Javari.co.uk и Javari.de - 12

• 47 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
А къде се гледаше колко чифта остават?

# 421
Момичета с какво връщате към немското Джавари с пощите или с ДЧЛ?

От ДЧЛ току що ми обявиха цена от 150-180лв за една кутия обувки  newsm62 аз ще се ориентирам към пощите явно!

Само, че цяла сутрин питам и никой не ми казва, как се опаковат, къде се ляпят етикетите и с препоръчано ли се изпраща  newsm45
Разпечатката с потвърждението-вътре в кутията, а етикетът с адреса-за залепване.
Аз го разпечатвам на самозалепващ се лист.
Пощаджийката леко се закъхари, че етикетът имал баркод и щял да се обърка с техния. Обаче ги прие все пак. Когато се обяви цена, пратката става проследяема. В предишните теми някой беше казал, че таксата за изпращане зависи от тази обявена стойност.
Платих 22 лв за препоръчана пратка за тегло малко над 1кг и обявена цена 30 паунда. Опаковах си ги вкъщи, преди това бях питала дали искат да е пред тях.
Парите се върнаха в сметката след около 2 седмици.

ПП Пиша и номера на телефона си на етикета.

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 13:41 от delda

# 422

От ДЧЛ току що ми обявиха цена от 150-180лв за една кутия обувки  newsm62 аз ще се ориентирам към пощите явно!
Стига бе  ooooh!
Никой ли не е връщал досега?
п.п. delda а като каква пратка ги изпрати в смисъл там ще им ги занесат ли ?

# 423

Само, че цяла сутрин питам и никой не ми казва, как се опаковат, къде се ляпят етикетите и с препоръчано ли се изпраща  newsm45
Разпечатката с потвърждението-вътре в кутията, а етикетът с адреса-за залепване.
Аз го разпечатвам на самозалепващ се лист.
Пощаджийката леко се закъхари, че етикетът имал баркод и щял да се обърка с техния. Обаче ги прие все пак. Когато се обяви цена, пратката става проследяема. В предишните теми някой беше казал, че таксата за изпращане зависи от тази обявена стойност.
Платих 22 лв за препоръчана пратка за тегло малко над 1кг и обявена цена 30 паунда. Опаковах си ги вкъщи, преди това бях питала дали искат да е пред тях.
Парите се върнаха в сметката след около 2 седмици.

Много ти благодаря   love001 Това лисчето с адресите като го разпечатих много малко и едвам си написах адреса Simple Smile А твоя телефона пишеш ли си го на адреса ?

# 424
  • София
newsm45 smile3511 в това време няма как да внеса пари в картата ooooh! някой знае ли при банков превод през еконт за колко време пристигат парите

свършиха Laughing

Персиа, и аз така първия път изпуснах едни боти........после момичетата ми казаха, че може да правиш поръчка и без налични пари в картата  Peace
После внасяш и подновяваш плащането или със същата карта или с друга - също става  Heart Eyes
по-хубави ще си купиш  Wink
Mr. Green Аз не ги изпуснах - забърсах една 37-ца за приятелка, че такав модел имам/ и май не един Blush/

Tommelise се размина с тях.

# 425

На 21.1.2012 поръчах ето тези
http://www.javari.de/Damenschuhe/b/344075031/ref=topnav_sd_wm_gw … _4%26pageCode%3Dd
в коментарите имаше препоръка да се поръчват 1 номер по-големи и аз така ги поръчах,но още не са дошли,за да кажа как е.Ще пиша като ги получа  Peace

# 426
  • StZ
яяяя това не съм го знаела- и какъв е периода в който трябва да се внесат парите и да подновиш плащането newsm78
сега още повече мее яд Laughing
Имаш няколко дни.....не е часове /за да не лъжа няма да изказвам предположения, но може би пише някъде в сайта/.

# 427
  • у нас
мерси  bouquet, ако все пак някой знае щи съм благодарна...не си спомням да съм виждала срок newsm78

# 428
Стига бе  ooooh!
Никой ли не е връщал досега?
п.п. delda а като каква пратка ги изпрати в смисъл там ще им ги занесат ли ?

Връщам по пощата  Peace

# 429
Здравейте !
Знам , че е много индивидуално , но все пак може ли да ми дадете съвет ако в момента носим ботушки 7 , кой номер ми трябва евентуално за другата зима ? За момче става въпрос .
Аз си мисля за 11 , но дали не греша ?!
Никога не съм поръчвала толкова напред , но съм влюбена в едни ботуши на Timberland  Heart Eyes

# 430
Мъжът ми отиде сега до пощата .
Сума защо се обявява ,в смисъл той ще връща обувки на стойност 86 Е тази сума ли да впиша или може и по-ниска?

# 431
  • София
Сума защо се обявява ,в смисъл той ще връща обувки на стойност 86 Е тази сума ли да впиша или може и по-ниска?
Ако случайно се загуби пратката по трасето ще ти възстановят сумата,която си написала.

# 432
Здравейте !
Знам , че е много индивидуално , но все пак може ли да ми дадете съвет ако в момента носим ботушки 7 , кой номер ми трябва евентуално за другата зима ? За момче става въпрос .
Никога не съм поръчвала толкова напред , но съм влюбена в едни ботуши на Timberland  Heart Eyes

Моят син миналата зима носи ук7, а тази е на 9. Но е с много слабо и тънко краче, ако има значение.

# 433
Ако не се обяви стойност, пратката не е препоръчана и не може да се проследява. Струва ми се, че не е нужно да се обяви цялата стойност, но нека разпита с колко ще се увеличи таксата. Dzuls разясни детайлите   bouquet.

# 434
Здравейте !

Моят син миналата зима носи ук7, а тази е на 9. Но е с много слабо и тънко краче, ако има значение.

Благодаря ! Събирам и други мнения ако има желаещи  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт