Новата президентша

• 99 314
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 420
Дали за Сияните от Надежда е мноо селско да я попитат за бизнеса й, икономическите й интереси, политическите, моралните виждания... , ей тъй, да сме наясно що за човек крепи рамото на Президента, дето ще решава от наше име.

Той самият Нюпрезидент все за прозрачност говореше, ама не се разбра за чия.

# 421
  • София
Мда... обикновено събиране на дамите на следобедна чашка чай и обсъждане на протокола и светските личности.  Hug  

Мхм. Много беше приятно  Hug

# 422
  • София, център
Мхм, и забавно.

# 423
  • в рока
Отдавна не съм чела такава тема ала "Теория на конспирацията".... Mr. Green

# 424
И как пък разбрахте колко е интелигентна ,еманципирана и модерна,като тя едно интервю не е дала.Или по снимка ,или щОм работи в Капитал е да много е интелигентна.
А да си със заможен съпруг могат да те поставят където и да е да работиш Mr. Green

# 425
  • На земята, която е всъщност звезда.
Позачетох се из новинарските сайтове - всъщност никакъв шум не е вдигнала Ю.Пл. с неприсъствието си на клетвата - освен в бг-мама и в някой друг жълт парцал Laughing

И по новините на БТВ снощи  Mr. Green

И какъв шум е това? Thinking
Може ли някой да даде линк към друг форум, където президентшата се коментира?

# 426
  • Варна
Тц, тц, тц.. сигурно съвсем са я запуснали тая резиденция, 15 години без смяна на обзавеждане. Crazy

Тц,тц, тц... а пък тези в Бъкингамския живи да ти оплачеш, по стотина години не са преобзавеждали, гОрките Joy

Ти пък къде ги запрати, в Бъкингамския мандата е доста по дълъг. А тук минат не минат 5-10 години и идват нови.  Laughing

# 427
Позачетох се из новинарските сайтове - всъщност никакъв шум не е вдигнала Ю.Пл. с неприсъствието си на клетвата - освен в бг-мама и в някой друг жълт парцал Laughing

И по новините на БТВ снощи  Mr. Green

Тази тема не ти ли е достатъчна Mr. Green

# 428
Проверих я - зодия Водолей е Grinning - тоест кукувица, нестандартна  и бунтар. Изобщо не ме учудва поведението и щом е Водолей. За красива не е красива, съвсем обикновенна жена. Но аз харесвам различните хора и ми става приятелка. Grinning Peace

Как пък не е красива? Па и обикновена била  Stop

Ами всеки си има вкус  Wink
Аз лично също не я намирам за красива. Симпатична - да, но чак пък красива ...
И според мен външноста й е съвсем обикновена.
Но виж симпатизирам на зодията й  Laughing

# 429
  • На земята, която е всъщност звезда.
Позачетох се из новинарските сайтове - всъщност никакъв шум не е вдигнала Ю.Пл. с неприсъствието си на клетвата - освен в бг-мама и в някой друг жълт парцал Laughing

И по новините на БТВ снощи  Mr. Green

Тази тема не ти ли е достатъчна Mr. Green

Не става въпрос за мен, а къде е споменатият медиен шум, за който тук се пише нееднократно и който оставил Б.Б. на втори план.  newsm78

Юлияна, сравнена с Белучи, може да не е красавица, но сравнена с Мария Желева, Антонина и Зорка, съвсем спокойно минава за такава.  Simple Smile

# 430

Юлияна, сравнена с Белучи, може да не е красавица, но сравнена с Мария Желева, Антонина и Зорка, съвсем спокойно минава за такава.  Simple Smile
Просто е най-млада, родена е през 1975. Другите президентши на 36г. също може да са били по-хубавки, но не сме ги виждали.

# 431
  • София

Медиите са независими у нас.

# 432
  • в рока
Цитат
Медиите са независими у нас.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 433
Едва преди малко си дадох сметка, че този президент и тази съпруга нямат шанс, каквото и да направят. Те са млади и добре изглеждащи, възпитани, образовани, заможни, имат кариери, имат три деца, могат да си позволят куп неща, които редовите хора не могат...
Госпожа Плевнелиева всъщност е перфектната ССФ, с малкото уточнение, че е ... реална  Twisted Evil И господин Плевнелиев може да се окаже перфектното миУО на ССФ  Twisted Evil Това никога няма да им бъде простено.

Управниците у нас трябва да са малко нещо нефелни, за да има за какво да ги критикуваме, за да можем да им се надсмиваме, да измисляме вицове за тях и да упражняваме остроумието си на техен гръб  Tired

Учудващо е как модерните, еманципирани и независими българки, уж възмущаващи се от мачизма на Бойко, изведнъж решиха, че възпитаният и умерен Плевнелиев е "женчо", "мъж под чехъл", "президентша" и какво ли още не  Thinking Че и се съобразявал с мнението на жена си... Егати, как е възможно това???

# 434
Именно, защото са такива, не им е мястото там. Аз лично не смятам Плевнелиев за женчо, но и за мен не е личността за този пост. Не смятам, че двете неща трябва да се смесват - това, че са ок и си имат готин живот на интелигентни хора не ги прави подходящите публични личности, не и в нашето общество. И това го казвам със съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт