Новата президентша

• 99 408
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 260
Чак сега успях да й обърна внимание на новата президентша. Много антипатична мома. За крайно неадекватното и поведение няма да отварям дума, то е очевадно.

# 1 261
  • София
Простотията и независимостта нямат нищо общо. И мъж да беше на мястото на президентшата пък трябваше да спазва някакво приличие и да не се държи из нета като тийн- маргинал.

Това ли е най-важното в държавата? Жената на президента да спази приличие и да се появи до него като украса? И да я одумат под всеки възможен ъгъл? Ей голям сеир - голяма драма... Хубаво, че не го позволи и че си спази принципите, а вие трябваше да проявите уважение - все пак бяхте предварително уведомени, че първата дама няма да е активна и в полезрението на папараците! И сега жаждата за сеир ще ви изяде главата!  Laughing Laughing Laughing

Малко ми прилича на обичая в древни времена, когато като починел мъжа заедно с него погребвали жива и жена му.... Е да, ама не.  Wink

# 1 262
ляля, ти как точно разбра какви са й принципите  newsm78
Тя госпожата никъде не се появява, никъде няма официално изявление по въпроса, че да й знаем принципите ...

# 1 263
  • София
Вероятно имат странно разбиране за "запазване на личното пространство". Големият син на Плевнелиев има блог, в който разказва за живота си  http://blazycan.wordpress.com/

За направата на блога Филип получава подкрепа от майка си – Юлиана Пленелиева, която е уебспециалист. Това споделя младежът и потвърждава този факт със снимка, направена от баща му.
http://tv7.bg/news/society/3563872.html

Простотията и независимостта нямат нищо общо. И мъж да беше на мястото на президентшата пък трябваше да спазва някакво приличие и да не се държи из нета като тийн- маргинал.

Това ли е най-важното в държавата? Жената на президента да спази приличие и да се появи до него като украса? И да я одумат под всеки възможен ъгъл? Ей голям сеир - голяма драма... Хубаво, че не го позволи и че си спази принципите, а вие трябваше да проявите уважение - все пак бяхте предварително уведомени, че първата дама няма да е активна и в полезрението на папараците! И сега жаждата за сеир ще ви изяде главата!  Laughing Laughing Laughing

Малко ми прилича на обичая в древни времена, когато като починел мъжа заедно с него погребвали жива и жена му.... Е да, ама не.  Wink
Глупости говориш, прощавай. И аз не говоря за това дали да се появи до него, а да се държи прилично, когато е на публично място от типа на Туитър. Иначе, както казах, тя е независима, може да реши да се снима за Плейбой. Не е забранено, но не е и като да е редно и уважително към президенстката институция. И най- тъпото е, че щом елементарен труд не си дават да се държат прилично скоро съвсем няма да си дават труда и да си покриват мизериите, които творят. Виж премиера какви ги плещи. Ежедневно. И какви ги върши.

# 1 264
  • София
Тя госпожата никъде не се появява, никъде няма официално изявление по въпроса, че да й знаем принципите ...

Принципа е един единствен и е очеваден! А именно, че няма да се появи!  Wink Тва, ако не можете да го разберете - проблема си е ваш!  Wink

# 1 265
Не мога да се отърся от усещането, че наблюдаваме чисто и просто мераци за нестандартност у съпругата на президента. Нищо повече.

На мен и великото туитване на това ми прилича. Mr. Green
А със статията, линквана последно, съм несъгласна. Особено с началото и разните му квалификации, типично в ББ стил. Направо се разплаквам от умиление за естетвеността на новите.  Rolling Eyes Между другото, хората, които на всяка цена защитават една такава линия, да не са адвокати на въросните?  Mr. Green

# 1 266

Принципа е един единствен и е очеваден! А именно, че няма да се появи!  Wink Тва, ако не можете да го разберете - проблема си е ваш!  Wink

Ще ме извиняваш, ама това не е принцип, а инат  Naughty
Има доста голяма разлика

# 1 267
  • София

Напротив, напротив. Проблема изобщо не е наш. И продължаваш да не разбираш, че тук си правим изводи за цялата история с управлението на страната, а не правим дълбочинен анализ на нечия съпруга. Нека името на форума да не те заблуждава.

# 1 268
  • София
Бояна, дори и тя да е писала някакви смехории в туита - по какъв начин, смяташ, че тя не уважава именно теб? Защо се засягаш лично при положение, че не сте си никакви?  Laughing Приличие, та приличие.... Много засеганато го раздаваш - ще рече човек, че има нещо гнило в реакциите ти на съдник....  Wink

# 1 269
  • София
Бояна, дори и тя да е писала някакви смехории в туита - по какъв начин, смяташ, че тя не уважава именно теб? Защо се засягаш лично при положение, че не сте си никакви?  Laughing Приличие, та приличие.... Много засеганато го раздаваш - ще рече човек, че има нещо гнило в реакциите ти на съдник....  Wink
Ти по какво съдиш, че се засягам? Просто намирам поведението за неприемливо, а от това, че си го позволяват семейно предполагам, че са се пообезсмъртили. Това не е хубаво по отношение на управлението. Не съм съциалист по никакъв начин, напротив, но ако не скромен, човек трябва да е достатъчно смирен, за да си знае мястото. Още повече, ако е президент. не е заел поста на държавен глава, за да капризничи, а да върши работа. Сега, обаче, с държавни пари гратис ще се охранява пРезидентшъл парк. За един каприз. И хубаво, че не живее в друг град, от който да не иска да се мести.

# 1 270

Това беше много добро  newsm10

# 1 271
И как разбра ,че Бояна се е засегнала лично.Ако имаш да споделиш нещо умно споделяй ,но явно си се регистрирала тук  за да се заяждаш.Не се издавай ,че си им толкова близка де  Mr. Green

# 1 272
  • София

Това беше много добро  newsm10
Не е мое, но да, добро е.

# 1 273
 Аз Бояна я разбирам. Тя е от типа хора, които се вълнуват и възмущават от простията, и за това така реагира. Само дето за всеки културен човек е ясно, че ни управляват прости хора които не държат на финеса и възпитанието, защото ги нямат нито като възпитание, нито като потребност. Моето мнение е, че твърде драматично се гледа в този форум на събитията. Какъв ти протокол, като начело на институциите са се събрали един отбор селяци. Погледнете само физиономиите на Цачева, Цветанов, Бойко, Танов и т.н. То на лицата им е изписано откъде идват.

# 1 274
Аз Бояна я разбирам. Тя е от типа хора, които се вълнуват и възмущават от простията, и за това така реагира. Само дето за всеки културен човек е ясно, че ни управляват прости хора които не държат на финеса и възпитанието, защото ги нямат нито като възпитание, нито като потребност. Моето мнение е, че твърде драматично се гледа в този форум на събитията. Какъв ти протокол, като начело на институциите са се събрали един отбор селяци. Погледнете само физиономиите на Цачева, Цветанов, Бойко, Танов и т.н. То на лицата им е изписано откъде идват.
Беше много смешна на церемонията.А ми се струва доста неподготвена по много въпроси Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт