Новата президентша

• 99 312
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Къде е родена Плевнелиева?

# 676
В болница вероятно е родена. Ако разберем, че е перничанка, трънчанка или тетевенка по местни характеристики ли ще я категоризираме?

# 677
  • София
Плевналиев  е от поколението   което все още имаше военна служба, не ходеха само болните от болести по списък и обратните Grinning. Той на болен не ми прилича Wink

# 678
  • София
Плевналиев  е от поколението   което все още имаше военна служба, не ходеха само болните от болести по списък и обратните Grinning. Той на болен не ми прилича Wink
Joy Joy Joy

# 679
  • София
Номрално е да има информация къде е родена, какви са родителите, къде е учила...Когато липсва инфо - мрежата не търпи вакум, се появяват писания като това по-долу!
"...най-пазената тайна в момента е откъде родом е новата ни президентша. Където и да търсим информация за произхода на Първата дама, излиза само следното: „Юлияна Плевнелиева е родена на 28 януари 1975 г. Завършила е Втора английска гимназия в София през 1994 г., а през 2000 г. – право в Нов български университет.“ Но все пак къде се е пръкнала Юлияна? Нимфи ли са я отглеждали преди да кандидатства във Втора английска гимназия? Или пък кентавърът Хирон я е подготвял за сложните приемни тестове в Нов български университет? Историята мълчи. Каква мрачна тайна крие тази иначе симпатична женица? Да не би да е родена в концлагер? Или на остров Света Елена? А може би произходът й води към един красив южен край на родината, където хората още следват строг морал и ходят с живописни носии?"
т.е. някъде близо до Рибново!

# 680
  • София
Как точно Юлияна го е омаяла и имали ли са извънбрачна връзка, преди Плевнелиев да се разведе с Вероника, все още не се знае.
00045084 Юлияна Плевнелиева била разбивачка на семейства (+ СНИМКИ)

Юлияна Плевнелиева била разбивачка на семейства

Оттам обаче се носи и славата на Юлияна, че е разбивачка на семейства.

Топла връзка с Иво Прокопиев

Но защо новият държавен глава крие първата дама от хорските очи?! Според една от версиите огромната болезнена ревност на Плевнелиев към красивата му съпруга, е причина да я държи извън прожекторите.

Друга, не толкова нелепа версия, гласи, че президентът се притеснява от твърде близките отношения на жена си с Галя Прокопиева – съпругата на Иво Прокопиев.

Създателят на в. „Дневник”, свързан с кръга „Капитал”, бе един от скандалните олигарси в България, преди да фалира и да измести бизнеса си в Сингапур.

Въпреки това, Юлияна и Галя още са най-добри приятелки. Според запознати обаче Плевнелиев не желае да свързват името му с кръга „Капитал”.

# 681
Госпожа Плевнилиева ясно показа днес, че на прост овчи народ президентша няма да става Mr. Green  Laughing  Имах предположение, че въпреки всичко ще застане до съпруга си, ама не. Българите не заслужаваме вниманието на нейно височество.

# 682
  • Варна
Госпожа Плевнилиева ясно показа днес, че на прост овчи народ президентша няма да става Mr. Green  Laughing  Имах предположение, че въпреки всичко ще застане до съпруга си, ама не. Българите не заслужаваме вниманието на нейно височество.

Сигурна съм, че дори не предполага , колко ни е важно.  Laughing

# 683
  • При хората, които обичам
Изобщо не ѝ е важно, че на нас ни е важно Mr. Green

# 684
Важно ми е, я! Мен баба ме е учила, че жената командва мъжа си! И ми се щеше да я видя тая ми ти родна Елинор Рузвелт. Да застане, да се изтъпанчи пред нас, овце ли сме, крави ли, волове, да я видим, да я разгледаме, да я одумаме, ама качествено. А тя се прави на Лили Иванова. Даже от тая тъпа президентска пресслужба не рачиха едно пресрелийсче да пуснат, да обяснят какви са тия така важни и съдбоносни Юлиянини мотиви да не се весне до благоверния й. А аз пък такива важни най-ги обичам!
Ба, как ли ще се бори със съседа от другата страна на Дондуков?

# 685
Малко назад да се върна, какво като няма официално изискване да е до съпруга си? Нали има и неписани норми. В протоколите има ли писано изискване за обличане на костюм на официални церемонии или може и по анцунг? А колко президенти се облякоха с анцунг при встъпването си? Laughing  Само питам., наистина не знам  Peace И от позицията на незнанието си, за мен президентшата се прави на много важна, какво като има фирми и е "заета"? А впрочем фирмите  как точно доказват интелигентността й като знаем кои са големите играчи с многото пари и как се стига до върха?  Mr. Green За красотата няма да коментирам. Mr. Green

# 686
  • София
Не че има някаква полза, но да си изкажа и аз мнението Simple Smile
За мен неприсъствието на г-жата е супер простотия. Умът не ми го побира защо го прави тази жена, можеше просто днес да отиде на церемонията и после да се покрие, да ходи само на задължителните мероприятия. Но да не е до мъжа си в този момент - не мога да го приема Thinking

# 687
Е, как бе, жената била модерна  Crazy
Не разбрах колко по-малко модерна щеше да бъде, ако беше отишла, но както и да е  Whistling
И с какво неявяването й я прави интелигентна и модерна също не разбирам ..

# 688
  • София
Нищо до есента има планирани посещения до две монархии, за там протокола е еднозначен. Президентът не може да ги посети без съпругата си! А ще искаме петрол и ще договаряме цени. Единствено изключение е да е вдовец, без дъщеря. Иначе го придружава дъщерята.   

# 689
Мисля си, че ако днес все пак се беше появила до съпруга си, с онази широка усмивка като от снимката, въпреки всичко, което изписахме досега, щяхме да й простим досегашните фасони и капризи.

Общи условия

Активация на акаунт