Новата президентша

• 99 303
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 870

Ценна Не мисля, че са женски тези вълнения. И мъже ги имат, все пак, това е прецедент.

Може, не отричам, но на мен ми изглеждат несъстоятелни вълнения. Вярно, че президентът има представителна функция, но в крайна сметка живеем в модерен свят, където в крайна сметка отстъствието или присъствието на жена му може да предизвика най-сериозни сътресения единствено в клюкарника на бг-мама, но не и на полето на международните политически отношения.

# 871
То и един друг държавник все така ни лъжеше ...... с "Когато му дойде времето

# 872
  • София
Виж сега, може да направим един спаринг, ма баш с теб не ме обладва спортна злоба. По-скоро ще легна и ше се правя на умряла. Joy
Joy JoyЕ, разменихме две реплики, но не се получи, признавам. Хареса ми, че поне един човек сериозно мисли, че ако не друго, то дори не умея да ползвам Гугъл. Бръбазела рулз, както се казва. Laughing

Ценна Не мисля, че са женски тези вълнения. И мъже ги имат, все пак, това е прецедент.

Може, не отричам, но на мен ми изглеждат несъстоятелни вълнения. Вярно, че президентът има представителна функция, но в крайна сметка живеем в модерен свят, където в крайна сметка отстъствието или присъствието на жена му може да предизвика най-сериозни сътресения единствено в клюкарника на бг-мама, но не и на полето на международните политически отношения.
Е, то е ясно, че други сериозни сътресения не може да има. Дори принцеса Катрин да не се появи някъде, където се очаква да бъде няма да падне монархията. Въпросът е принципен. За такива неща се търси сериозен аргумент да нарушиш обичая, другото изглежда лигавщина.

# 873
  • София
Бояна, никога не съм се съмнявала в уменията ти да ползваш Гугъл Naughty Close
Почваш да ме ядосваш.
Може пък да ти се получи Twisted Evil

И без това всички се разочароваха от мен в поредната гей тема. Вече нямам и имидж за бранене. Нямам нищо за губене. Репутацията ми замина...

# 874
То оставаше и сътресения да има - достатъчно е впечатлението, което са направили, и мнението което са си създали за тях "на полето на международните политически отношения"

# 875

Е, то е ясно, че други сериозни сътресения не може да има. Дори принцеса Катрин да не се появи някъде, където се очаква да бъде няма да падне монархията. Въпросът е принципен. За такива неща се търси сериозен аргумент да нарушиш обичая, другото изглежда лигавщина.

Все си мисля, а и наблюдавам, че обичаите губят значението си за все повече хора, като скоростта, с която това значение изчезва става все по-голяма с всяка изминала година. Въпросът дали това явление е положително или отрицателно е въпрос на друга тема. Доколко обичаите са важни и подлежат на изменение също е въпрос на личен мироглед и светоусещане. Аз като човек, който никога не е отдавал значение на обичаите разсъждавам по различен начин от теб, която явно държиш на тях в определена степен и си на мнение, че гледането на заря-проверки е вид задължение на всеки български "поданик"  Wink

# 876
  • София

Все си мисля, а и наблюдавам, че обичаите губят значението си за все повече хора, като скоростта, с която това значение изчезва става все по-голяма с всяка изминала година. Въпросът дали това явление е положително или отрицателно е въпрос на друга тема. Доколко обичаите са важни и подлежат на изменение също е въпрос на личен мироглед и светоусещане. Аз като човек, който никога не е отдавал значение на обичаите разсъждавам по различен начин от теб, която явно държиш на тях в определена степен и си на мнение, че гледането на заря-проверки е вид задължение на всеки български "поданик"  Wink
Не е задължение на гражданите, аз не гледам заря- проверка, но ако спрат да провеждат тези събития поради нисък рейтиг какво ще стане? Сигурно няма да се срути света, но в обществото има приети някакви неща за важни и е нормално оглавяващите държавата също да ги намират за важни. Той и президента може да реши, че не му пука дали ще е по костюм и като Боко да започне да гила със скиорка шапка Найк. И от това света не се срина, но е възмутително.

Бояна, никога не съм се съмнявала в уменията ти да ползваш Гугъл Naughty Close
Почваш да ме ядосваш.
Може пък да ти се получи Twisted Evil
Не, бре, Бръмбазела имах предвид. На теб съм признавала, че съм ъпдейтната с приложенията на Гугъл от баш Гугъл през Транслейтър до Гугъл+ и Гугъл-
И не мож ме разочарова така си ме очаровала.  Heart Eyes

# 877
Не е задължение на гражданите, аз не гледам заря- проверка, но ако спрат да провеждат тези събития поради нисък рейтиг какво ще стане? Сигурно няма да се срути света, но в обществото има приети някакви неща за важни и е нормално оглавяващите държавата също да ги намират за важни. Той и президента може да реши, че не му пука дали ще е по костюм и като Боко да започне да гила със скиорка шапка Найк. И от това света не се срина, но е възмутително.

За тебе е възмутително, за някой друг е прекрасно. Средното ниво на българите е доста ниско и става все по ниско. Ако се абстрахирате от колегите си във фирмените офиси, в които работите (не, че колегите са някакъв еталон, но все пак...) и от кръга си от млади и европейски мислещи познати и приятели, и погледнете хората от крайния квартал, от магазина, от рейса и от малкия град, ще видите какво е нивото на масовия българин, и че шапката Найк, тениската Адидас и "пичовското" поведение за мнозина са въпрос на престиж.

# 878
  • София
Бойко все повече заприличва на бай Тошо. Тошо, от своя страна, имаше неподправеното очарование на Хрусчов Joy
Сигурна съм, че Бойко е тотална атракция за чужденците.
Президентът като осанка е негов контрапункт, но президентшата следва линията на Бойко - не й пука, има си лично мнение, но тъй като няма как да си имаме женски Бойко, явно й е забранено да се показва по телевизора.
Това ще да е. Да не вземем да се влюбим, че всенародната любов принадлежи по право само на Един!

# 879
То и един друг държавник все така ни лъжеше ...... с "Когато му дойде времето

Да, ама този израз Симеончо го използваше за много по-важни неща. "Ще ви кажа, когато му дойде времето...." Хората чакаха незабавен и смислен отговор от негова милост, а той се измъкваше с въпросната фраза. Не е крил любимата ни царица Маргарита и какво от това? Всъщност не тъгувате ли по тях??? Не ви ли се иска често да ги гледате по телевизията или на живо? Помните ли как Найо Тицин го пита колко е часът?

# 880
  • София

За тебе е възмутително, за някой друг е прекрасно. Средното ниво на българите е доста ниско и става все по ниско. Ако се абстрахирате от колегите си във фирмените офиси, в които работите (не, че колегите са някакъв еталон, но все пак...) и от кръга си от млади и европейски мислещи познати и приятели, и погледнете хората от крайния квартал, от магазина, от рейса и от малкия град, ще видите какво е нивото на масовия българин, и че шапката Найк, тениската Адидас и "пичовското" поведение за мнозина са въпрос на престиж.
Права си, но държавите, които вървят напред се водат онова, което добро според по- умните /дори да не умеят да ползват Гугъл/, а не според по- неумните. Дори неумните се чувстват по- сигурни, когато ги ръководи "сериозен човек", а не някой като тях.

Дано потъргне туризма поне! Praynig

# 881
  • София
Мчи как не?! С тез магистрали Flutter

# 882
Права си, но държавите, които вървят напред се водат онова, което добро според по- умните /дори да не умеят да ползват Гугъл/, а не според по- неумните. Дори неумните се чувстват по- сигурни, когато ги ръководи "сериозен човек", а не някой като тях.

Странно. Звучи вероятно като хипотеза, но явно реалността у нас е друга. Иначе не мога да си обясня длъжността на Бойко Борисов като министър- председател. Ето, че хората са си избрали "техен човек". Изборът на Плевнелиев също е леко странен. Не, че човекът не е симпатичен и няма известен чар и излъчване - има ги, много приятна усмивка има даже, но като че ли Кунева беше най-култивираната и излъчваща финес претендентка за президентския стол, но не я избраха. Бойковия човек взеха. Така че ми позволи да изкажа съмнение по отношение на достоверността на твоята теза.

п.п. С всичко това искам да кажа, че е на мода да си прави всеки каквото иска. И без много много церемонии, ако обичате, защото на мода е еманципацията и еманацията на личността. Народната любимка го е изпяла - "Къв си ти бе, нямаш никакви комплекси!" .

# 883
  • София

Странно. Звучи вероятно като хипотеза, но явно реалността у нас е друга. Иначе не мога да си обясня длъжността на Бойко Борисов като министър- председател. Ето, че хората са си избрали "техен човек". Изборът на Плевнелиев също е леко странен. Не, че човекът не е симпатичен и няма известен чар и излъчване - има ги, много приятна усмивка има даже, но като че ли Кунева беше най-култивираната и излъчваща финес претендентка за президентския стол, но не я избраха. Бойковия човек взеха. Така че ми позволи да изкажа съмнение по отношение на достоверността на твоята теза.

п.п. С всичко това искам да кажа, че е на мода да си прави всеки каквото иска. И без много много церемонии, ако обичате, защото на мода е еманципацията и еманацията на личността. Народната любимка го е изпяла - "Къв си ти бе, нямаш никакви комплекси!" .
Ти с твоята тези си напълно права и я подкрепям. Аз казах, че така постъпват в държавите, които вървят напред. Ние очевидно, ако вървим, то определено не е напред.

Мчи как не?! С тез магистрали Flutter
Ей, вярно. Какво му трябва на един турист, хубава природа, хубави жени, магистрали и атракциони. Вече имам готов сценарий за нова реклама на страната, но ще си го замълча да не разочаровам и аз някого.

# 884
Ей това ми е болката на мен - пак се изложихме като кифладжии.
Аз не съм се изложила пред никого, за теб не знам.

Е, да този президент не представя теб и страната ти , нали? Tired В случая е институция, която представлява страната ни. Та, ако се изложи/по принцип, а не конкретно в този случай/ той за жалост и теб те излагат/образно/ по линията на това , че си българка в България. Пък как се чувстваш вече е друг казус.

Ценна, отдавна е преразпределено пространството, защо се чудиш. Rolling Eyes
А г-жа Кунева явно не знаеш как и защо съществува тази нейна култивираност и финес. Хич не е чудно, че не я избраха/ самата тя едва ли е залага нещо на тази кандидатура/. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт