Javari.co.uk и Javari.de - 12

• 47 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте !
Знам , че е много индивидуално , но все пак може ли да ми дадете съвет ако в момента носим ботушки 7 , кой номер ми трябва евентуално за другата зима ? За момче става въпрос .
Аз си мисля за 11 , но дали не греша ?!
Никога не съм поръчвала толкова напред , но съм влюбена в едни ботуши на Timberland  Heart Eyes

Наистина е индивидуално,но ще ти кажа моя опит.
Миналата година му поръчах ботушки от Next 9 номер,тази година взех същия модел 11 номер.

# 436
Здравейте !
Знам , че е много индивидуално , но все пак може ли да ми дадете съвет ако в момента носим ботушки 7 , кой номер ми трябва евентуално за другата зима ? За момче става въпрос .
Никога не съм поръчвала толкова напред , но съм влюбена в едни ботуши на Timberland  Heart Eyes

Моят син миналата зима носи ук7, а тази е на 9. Но е с много слабо и тънко краче, ако има значение.

Благодаря ! Събирам и други мнения ако има желаещи  bowuu

Принципно с около 2 номера расте за година крачето на по-малките деца.4 номера по-напред е прекалено според мен  Peace

# 437
Radani, дъщеря ми също носи С7 и й поръчах ботушки С8. Не вярвам толкова много да порасне крачето  Thinking

# 438
Мъжът ми отиде сега до пощата .
Сума защо се обявява ,в смисъл той ще връща обувки на стойност 86 Е тази сума ли да впиша или може и по-ниска?
Ако не се обяви стойност, пратката не е препоръчана и не може да се проследява. Струва ми се, че не е нужно да се обяви цялата стойност, но нека разпита с колко ще се увеличи таксата. Dzuls разясни детайлите   bouquet.
Оф пуснал го е "препоръчана пратка без предимство" -22лв
Цена не е обявявал обаче ,не са му искали .
Има номер RI0657..... с него ли се проследява?

# 439
  • Бургас
Да, с този номер се проследява пратката. Със сигурност можеш да я следиш, докато напусне БГ, след това не знам.

Странно е, че не е попълнил една лепяща бланка, където се обявява стойност. Задължително е, дори и когато се изпраща без номер за проследяване (т.е. обикновена пратка).
Важно е да се напише обявена стойност. Ако случайно пратката се загуби, възстановяват сумата по нея.

# 440
# 441
  • Sofia
4 номера са много и според мен , бих взела 2 отгоре за тази възраст(съдейки по номера, предполагам около 3 г.); за дъщеря ми поръчвам + 1 за следваща зима.

# 442
Момичета, къде мога да видя инфо за регистрацията за френския сайт.
Исках да пусна поръчка, но не стигнах до последната стъпка, а имам блокирани по картата  1.51лв.
Изписа ми, че не съм нов клиент на предпоследната стъпка.  newsm78

Ако имаш регистрация в немското или английското тя ти е и за трите сайта и не се водиш нов клиент!

Благодаря ти!
А знеш ли защо ми блокира 1.51лв. без да съм приключила поръчката?

# 443

Благодаря ти!

Проверяват картата - оторизация. После ще ти ги освободят - прави се само при първата поръчка от сайта.

# 444

Благодаря ти!

Проверяват картата - оторизация. После ще ти ги освободят - прави се само при първата поръчка от сайта.

Дори й да не съм финализирала поръчката. newsm78

# 445
мерси  bouquet, ако все пак някой знае щи съм благодарна...не си спомням да съм виждала срок newsm78

От деня в който си си пуснала поръчката-седем дни!

# 446
А докъде си стигнала?
Ако си въвела данните, може би те разполагат с тях, дори и да не стигнеш до края и да се откажеш...
Уви, тук вече можем само да гадаем.

# 447
  • На брега
Дами, това да посочваме не само линка, но  и цената, според мен е много полезно! Така ще можем да си следим как вървят намаленията.
Качват ги и то доста  ooooh!

http://www.javari.fr/Mustang-1044502-Boots-femme-clair/dp/B003P2 … LG9Y%2CB004H8FBL4
Тези боти снощи бяха 12,99 Е, но не ги поръчах защото ми се спеше  smile3538  . Реших днес да ги пусна, но ... цената ме отказа  Cry
В тази връзка:
Да се похваля и аз с първа поръчка от javari.fr.
Пуснах тези за мъжа ми:
http://www.javari.fr/dp/B0050BB6FC - 41 номер (с 10 евро по-евтини от предишния ден) и тези:
http://www.javari.fr/dp/B004N62JSI - отново 41 номер
Вранглер 40 Е ли бяха и снощи? Отговарят ли си на номера?
Здравейте !
Една дама препоръчаше да се смята + половин номер на сезон. Друг начин е да влезеш в отчетните теми за децата, които са с една година по-голени от твоето и да помолиш мамите да ти кажат, кой номер зимни обувки поръчат и колко см. е крачето на детето им в момента.
Детските обувки от фр. сайт с безплатна доставка ли са?

# 448
А докъде си стигнала?
Ако си въвела данните, може би те разполагат с тях, дори и да не стигнеш до края и да се откажеш...

Поръчката ми не мина, защото на 4-та стъпка  ми изписа, че не съм нов клиент.

# 449
А докъде си стигнала?

Поръчката ми не мина, защото на 4-та стъпка  ми изписа, че не съм нов клиент.

За да си сигурна погледни си в акаунта дали не е минала поръчката все пак, много е странно това, на мен не ми се е случвало. Mon compte
Voir mes commandes там виж дали ти излиза нещо

Общи условия

Активация на акаунт