Новата президентша

• 99 312
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 690
  • Gotham City
И защо неотиването на президентшата да я прави автоматично модерна, за мен я прави невъзпитана.  Да не говорим, че неприсъствието на съпругата на обществени събития и криенето и вкъщи е характерно за страните от арабския свят и никой никъде не го намира за напредничаво и модерно.

# 691
  • София
Мисля си, че ако днес все пак се беше появила до съпруга си, с онази широка усмивка като от снимката, въпреки всичко, което изписахме досега, щяхме да й простим досегашните фасони и капризи.
Как, нямаше ли да я плюем за това че, заради нея Роско се е развел? Grinning

# 692
То и сега не й се е разминало Simple Smile

# 693
  • София
Разбира се, ако се бе появила ще обсъдим прическата и , тоалета и (въпреки че можеше да наруши нормата и да не е в черно, но все пак няма да е свадбенната рокля на принцесата), походкта и. Но това е в реда на нещата. Сега се питаме това поза ли е , комплекс ли е, има ли крие нещо. Остава усещането за лош вкус.   

# 694
Вижте сега колко несправедливо - той заради нея се е развел, тя на една елементарна церемония заради него не иска да отиде Rolling Eyes

# 695
  • София
Вижте сега колко несправедливо - той заради нея се е развел, тя на една елементарна церемония заради него не иска да отиде Rolling Eyes
А може и заради него да не отива. Някак вярвам, че имат сходни схващания за живота, матроните и всичко останало.

# 696
  • София
А съпругът на Маргарита Попова присъства ли днес?

# 697
А може и заради него да не отива. Някак вярвам, че имат сходни схващания за живота, матроните и всичко останало.
Ми не знам, на мен в интервютата които гледах, когато засягат тоя въпрос, той ми се струва някак тъжен - притеснен, оправдава се...оставам с впечатлението, че той иска тя да е до него...

# 698
И защо неотиването на президентшата да я прави автоматично модерна, за мен я прави невъзпитана.  Да не говорим, че неприсъствието на съпругата на обществени събития и криенето и вкъщи е характерно за страните от арабския свят и никой никъде не го намира за напредничаво и модерно.

Исках само да вметна, че и в арабските страни има видни първи дами, които участват в събития и благотворителност. Някои, поради последните събития в арабския свят са вече екс първи дами по принуда, но все пак са били усилено в медийното пространство.  Peace Други са все още действащи. bowuu

# 699
Ми не знам, на мен в интервютата които гледах, когато засягат тоя въпрос, той ми се струва някак тъжен - притеснен, оправдава се...оставам с впечатлението, че той иска тя да е до него...

Напротив той във всички интервюта е категоричен, че не желае жена му и децата да са на показ, никакво притеснение не се забелязва от негова страна... Peace

# 700
Може и да съм изтълкувала погрешно, не съм добър психолог (въпреки че не винаги това което човек казва е това което иска Wink), но така ми се е сторило сигурно Peace

# 701
  • Варна
А бе, чувате ли се какви ги редите!?
Значи, той сам ще предпочете жена му да си остане в къщи и сам ще се набута в тази ужасно конфузна ситуация, така ли? И защо? Защото би му било много неприятно да сподели този тържествен момент с любимата жена, затова ли?

А "плевенска черноглава" е събирателен образ, за мен. За по- подробна информация има Гугъл.

# 702
  • При хората, които обичам
Ами цял ден се опитват да ни убеждават, че няма нищо тържествено и това да си президент изобщо, ама изобщо не е важно. Няк`ъв там, избран пряко от народа...

# 703
А бе, чувате ли се какви ги редите!?
Значи, той сам ще предпочете жена му да си остане в къщи и сам ще се набута в тази ужасно конфузна ситуация, така ли? И защо? Защото би му било много неприятно да сподели този тържествен момент с любимата жена, затова ли?

Ми и аз това се чудя Rolling Eyes. Не следя темата стриктно, но оставам с впечатлението ,че тук всички обиняват нея че не го придружила, пък то сега се оказва че това било негово желание - тя да не е там, така ли Thinking

# 704
  • София
В стремежа си да остане на сянка, тя фокусира прожектора върху празната завеса. Не може да твърди, че не иска охрана. Просто усложнява задълженията на хората, които са отговорни за нейната сигурност. Президентът се изцепи, че НСО трябва да се съобразява с тях, а не те с общоприетите изисквания за сигурност. Тази жена не вижда ли колко и какви психопати има в тези географски ширини. Дано никога не разбере! 

Общи условия

Активация на акаунт