Новата президентша

• 99 303
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 780
аз съм гражданин, вие като си искате бъдете си поданници и си обсъждайте царицата колко си искате Stop

# 781
Аз пък си мисля, че Бойко едва ли не е в час с всичко, което се случва. Едва ли в последния момент е разбрал желанието на съпругата на своя кандидат. Може би имено за това е избрана жена за вицепрезидент. Всичко си е било изяснено отначало, каза си го г-н Плевнелиев, но просто на хората не им се ще да повярват, че такава сладка длъжност като "първа дама" може и да не е желана.

# 782
  • София
аз съм гражданин, вие като си искате бъдете си поданници и си обсъждайте царицата колко си искате Stop
Ти си илитерат явно, но няма лошо, важното е да си щастлива. Wink

# 783
Въпросът с президентшата не касае президентшата. А президента.

Странно, ако не се разбира.

# 784

благодаря ти също, нали трябва да си капак на всичко, нищо че не си знаеш и собственото мнение даже Whistling

# 785
  • София

благодаря ти също, нали трябва да си капак на всичко, нищо че не си знаеш и собственото мнение даже Whistling
Какво не си знаям, я кажи? Днес ми е деня, в който не съм пацифист. Wink

# 786
Въпросът с президентшата не касае президентшата. А президента.

Странно, ако не се разбира.

Президента трябва да се докаже с делата си, а не с демонстрации на жена си.

# 787
Странен начин на спорове имате, честно.
Все до лични нападки прибягвате, все до нечии чаршафи, уважение и шапчици, значи...  Mr. Green

# 788
  • При хората, които обичам
Шапчицата беше свалена преди церемонията. Човекът беше с нея само докато чакаха.

# 789
А хубаво де, видях. Нали се извиних, че повдигнах спама с кепето. Оставете ме сега на мира.
И да се върнем на въпроса - президентът ли е за ожалване или жена му.

# 790

Какво не си знаям, я кажи? Днес ми е деня, в който не съм пацифист. Wink

абе явно не знаеш разликата между поданик и гражданин, ама иначе неизползваеми думи, знаеш, признавам Crazy

# 791

И да се върнем на въпроса - президентът ли е за ожалване или жена му.
Ние, уви.

# 792
Президентът е обществена личност. Живеем в демократична страна, времето, в което можехме само да мълчим и да веем знаменца пред мавзоеля мина. Laughing
Така наречената негова лична изява беше предавана от националната телевизия, както и от всички телевизии с национален ефир. Събитието не е "лична" изява на г-н Плевнелиев, а церемония, която има характер на обществено събитие, не на лично преживяване.
Точно така е. Много от вас казват, че те са се разбрали предварително, че тя няма да присъства, и щом между тях нещата са ок, кои сме ние, че да имаме претенции. Да, но за какво точно са се разбрали - да не присъства на рождения ден на майка му (защото не я харесва), да не празнуват годишнината си, Свети Валентин, или някое друго семейно събитие. Не, те са се разбрали, съпругата на президента да не присъства на официалната церемония по встъпването му в длъжност - извинете, но не мисля, че това е ОК. В брака си, може да са равнопоставени, може тя да е '"главнокомандващ", това наистина не ме касае, но в държавата - той е на най-високата позиция, той е лицето на нацията, и като такъв, не трябва ли да поставя задълженията си на държавен глава над тези си на съпруг. Не е ли редно съпругата му пък, от своя страна да го подкрепя, и да работи активно за общия им имидж на модерно, щастливо и интелигентно президентско семейство. Мисля, че това би било ОК - включително и за нея.

# 793
Цялата ни работа е такъв невероятен цирк, проблемите с коронацията на Плевнелиев и жената са като номер с малки пуделчета, ако трябва да сравнявам.
Изобщо, освен че предизвика огромно любопитство и сложи началото на хиляди измислици за себе си, не спечели нищо мацката. Обаче всяко чудо за три дни - на мен вече ми е все тая, ако ще да излезе циганско кълбо да врътне. Може пък и това да е стратегията, знам ли.

# 794
От "Стандарт":

"За тържествената церемония в четвъртък Плевнелиев ще заложи на българското. Както и повечето си колеги министри начело с премиера и той предпочита костюмите на модна къща "Агресия". За разлика от предшественика си Плевнелиев ще положи клетва с ръка върху Библията, така че освен пред хората и депутатите ще носи отговорност и пред Всевишния. Съпругата и децата на новия държавен глава няма да присъстват нито на клетвата в парламента в четвъртък, нито на церемонията в неделя. Изборите не са за първа дама или първо семейство, категоричен бе Плевнелиев още по време на битката за поста. Предпочитам те да стоят настрана и да водят нормален живот, обясни тогава той. По протокол по време на предаването на властта не е задължително да присъства първата дама. При официалните визити в чужбина, където това е задължително, Юлияна Плевнелиева ще придружава президента, твърдят от екипа му."

Е-ее хем ще си живее нормален живот и ще стои настрана,хем ще го придружава когато трябва/или си поиска/ но като нормална гражданка ще я пазят от НСО Peace

Общи условия

Активация на акаунт