Новата президентша

• 99 362
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 485
 Не мога да приема за сериозни вълненията на тези "Огромен брой хора". То това си е цяло истерясване, а като се замисли трезво човек няма никакво значение дали тя е била там или дали уважава институцията и хората. Неуважение щеше да е, ако Плевнелиев не беше отишъл, защото него са избирали. Но нея никой не я е избирал, и може да ходи където си иска.

# 1 486
  • София
Iliana__ , ти и хората около теб колко на брой сте?

Абе и около мен е така, да ти кажа.
Като спомена на някой по каква тема съм се пенявила във форума, ми се подсмихва с учудване Simple Smile
Само мама днес ми се обади да ми каже, че щяла да прави група във фейсбук Аз харесвам Юлияна Плевнелиева  Joy Joy Joy

# 1 487
  • В най - голямото село
Цитат
и може да ходи където си иска.

и то ако иска

# 1 488
...Колко е този "огромен брой хора "
Не ми се сортират 1487 мнения  Laughing.
Не съм от тях, но разбирам позицията им, защото е логична.

За мен въпросът за президентшата е въпрос за президента (вж. частта, дето не си цитирала).

# 1 489

Не ми се сортират 1487 мнения  Laughing.

За мен въпросът за президентшата е въпрос за президента (вж. частта, дето не си цитирала).

Хич не е логична. Чудо голямо, като не е отишла. И това с неуважението не го приемам за никакъв довод, защото всъщност е без никакво значение към какво и кого изпитва уважение една непозната за обществеността жена, която не заема никакъв пост в управлението на страната.

# 1 490
  • София
Гледам и не вярвам на очите си: 100 страници са се изписали защото г-жа Плевнелиева не е била в неделя... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Напълно споделям мнението на Ценна. Чудо голямо станало...ама успяха да направят голямо чудо от него.

# 1 491

Не ми се сортират 1487 мнения  Laughing.

Хич не е логична. Чудо голямо, като не е отишла. И това с неуважението не го приемам за никакъв довод, защото всъщност е без никакво значение към какво и кого изпитва уважение една непозната за обществеността жена, която не заема никакъв пост в управлението на страната.
....., но е най - близкия човек на държавния глава, и може да влияе на решенията му (даже вече го прави в някаква степен)

П.П. Чудо голямо е, че аз не отидох на церемонията, но това, че тя не отиде, си е една голяма излагация

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 17:24 от kallitko

# 1 492
....., но е най - близкия човек на държавния глава, и може да влияе на решенията му (даже вече го прави в някаква степен)

Извинявай, но това е голяма глупост. Първо, не можем да знаем дали тя е най-близкия му човек. Може майка му да му е най-близкия човек, или да си има любовница и тя да му е най-близка. Откъде знаеш ти или въобще някой от нас кой е най-близкия човек на един непознат мъж? Второ, откъде знаем ние какво си говорят и как си влияят хората, когато са насаме? И ако беше отишла там това гаранция ли щеше да бъде, че няма да му влияе на работата, когато са сами? Ти знаеш ли как Първановица влияе на Първанов или Цветановица на Цветанов? Вадите си някакви фантастични заключения, които нямат нищо общо с реалността.

# 1 493
Много симпатична женица. Без нищо да прави, успя да съсредоточи огромно внимание върху себе си, показа, че няма да играе по чужди свирки. Спечели уважението ми на първо четене.

# 1 494
  • София, център
И аз току да споделям споделеното с П.П. от kallitko!

Иии, в мой П.П., те хората цял брой на вестник списали по темата, а вие тука "Колко на брой?!"

Ами колко, толко!

# 1 495
  • n/a
И ето, че се сблъскаха двата свята. Вчерашния и утрешния. Всъщност историята с непоявяването на госпожата Ю. на събитието е само едно дребничко, микроскопично ъгълче от целия сблъсък.
Холограма го каза брилянтно преди малко (има-няма 2-3 страници): какво е правило, какво е свобода, къде са границите на добрите нрави ... Все въпроси, с чиито отговори не сме готови.
В един миг тръбим за индивидуализма. Почти на всяка страница на почти всяка тема се среща: всеки сам си решава, всеки сам си избира, всеки сам ... Да, ама всеки не е сам. Той е със съседката, той е с колеги, той е с президента в един кюп, в едно общество.
И идва следващия миг, в който "всеки сам си решава" се оказва с противоречива консумация. Голям залък се оказа, приседна ни. И на мен, впрочем.
А къде са темите за толерантност? Кому точно пречи шапката на премиера? Нарушава добрите нрави? Нарушава нечие естетическо чувство? Има ли прописано в закон вида шапка? Знам, няма. Но нито да си замълчиш, нито аргументирано да проговориш. Защото всеки сам си решава ...

# 1 496

Голямата излагация е не че тя не е отишла на церемонията, а че сред уж нормални и средностатистически наглед женици върлува толкова безпричинна злоба и завист.
Казвам женици, защото всъщност много малко мъже се вълнуват изобщо по някакъв начин от въпроса по темата.

# 1 497
  • На земята, която е всъщност звезда.
A някой тук да е обърнал внимание на първите действия на Плевнелиев като президент? Thinking

# 1 498
  • София, център
Лоана, напълно подкрепям!

Много добре списано.

Впрочем, баща ми и приятелите му от мъжки пол силно се вълнуват от разискваната от нас тема.

# 1 499
  • София

Голямата излагация е не че тя не е отишла на церемонията, а че сред уж нормални и средностатистически наглед женици върлува толкова безпричинна злоба и завист.
Казвам женици, защото всъщност много малко мъже се вълнуват изобщо по някакъв начин от въпроса по темата.

Не може да говори за злоба и завист човек, който пределя събеседниците си като "женици". Дано не ни среща съдбата в живота, че ще стане като в темата на Палада. Laughing

Лоана Много ми харесва мнението ти. Признавам, че и аз съм ги плещила доста тези за всеки сам и прочее, но това е голяма самозаблуда. Вероятно човек трябва да мине през нея, за да приеме спокойно факта, че е сам в много малко неща.

Общи условия

Активация на акаунт