Охраната на частния му дом ще струва 3 пъти повече на данъкоплатеца, т.е. на мен, примерно.
Яви се един генерал от НСО, който обясни, че за да бъде качествено охраняван, трябва да се покрият определени стандарти, да се изградят системи за сигурност, да се разположат в околностите наблюдателници ли, де да знам. Той го беше пресметнал. Освен това Плевнелиев живее в къща, която е доста голяма, не е в апартамент. За да се покрият изискванията за целева охрана трябва да му се префасонира цялата къща. С това ще се създадат неудобства на НСО, свързани с по-голямата численост на охраната и назначаване на нови дежурства, отцепване на райони и не на последно място ще пощурят съседите. Та този генерал каза, че охраната на частният му дом ще бъде 3 пъти по-скъпа, като се пресметнат инвестициите, които ще се направят.
Тъй, тъй....Улицата може би ще бъде затворена, а всички отиващи до съседни сгради непрекъснато ще бъдат проверявани кои са и какви са. Изобщо мърдане няма! Като си спомня какво беше, когато идва Клинтън.....А също и Путин.....
Не да я поставя постфактум в смешната позиция да публикува ехидни съобщения в Туитър относно какъв цирк били президентските избори и как лаели кучетата при победата на Фандъкова, сподвижничка и съпартийка на мъжа й. Казваш на Бойко: Сори, ама жена ми не ви се кефи и аз няма да ви представлявам и приключваш въпроса.