не мога да кажа,че отсъствието на президентшата ми направи добро впечатление.Ако аз бях на нейно място ,пих преглътнала убежденията си ,за да подкрепя съпруга си.Но хора всякакви.
На мен ми направиха много по-лошо впечатление господата от Атака,които развяваха плакати...За пореден път ни засрамиха пред чуждите медии..

# 316
Не става въпрос за размерите на президентския дом, а за това предвиден ли е за охрана. Все пак живее в затворен комплекс  с много други семейства, по-трудно е за охрана, отколкото ако си живеят само те в Бояна

Пурко, кое точно от нейната позиция уважаваш? Защото и аз уважавам хората с позиции, но не и глупаво инатливите  Laughing
Пък и тук само гадаем каква е позицията й, т.е. не я знаем със сигурност, че да я уважаваме  Wink

# 317
  • Варна
Сигурно досега е бил мъжа на Юлияна и сега изведнъж тя става никой ...жената на Президента ...кофти а? А пък и самата тя се чувства много по по от него и изведнъж 2 ра цигулка Wink

Да бе! Осигурил и е охолен живот, престижна работа, подарил и е целия си бизнес - как пък да не е в сянката и.  Mr. Green Здраво го е гепила за топките, чак ми е мъчно за него.

# 318
  • Galaxy 13197853088
Сега е момента да се разведе.

# 319
Добре, тук сте ми ясни- извисени, над нещата, с модерен поглед. Повечето обаче не са, писах вече- обикновени хорица, с обикновен мироглед и такива постъпки тях си обиждат, възмущават, учудват, карат ги да си задават въпроси.

Касита, толерантни сме към непоявяването ѝ, щот си е готина президентшата ни (по туй-онуй видяно, чуто). Ако да беше добре познатата ни Пенка от Сусурлево, Елоиза от Дружба - ела да четеш!
И какво и е готиното ? Това,че никой не я познава и се изолира ? Или,че обича
непопулярни дестинации в компанията на милионерши ?

# 320

Охраната на частния му дом ще струва 3 пъти повече на данъкоплатеца, т.е. на мен, примерно.

защо ще струва повече?
Защото в Бояна всичко е изградено, а в дома му тепърва трябва да се изгражда или прекроява-сервизни помещения и удобства  за хората ,които го обслужват и охраняват. Без камери няма да стане-трябва да сложат, в Бояна предполагам има, готвачите предполагам няма да готвят в семейната му кухня-храната ще се приготвя някъде, след което ще се транспортира...сигурно за такива неща става въпрос.

# 321
  • в рока
Цитат
но и премиера е без дама,както и бившият.

Премиерът трябва да е с дама ли?

# 322
  • София, център

Охраната на частния му дом ще струва 3 пъти повече на данъкоплатеца, т.е. на мен, примерно.

защо ще струва повече?

Яви се един генерал от НСО, който обясни, че за да бъде качествено охраняван, трябва да се покрият определени стандарти, да се изградят системи за сигурност, да се разположат в околностите наблюдателници ли, де да знам. Той го беше пресметнал. Освен това Плевнелиев живее в къща, която е доста голяма, не е в апартамент. За да се покрият изискванията за целева охрана трябва да му се префасонира цялата къща. С това ще се създадат неудобства на НСО, свързани с по-голямата численост на охраната и назначаване на нови дежурства, отцепване на райони и не на последно място ще пощурят съседите. Та този генерал каза, че охраната на частният му дом ще бъде 3 пъти по-скъпа, като се пресметнат инвестициите, които ще се направят.

# 323
  • Варна
Сега е момента да се разведе.
Не бих се учудила.

# 324
  • в рока
Цитат
Пурко, кое точно от нейната позиция уважаваш? Защото и аз уважавам хората с позиции, но не и глупаво инатливите  Laughing
Пък и тук само гадаем каква е позицията й, т.е. не я знаем със сигурност, че да я уважаваме  Wink

Ти май не четеш правилно. PeaceНе съм казала ,че уважавам НЕЙНАТА позиция,а че уважавам ПО ПРИНЦИП хората ,които отстояват позицията си.Да пояснявам ли още?

# 325
  • Варна
И какво и е готиното ? Това,че никой не я познава и се изолира ? Или,че обича
непопулярни дестинации в компанията на милионерши ?

Е, хайде сега, припознаваема е. Повече от Мара, Зорка, че и Антонина. Поне за доста от списващите тук, а и другаде.

Аз щях повече да ѝ се кефя, ако беше до Плевнелиев вчера.

# 326
  • Варна
Ясно,Nansen  bouquet

# 327
Възможно ли е това да се случи по света ?
Президента на САЩ да откаже да живее в Белият дом?
Президентството е институция и има строги правила и протокол.
Всичко това трябва предварително да е обсъдено с кандидат - президентите.
Вероятно никой от гласоподавателите на новия президент не са знаели,
че той няма да живее в Бояна, а съпругата му ще маа по джапанки.

# 328
И както винаги важните въпроси остават мнооого встрани от вниманието на поданиците.

Защо президентът е с представителни функции, а  трябва цялото население да го избира?

Какво лошо има в това президентът да се откаже да живее в Бояна? Същите ли ще бъдат в този случай разходите за охрана?

Знаете ли, че норвежкият крал сам кара колата си? А дипломатите в тази страна ходят на приеми с велосипеди?

;
Прочети малко повече за правата и задълженията на президента преди да говориш за представителни фукции http://www.president.bg/inst_history.php
И аз искам да знам колко пари ще отидат за охраната на комплекса на семейство Плевнелиеви
За норвежкият крал и дипломати,ти не сравнявай тази цивилизована държава с България ,ако обичаш,Иначе и аз бих искала нашите депутати например да нямат държавни  коли .Даже искам да ги намалят на половина поне ,ама............

# 329
Цитат
Пък и тук само гадаем каква е позицията й, т.е. не я знаем със сигурност, че да я уважаваме  Wink

Ти май не четеш правилно. PeaceНе съм казала ,че уважавам НЕЙНАТА позиция,а че уважавам ПО ПРИНЦИП хората ,които отстояват позицията си.Да пояснявам ли още?

А, ти значи си говориш ей така по принцип, не пишеш по темата, така ли  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт