Javari.co.uk и Javari.de - 12

• 47 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, къде мога да видя инфо за регистрацията за френския сайт.
Исках да пусна поръчка, но не стигнах до последната стъпка, а имам блокирани по картата  1.51лв.
Изписа ми, че не съм нов клиент на предпоследната стъпка.  newsm78

Ако имаш регистрация в немското или английското тя ти е и за трите сайта и не се водиш нов клиент!

Благодаря ти!
А знеш ли защо ми блокира 1.51лв. без да съм приключила поръчката?

Някой беше писал такова нещо специално за френския и, че после ги освобождавали

# 451
А докъде си стигнала?
Ако си въвела данните, може би те разполагат с тях, дори и да не стигнеш до края и да се откажеш...
Уви, тук вече можем само да гадаем.

Поръчката ми не мина, защото на 4-та стъпка  ми изписа, че не съм нов клиент.

За да си сигурна погледни си в акаунта дали не е минала поръчката все пак, много е странно това, на мен не ми се е случвало. Mon compte
Voir mes commandes там виж дали ти излиза нещо

Проверявах няколко пъти - няма поръчка
Благодаря за отделеното време на всички Ви.

# 452
  • София
NovaTema на всички обувки от френският сайт е безплатна доставката вкл. и детските.
На обяд пуснах тези детски Hush Puppies в размер 23.

# 453

Благодаря ти!

Проверяват картата - оторизация. После ще ти ги освободят - прави се само при първата поръчка от сайта.
не е само при първа поръчка, често пазарувам в Амазон и Джавари и често ми се случва, въпреки че плащам с една и съща карта да ми блокират тези 1.51, после ги освобождават
Във френското да не би да има код или някаква промоция, за която не съм разбрала  newsm78

# 454
Исках да пусна поръчка, но не стигнах до последната стъпка, а имам блокирани по картата  1.51лв.

Ако имаш регистрация в немското или английското тя ти е и за трите сайта и не се водиш нов клиент!

Благодаря ти!

Някой беше писал такова нещо специално за френския и, че после ги освобождавали
На мен също ми блокира 1 евро от френския сайт при първата поръчка  После си пуснах втора поръчка без това да се повтаря. Озадачи ме обаче следното - през немския преди това бях пращала до друг адрес и той веднага ми се появи и във френския сайт без да съм правила промяна, явно си чете инфо от данните за последно направена поръчка, независимо от кой от трите сайта е направена тя- поне аз стигнах до този извод.

# 455
  • In transit
Момичета, малко съм притеснена... вчера си поръчах тази чанта: http://www.javari.de/dp/B004YOWH7W обаче днес се зачетох в описанието и видях, че е копирано от този модел: http://www.javari.de/dp/B004YOWFJW. Писах им сутринта, да проверят, да не би да стане грешка, но не са ми отговорили още,(а гледам, че вече подготвят пакета за изпращане), защото аз държа на първия модел, а не на платнената торба. Някой да е поръчвал тази чанта да каже как изглежда наистина... и ако ми пратят все пак тази, която не искам каква е процедурата по връщане?   bouquet

# 456
Mikkey, според мен на втората е объркано описанието, защото тя ми изглежда текстилна, а първата е някаква изкуствена кожа. Според мен няма да объркат, а и да стане грешка щом е по тяхна вина възстановяват и пощенските разходи.

# 457
Сега поръчах тези 41 номер
http://www.javari.fr/Chaussures-femme/b/344089031/ref=topnav_sd_ … 65%26pageCode%3Dd

Намалението е 80% и похвалихте марката. Надявам се всичко да е наред. За първи път поръчвам от френския сайт. До сега съм поръчвала от английския и немския.
Успешни покупки на всички! Grinning

# 458
panda_sis, няма значение къде правиш промяна на данните ти-адрес, карта, телефон... Дали в Амазон или някой от Джаварци, то навсякъде ти се добавя/променя това инфо. Поръчките са си за всеки по отделно и нямат нищо общо! Peace

# 459
  • Русе
Здравейте,
 Скечерс отговарят ли си ? Интересува ме номер 2 ако има някой да каже стелката колко е?

# 460
Здравейте,
 Скечерс отговарят ли си ? Интересува ме номер 2 ако има някой да каже стелката колко е?

Този тип (и подобни) модели на  скечерсите  са поне номер  уголемени,за останалите не знам.
и те са много добри като качество

# 461
  • In transit
Mikkey, според мен на втората е объркано описанието, защото тя ми изглежда текстилна, а първата е някаква изкуствена кожа. Според мен няма да объркат, а и да стане грешка щом е по тяхна вина възстановяват и пощенските разходи.
мерси и аз силно се надявам да дойде кожената, все пак е и по-скъпа.   bouquet

# 462
Хайде да се похваля!
Току що получих ето тези, които пуснах вчера следобед
http://www.javari.fr/dp/B004W66LYC
Бяха 7,60Е! Peace
По-големи са от размерите показани в сайта. На 42 стелката е 27-27,5см.
Дано станат на мъжа ми.

# 463
Ронка,поръча вчера и получи  днес?Толкова  бързо? Shocked
Супер са и цената е повече от  добра.Със здраве  Peace
Как  ги хващате,чак пък такива намаления   newsm78

# 464
  • София
Хайде да се похваля!
Току що получих ето тези, които пуснах вчера следобед
Shocked Shocked Shocked  Вчера си ги пуснала- днес си ги получила? Аз ли нечета като хората? newsm78 Как може да са толкова бързи? #Crazy С куриер ли ги получи?

Общи условия

Активация на акаунт